Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συστημα Για Mass Effect 2...

More
14 Feb 2010 12:58 #68694 by Tonia S
Γεια σε ολους!!! Πριν απο λιγο καιρο αγορασα το m.e 2 για το laptop μου (μηχανιμα αυγουστου). Επειδη ειμαι σιγουρη οτι υπαρχουν πολλα εμπειρα ατομα στο forum θα ηθελα να σας παραθεσω τα properties του συστημα τος μου και να μου πειτε αν ειναι καλες, αν χρειαζομε αναβαθμηση κι αν ναι που....Acer Aspire 5738G, Intel Core 2 Duo T6400 2 GHz, Μνήμη: 4 GB, Σκληρός δίσκος: 320 GB, Οθόνη: 15.6 in, Ανάλυση: 1366x768, Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce (512MB) G105M, DVD-RW, Windows Vista Home Premium

Make The Difference...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Feb 2010 17:43 #68747 by Μάνος Γρυπάρης
Τόνια, είσαι μια χαρά για να τρέξεις το παιχνίδι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Feb 2010 20:25 #68753 by Tonia S
ειμαι?? πως εξηγητε το οτι στην αρχη του παιχνιδιου ειναι ολα οκ, με μια χαρα cinematics και στην συνεχεια (απο εκει που συνερχετε ο shepard) η απεικονιση γινετε ποιο γραμμικη?? σαν να κολαει καπως, σαν να πηγαινει καρε καρε.....το γαμωτο ειναι οτι δεν μου το κανει μονο κατα την διαρκεια ενως cinematic η ενως διαλογου. πολλες φορες (οχι παντα) το κανει και κατα την διαρκεια του walkthrough..... :cry: :cry:

Make The Difference...

More
17 Feb 2010 20:58 #68754 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Χμμ, τοτε δοκιμασε λιγο να ριξεις τος ρυθμισεις. Αυτο που συμβαινει ειναι πολυ λογικο γιατι αλλες περιοχες ειναι πολυ φορτωμενες με λεπτομερειες ενω μερικες αλλες οχι. Επισης παιζει ρολο και η αποσταση που βλεπεις. Αν σε ενα επιπεδο βλεπεις πολυ μακρια και το πλανο ειναι ανοιχτο, τοτε χρειαζεται πολυ περισσοτερη υπολογιστικη ισχυ, απο ενα επιπεδο που βρισκεται σε ενα δωματιο ας πουμε.

More
17 Feb 2010 21:06 #68755 by Tonia S
το εχω κανει κι αυτο. εχω ριξει την αναλυση στα 800Χ640 ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ. επισης εχω απενεργοποιησει ολα τα προσθετα εφε οπως το dynamic shadows. ακομη πριν ξεκινησω το παιχνιδι κλεινω και το internet security program που εχω γτ ειναι πολυ βαρι. τελος εχω αλλαξει την εμφανηση παραθυρων των windows σε κλασικη που ειναι και ποιο ελαφρια απο οτι μου εχουν πει...πφφ σπαστικο να μην παιζει καλα.....κλαψ.....

Make The Difference...

More
17 Feb 2010 22:20 #68756 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τοτε το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι εχεις μικρη καρτα γραφικων και δεν τραβαει. Μην απορεις, εγω εβαλα το Darkfall στο laptop μου, το οποιο εχει καρτα γραφικων, οχι ενσωματομενη 256ΜΒ και δεν πηγαινε μια. Το εχουν αυτο το μειονεκτημα τα λαπτοπ γενικα.

More
17 Feb 2010 23:35 #68762 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα Desktop PC με τις προδιαγραφές που ανέφερες τρέχει το Mass Effect 2 κανονικά. Τα Laptops όντως έχουν ένα θέμα. Με μια καλή 512MB κάρτα γραφικών δεν θα είχες πρόβλημα σε Desktop PC, το οποίο σου συστίνουμε αντί του laptop για να μπορείς να παίζεις games πιο εύκολα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
18 Feb 2010 00:02 #68763 by lavezzi7
Γενικά πάντως και εγώ έχω πρόβλημα με παιγχνίδια στο laptop παρότι είναι αρκετά καλό.

Επεξεργαστής:Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU @ 2.53 Hz
Μνήμη:4 GB
Σκληρός δίσκος:500 Gb
Κάρτα Γραφικών:Nvidia GeForce 9600M GT 512 Mb

Παρατηρώ και εγώ κάποια ''σπασίματα'' σε ορισμένα παιγχνίδια αν και πληρεί το laptop μου τις προδιαγραφές.Μπορείτε να προτείνεται τρόπους επίλυσης του προβλήματος?Να κάνω ίσως κάποιες ειδικές ρυθμίσεις?Ή να αγοράσω εξωτερική κάρτα γραφικών?

Windows Vista έχω.Δεν μπορεί κάποια λύση θα υπάρχει και για τα laptop... :cool:

More
18 Feb 2010 00:18 #68766 by Μάνος Γρυπάρης
Στη χειρότερη μπορείτε να βάλετε Windows XP, για να γλιτώσετε resources. Αρκεί να βρείτε τους drivers για κάρτες γραφικών και ήχου (για τα XP).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
18 Feb 2010 01:47 #68770 by Ανδρέας Γρυπάρης

Tonia S wrote: το εχω κανει κι αυτο. εχω ριξει την αναλυση στα 800Χ640 ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ. επισης εχω απενεργοποιησει ολα τα προσθετα εφε οπως το dynamic shadows. ακομη πριν ξεκινησω το παιχνιδι κλεινω και το internet security program που εχω γτ ειναι πολυ βαρι. τελος εχω αλλαξει την εμφανηση παραθυρων των windows σε κλασικη που ειναι και ποιο ελαφρια απο οτι μου εχουν πει...πφφ σπαστικο να μην παιζει καλα.....κλαψ.....

H G105M(είναι σαν να λέμε Geforce 7100 σε desktop) δεν είναι για games, αν ήταν μια GT240/250 θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις την κάρτα γραφικών του, μια 8600 (ΜΧΜ ΙΙ slot λογικά θα έχεις) έχει 80-100$ από ebay, σε ποιο μεγάλες κάρτες πας πολύ υψηλά σε τιμή.