Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κλείσιμο ελληνικών torrents

More
09 Jan 2010 11:43 #67750 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
nai ανοίγει το gamaτο "yeah"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2010 18:58 #67761 by Frank

kammeno souvlaki wrote: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ GAMATO
"Mόλις έλαβα ένα email-απάντηση σε ερώτηση μου στους υπέυθυνους του gamato.
Τους είχα ρωτήσει μέσω email αν έχει συμβεί κάτι με το site κι επίσης τους παρακάλεσα να μου αποστείλουν email για να με πληροφορήσουν. Αυτό το έκαναν γιατί κατέχω την πρώτη θέση στο ratio του gamato, στη σχετική λίστα, ανεβάζοντας περισσότερα από 3.2 terabytes.

Σας παραθέτω το email:...

Αγαπητέ god13 παρά τα όσα ακούστηκαν για το site 'Gamato.info', αυτό επιστρέφει πιο καλό και ανανεωμένο, έτοιμο να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του. Τίποτα από όσα ακούστηκαν δεν ισχύει. Κατανοούμε ότι κλείσαμε ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση αλλά όλα τα είχαμε προγραμματίσει ώστε το gamato.info να επιστρέψει στις 10 Ιανουαρίου , τη μέρα δηλαδή που άρχισε και η λειτουργία του.
Παρά τις φήμες το site είναι έτοιμο να ανοίξει και να υποδεχτεί νέους χρήστες (διότι η λίστα μας ήταν γεμάτη). Ευχαριστούμε για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα κι όσο για το ratio σας αυτό θα παραμείνει ως έχει όπως άλλωστε και των υπολοίπων παλαιών χρηστών μας.
Gamato.info "

pare5.blogspot.com/2010/01/gamatoinfo.html

"Το gamato.info απειλεί με μηνύσεις"

"To gamato.info απειλεί με μήνυση το χρήστη που γνωστοποίησε την είδηση της επιστροφής του site.
Αυτό μου το γνωστοποίησε ο ίδιος ο χρήστης ο οποίος μου μετέφερε και την είδηση της επιστροφής του gamato.info.
Σύμφωνα με τον ίδιο έλαβε ένα δεύτερο mail από τους υπεύθυνους του gamato.info όπου και τον πληροφόρησαν-απείλησαν οτί θα κινηθούν νομικά εναντίον του καθώς αυτός γνωστοποίησε την είδηση της επιστροφής του εν λόγω site χωρίς να ζητήσει την άδεια τους.
Όπως αποκαλύπτει η ομάδα του gamato.info γι αυτό το λόγο θα καθυστερήσει για 3 ακόμη ημέρες την επιστροφή του."

[right:fxbphdjs]troktiko[/right:fxbphdjs]

More
14 Jan 2010 21:12 #67935 by thanasis
Τελικα τι εγινε με το gamato??Εγω παντως δεν μπορω να μπω...κανα νεο? :-k

More
28 Jan 2010 15:07 #68343 by doxitis

8@no$ wrote: Τελικα τι εγινε με το gamato??Εγω παντως δεν μπορω να μπω...κανα νεο? :-k

Όπως και φαίνεται όταν ανοίγεις το σάιτ,αρχές Φεβρουαρίου θα είναι και πάλι online! :wink:

More
07 Feb 2010 21:41 #68553 by lavezzi7
To gamato άνοιξε ρε πειρατές... :mrgreen:

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε που λένε...τελικά δεν κατάφεραν να το κλείσουν... :ninja:

More
07 Feb 2010 22:06 #68554 by Maldino
H μ@λ@κια ειναι οτι εχω ξεχασει το username αλλα εχω στειλει για την υπενθημηση και περιμενω! :rolleyes: