Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συστημα Για Mass Effect 2...

More
18 Feb 2010 15:58 #68777 by Tonia S

Manos wrote: Ένα Desktop PC με τις προδιαγραφές που ανέφερες τρέχει το Mass Effect 2 κανονικά. Τα Laptops όντως έχουν ένα θέμα. Με μια καλή 512MB κάρτα γραφικών δεν θα είχες πρόβλημα σε Desktop PC, το οποίο σου συστίνουμε αντί του laptop για να μπορείς να παίζεις games πιο εύκολα.

Τι θεμα δηλ?? Σαν να λεμε τζαμπα λεφτα?? Α και η καρτα γραφικων μου 512ΜΒ ειναι απο οσο εχω καταλαβει. Αν εχουν θεμα τα laptop γενικως τοτε γτ το τρεχει το παιχνιδι καλα την μια, και την αλλη κολαει? Θελω να πω πως αν ειχε γενικως καποιο προβλημα δεν θα κολαγε συνεχεια??

Make The Difference...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2010 16:31 #68778 by pReDiCtOR
Μια ερωτηση μονο, ... μηπως το εχεις ανοικτο για πολυ ωρα ???
Διοτι μπορει να υπερθερμαινεται τιποτε εκει μεσα ... (λεω τωρα εγω) .... :roll: :roll:

More
18 Feb 2010 16:34 #68779 by Tonia S
Οχι οχι πολυ ωρα. Μιαμιση ωρα παιζω το πολυ και μετα game over....

Make The Difference...

More
18 Feb 2010 17:08 #68780 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τελικα οντως η καρτα γραφικων σου δεν τραβαει, δεν κανει για Videogames υψηλων απαιτησεων. Δες ΕΔΩ . Δυστυχως οι αγορες laptop πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικες γιατι τις περισσοτερες φορες σου κλεβουν τα λεφτα. Αλλα αφου παιζεις το ME2 χωρις ιδιαιτερα προβληματα, εστω και αν κολλαει καμια φορα, παλι καλα να λες.

More
18 Feb 2010 22:41 #68786 by Tonia S
Ναι?? Τι να πω ρε παιδια. Ειχα την εντυπωση οτι ειναι καλη καρτα. 512ΜΒ και να ζοριζετε?? Τεσπα. Αυτο ομως δικαιολογει το οτι μπορω και παιζω και το fear2 (gamer, οχι αστεια χα χαα) στα 1264Χ κατι (νομιζω καπου εκει) με ολα τα settings στο full χωρις κανενα προβλημα?? Δεν ειναι λιγο ειρωνικο?? γτ απο οσο ξερω και το fear ειναι πολυ σκληρο καρυδι για τις καρτες...

Make The Difference...

More
17 Mar 2010 12:18 #69428 by Μάνος Γρυπάρης
Αλλο το F.E.A.R. 2 κι άλλο το φετινό Mass Effect 2. :wink: Χαμηλωσε τα γραφικα οσο σε παιρνει αναγκαστικα, δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. Η δουλεψε το με ενα Desktop PC.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Mar 2010 20:39 #69460 by pReDiCtOR
Κατι που μου ηρθε τωρα. Λοιπον tonia, πατα το κουμπακι με το σημα των windows - > γραψε power - > πηγαινε στην επιλογη Power Options(στο Control Panel ειναι) και δες αν εχεις επιλεξει το Power Saver. Την ειχα πατησει ετσι με το Warcraft 3, μου crash-αρε στο laptop, διοτι απο συνηθεια* το ειχα στο power saver. Αν ειναι στο recommended, εγω θα σου προτεινα να το βαλεις στο high performance, μονο που ... δεν ξερω κατα ποσο κανει να το εχεις στο high performance.

*Στον σταθερο παιζω ΟΛΑ τα παιχνιδια (σε full γραφικα {ολα εκτος απο το crysis}) σε power saving mode.

More
26 Mar 2010 15:51 #69776 by Tonia S
γεια σας ρε παιδια. sorry που αργησα να μπω. πολυ τρεξημο αυτον το καιρο. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου predictor αλλα μηπως θα σου ηταν ευκολο να μου το εξηγουσες αλλη μια φορα??? (περιορισμενη ευθυνη...lool)

Make The Difference...

More
26 Apr 2010 16:42 #71311 by Μάνος Γρυπάρης
Mass Effect 2 και F.E.A.R. 2 Θελουν 256MB καρτα γραφικων. Απλα το Mass Effect 2 θελει η καρτα σου να υποστηριζει Pixel SHader 3.0 (αν μας πεις ποια ειναι θα σε βοηθησουμε). Οι καρτες γραφικων στα laptop δεν εχουν και τις καλυτερες επιδοσεις για games, απλα πες μας τι εχεις καλου κακου να τσεκαρουμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)