Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κλείσιμο ελληνικών torrents

More
04 Jan 2010 20:25 #67553 by Andr
o admin του gamato ειχε στειλει μυνημα και ειπε οτι το site θα κλεισει οριστικα λογω ολης αυτης της καταστασης και ειπε οτι το gamato θα ξανανοιξει με τη μορφη forum

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jan 2010 21:03 #67556 by AxoN

antonis 21 wrote: οχι ρε π....τη μου παει και το gamato.επισεις καπου διαβασα οτι εκλεισε και το the pirate bay,αν ειναι αληθεια πειτε μου,παταω στο γοογλε και μου λεει οτι η ιστοσελιδα δεν ειναι εγκυρη.ειναι συμπτοση? :-k :(

Μια χαρά δουλεύει το Pirate bay.Μόλις τώρα το είδα...

More
04 Jan 2010 21:06 #67557 by Βασίλης
ε οχι ρε παιδια..πολυ κριμα :(
γιατι ρε γμτ

λετε να εχουμε μετρα αλα γαλλια? :evil: :evil: :evil:

More
04 Jan 2010 21:33 #67563 by Vagelis
Ελπιζω οταν κοπασει ο θορυβος να ξανανοιξουν.
Δεν ηταν μονο τα τραγουδια κ οι ταινιες αλλα και οι ξενες σειρες που δν βγαινουν στην ελλαδα και ορισμενα παλια πραγματα δεκαετιων(ταινιες,σειρες,τραγουδια) που δεν τα βρισκεις πουθενα.

More
04 Jan 2010 21:41 #67565 by Γιώργος Δημόπουλος
Που θα κατεβασω lost τωρα?Σε λιγες βδομαδες βγαινει ο εκτος... :Hangman: Οχι γμτ... :icon forgot:

More
04 Jan 2010 22:02 #67568 by Vagelis

1000giorgos wrote: Που θα κατεβασω lost τωρα?Σε λιγες βδομαδες βγαινει ο εκτος... :Hangman: Οχι γμτ... :icon forgot:

Αναγκαστηκα απτο thepiratebay(τουλαχιστον εκει τα χει κατηγοριοποιημενα και τα καινουργια επεισοδια παντα εχουν seeders)και μετα ξεχωριστα του υποτιτλους.
Οντως μιλαμε για μεγαλη ξενερα.

More
04 Jan 2010 22:44 #67572 by Μάνος Αλιμπέρτης
Παιδιά, το πράγμα πάει απο το κακό στο χειρότερο...Αλλά ποτέ δεν θα καταφέρουν να περιορίσουν τη πειρατεί πλήρως αφού είναι λερναία ύδρα. Κόβεις ένα κεφάλι και πετάγονται αλλα 2-3.

Και ο νόμος των τριών χτυπημάτων στη Γαλλία ελπίζω να πέσει σύντομα :P :P :P

Everything that has a beginning has an end...

More
09 Jan 2010 00:05 #67744 by Andr
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ GAMATO
"Mόλις έλαβα ένα email-απάντηση σε ερώτηση μου στους υπέυθυνους του gamato.
Τους είχα ρωτήσει μέσω email αν έχει συμβεί κάτι με το site κι επίσης τους παρακάλεσα να μου αποστείλουν email για να με πληροφορήσουν. Αυτό το έκαναν γιατί κατέχω την πρώτη θέση στο ratio του gamato, στη σχετική λίστα, ανεβάζοντας περισσότερα από 3.2 terabytes.

Σας παραθέτω το email:...

Αγαπητέ god13 παρά τα όσα ακούστηκαν για το site 'Gamato.info', αυτό επιστρέφει πιο καλό και ανανεωμένο, έτοιμο να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του. Τίποτα από όσα ακούστηκαν δεν ισχύει. Κατανοούμε ότι κλείσαμε ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση αλλά όλα τα είχαμε προγραμματίσει ώστε το gamato.info να επιστρέψει στις 10 Ιανουαρίου , τη μέρα δηλαδή που άρχισε και η λειτουργία του.
Παρά τις φήμες το site είναι έτοιμο να ανοίξει και να υποδεχτεί νέους χρήστες (διότι η λίστα μας ήταν γεμάτη). Ευχαριστούμε για την υπομονή σας όλο αυτό το διάστημα κι όσο για το ratio σας αυτό θα παραμείνει ως έχει όπως άλλωστε και των υπολοίπων παλαιών χρηστών μας.
Gamato.info "

pare5.blogspot.com/2010/01/gamatoinfo.html

More
09 Jan 2010 00:20 #67745 by lavezzi7
10 Γενάρη και πάλι στις επάλξεις...Αυτά είναι!!! :wink:

More
09 Jan 2010 00:32 #67747 by Βασίλης
αντε να δουμε :D