Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα με το PC

More
13 Jun 2010 23:50 #73838 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πιστευω πως εχεις προβλημμα με το celeron, οχι για τις επιδόσεις του ομως. Υπάρχει μια μικρη περιπτωση να ξεκουμπώθηκε και να μην γυρναει ο ανεμιστηρας της CPU. Ακομα παιζει να εχεις να το ξεσκονισεις το κουτι απο απο την ημερα που πηρες το PC και ο ανεμιστηρας να εχει μπουκώσει. Δες στο system health στα bios ποσο ζεστη εχει εκει κατω (οχι στην motherboard, στην CPU) και πες μας.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2010 00:03 #73840 by RamayaGr

Nikolis wrote: Τι σχέση έχει αυτό με το restart; Την πλειονότητα των παιχνιδιών εκεί μέσα λέει πως δεν μπορώ να την παίξω επειδή έχω celeron. Και Sims 3 καίω σε αυτό το pc από πέρισι που βγήκε.

εχει μεγαλη γτ εαν δν μπορει να τρεξει υπεθερμενετε και σε στελνει σε restart και κατα 50% οι BSOD εινε απο τεχνικα προβληματα συνηθως ασυμβατοτητας

More
14 Jun 2010 13:14 #73855 by Νικολής Ασημάκης
Λοιπόν, όταν ξεκινάει και system και CPU θερμοκρασία έχει 32. Αφού το άφησα μερικά λεπτά το σύστημα χτυπάει 37άρι και το CPU 38-39. Τώρα δεν ξέρω συνηθισμένες τιμές για να βγάλω πόρισμα. Και βαριέμαι να το αφήσω άλλο ανοιχτό. Όσον αφορά το ξεσκόνισμα, ένα χρόνο έχω περίπου να το φυσήξω. Συνήθως μια φορά τη χρονιά το ανοίγω, στο τέλος της σχολικής χρονιάς για να το φυσήξω, αποτελεί μέρος της μετα-σχολικής καθαριότητας, ξεσκαρτάρισμα βιβλίων, ξεσκόνισμα ραφιών και γραφείου, φύσημα υπολογιστή κλπ.

Υ.Γ. μέχρι να γράψω το μήνυμα το σύστημα χτύπησε 40 και η CPU 41 βαθμούς κελσίου.

More
14 Jun 2010 16:44 #73865 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν ειναι η CPU τοτε... δεν ξερω...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Jun 2010 20:25 #73956 by Alex
Replied by Alex on topic Προβλημα με το PC
Υπάρχει το θαυματουργό event viewer στα windows που θα σου λύσει την απορία...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
15 Jun 2010 21:19 #73964 by Νικολής Ασημάκης
Εεεε, ούτε ακουστά δεν το έχω. Που το βρίσκεις αυτό; Του πατέρα μου κάτι του θυμίζει αλλά για Windows 98, εγώ έχω XP. Για ρίξε λίγο φως στην υπόθεση γιατί μέχρι στιγμής άβυσσος.

More
16 Jun 2010 00:02 #73981 by Alex
Replied by Alex on topic Προβλημα με το PC
Δεξί κλικ στο Μάι Κομπούτερ... Μάνατζ
Κι εκεί βλέπεις τα "Ουίντοους λογκζ" όσον αφορά τα απλικέισιον, σύστεμ κλπ...
Εκεί ψάχνεις να βρείς για σφάλματα...
Κάνε μια ψακτική ίσως βρεις που οφείλονται όλα αυτά...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT