Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα με το PC

More
13 Jun 2010 11:13 #73801 by lavezzi7
Έχω ένα laptop εδώ και 1,5 χρόνο και απο χτες αντιμετωπίζω πρόβλημα σε σχέση με την ταχύτητα.Δεν γνωρίζω τι φταίει ακριβώς αλλά από χτες το βράδυ έχει γίνει πάρα πολύ αργό...χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι όταν βάζω new game στο FM το computer performance έχει πάντα μισό αστεράκι όσες χώρες και να βάλω.Το ZoneAlarm δεν βρίσκει κάτι...επίσης δεν μπορώ να κάνω κατάργηση προγραμμάτων εκκίνησης σε κάποια προγράμματα που μου βγάζει κατά την εκκίνηση(π.χ. Adobe Acrobat,κτλ),τα οποία τις προηγούμενες μέρες δεν μου τα έβγαζε.

Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει. :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2010 11:26 #73802 by Άγγελος Παπαναγιώτου
Τι windows έχεις; Έγινε απότομα αργό απο χθες το βράδυ, η χθες το βράδυ παραέγινε το κακό; :D
Κατέβασε καποιο καλο antispyware(ad aware, spybot) και κάνε ένα καλό Scan μήπως έχει κολλήσει τίποτα.
Κάνε και καμια ανασυγκρότηση για καλό και για κακό(δε χάνεις τίποτα)

Για να αλλάξεις τα προγράμματα της εκκίνησης πάτα

Σηματάκι Windows+R και στο πλαίσιο που θα ανοίξει γράψε "msconfig" χωρίς τα ". Επέλεξε την καρτέλα "εκκινηση στοιχείων" και σβήσε οσα δε σε ενδιαφέρουν

More
13 Jun 2010 15:30 #73811 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μήπως πάτησες εξοικονόμηση ενέργειας;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
13 Jun 2010 18:35 #73820 by Μαρία Ρογδάκη
Είναι λίγο πανηλίθιο, αλλά αρκετός κόσμος την πατάει. Υπάρχει περίπτωση απλά να σου υπερθερμάνθηκε;

Επίσης, αν επί 1,5 χρόνο δεν έχεις κάνει format ...μπορεί απλά να σου crashάρανε τα windows. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

More
13 Jun 2010 18:59 #73822 by lavezzi7
Λύθηκε το πρόβλημα. :D

Ευχαριστώ πολύ.

BigBoss wrote: Μήπως πάτησες εξοικονόμηση ενέργειας;

:wink:

More
13 Jun 2010 19:24 #73824 by Νικολής Ασημάκης
Για να μην ανοίξω νέο τόπικ με ίδιο τίτλο και ψαχνόμαστε, το pc μου άρχισε να μου κάνει κάτι κουλά. Επανεκκινήσεις όποτε του καπνίσει. Κάναμε με τον πατέρα μου με το avast ένα search στο δίσκο, κάναμε έλεγχο σφαλμάτων, τα ίδια. Συνηθισμένο πρόγραμμά του είναι μετά το άνοιγμα ένα restart σε μικρό χρονικό διάστημα (10λεπτο) πιθανό restart στο δεκάλεπτο από το πρώτο και μετά έχω κάνει σερί 2-3 ώρες χωρίς restart (έκλεισα το pc, δεν ξανάφαγε restart) και ορισμένες φορές αφαιρέστε το δεύτερο restart (δηλαδή πάει σερί μετά το πρώτο). Τα κρούσματα απ'ότι παρατήρησα γίνονταν πιο συχνά όταν φόρτωνα να παίξω το Sims 3 που λιώνω αυτή την περίοδο. Μετά το λιώσιμο με το Neverwinter Nights 2, άρχισαν προς το τέλος της περιόδου καψίματος να εμφανίζονται κάποια περιστασιακά restart. Σταμάτησα να παίζω επειδή βαρέθηκα και άρχισα Sims. Όλα καλά μέχρι πριν μια εβδομάδα περίπου... (4-5 μέρες για την ακρίβεια) όπου άρχισαν τα παραπάνω προβλήματα. Μόνο στον έλεγχο του δίσκου έδειξε πρόβλημα με κάτι DLL στον ξεχασμένο φάκελο του απεγκατεστημένου Vampire: The Masquerade - Bloodlines, έσβησα όλο το φάκελο όπως ήταν, αλλά δεν έγινε κάτι. Έχετε να προτείνετε τίποτα; (Μέχρι στιγμής το pc αντέχει, ας ελπίσουμε να κρατήσει, σκέφτομαι να κάνω και crash test με είσοδο σε παιχνίδι)

(Εdit) Ξέχασα να πω πως συνήθως στα 2 restart έχει μια μπλε οθόνη δώρο

(Edit 2) Yet again another restart.

More
13 Jun 2010 20:46 #73825 by RamayaGr
προτον αλαξε antivirus το avast δν εδικνιτε και εαν θες καπιο free βαλε το avira 2 μπορει να εχει προβλημα καρτα γραφικων(πες μας πια εχει ενημεροτικα για να δουμε το προβλημα) η σκληρος, 3 μπορει τα windows για αυτο αρχισε να κανεις κανα buck up..................

More
13 Jun 2010 20:54 #73826 by Νικολής Ασημάκης
Έχω την ATI Radeon 9550. Όσο για back up, ότι ήθελα το κράτησα οπότε no problemo. Α, και δεν βλέπω να αλλάζω τα avast. Μέχρι στιγμής πρόβλημα από ιό δεν είχα, οπότε δεν έχω παράπονο.

More
13 Jun 2010 23:21 #73833 by RamayaGr
μπες εδω τοτες και δες εαν το παιχνιδη μπορει να ανταποκριθει στις δυνατοτητες το Η/Υ σου www.systemrequirementslab.com/referrer/srl

More
13 Jun 2010 23:44 #73836 by Νικολής Ασημάκης
Τι σχέση έχει αυτό με το restart; Την πλειονότητα των παιχνιδιών εκεί μέσα λέει πως δεν μπορώ να την παίξω επειδή έχω celeron. Και Sims 3 καίω σε αυτό το pc από πέρισι που βγήκε.