Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

.MKV σε .AVI

More
13 May 2010 15:53 #72023 by Γιάννης Παναγιωτίδης
οκ ευχαριστώ που με ενημέρωσες για τον άλλο τρόπο :)
μονο μια παρατηρηση. Αυτο που σου είπα εγώ δεν είναι για να κανεις .avi το .mkv αλλα για να το κάνεις αμέσως DVD δηλαδη το μετατρέπει σε .vob αρχεία και τα καίει αμέσως σε DVD. Ωστόσο, για το δικό μου γούστο, χάνει αρκετή ποιότητα. Και για αυτό θα χρησημοποιήσω το δικό σου μιας και εγω τα κοιτάω ολα στο PS3 :P χαχαχα αυτο που εψαχνα. περιμένω να μου πεις εντυπώσεις αν το χρησιμοποιείσεις !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2010 11:21 #72958 by exolon
Replied by exolon on topic .MKV σε .AVI
Έχω μετατρέψει πολλά mkv αρχεία σε dvd με το avi2dvd και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα υποστηρίζει μέχρι και τρία audio streams (μπορείς να τα έχεις όλα ή να διαλέξεις όποιο προτιμάς) και υποστηρίζει και υπότιτλους, αλλά νομίζω μόνο από εξωτερική πηγή/αρχείο (δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό όμως). Δες το πάντως. Αξίζει τον κόπο (είναι και freeware! :icon bow: ).

More
14 Jul 2010 18:13 #75210 by Aνέστης Αδαμίδης
Να σας πω ρε παιδιά, εγώ θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο που έχει μέγεθος 41837 KB(έτσι το βρήκα). Πως μπορώ να το κάνω avi ή wmv; Θα αλλάξει πολύ το μέγεθος του αρχείου αν κατεβάσω το πρόγραμμα που πρότεινε ο exolon; Ο,τιδήποτε χρειαστείτε για διευκρινίσεις ρωτήστε με, μόνο λίγο γρήγορα γιατί είμαι σε αναμένα κάρβουνα να πούμε και βιάζομαι.

More
14 Jul 2010 19:47 #75213 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Να σας πω ρε παιδιά, εγώ θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο που έχει μέγεθος 41837 KB(έτσι το βρήκα). Πως μπορώ να το κάνω avi ή wmv; Θα αλλάξει πολύ το μέγεθος του αρχείου αν κατεβάσω το πρόγραμμα που πρότεινε ο exolon; Ο,τιδήποτε χρειαστείτε για διευκρινίσεις ρωτήστε με, μόνο λίγο γρήγορα γιατί είμαι σε αναμένα κάρβουνα να πούμε και βιάζομαι.

Αν κανεις οτι πρότεινα τότε θα εισαι οκ. Νομιζω πως το Xilisoft Converter ειναι δωρεαν πλεον

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 Jul 2010 21:19 #75376 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote:

TheReaper wrote: Να σας πω ρε παιδιά, εγώ θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο που έχει μέγεθος 41837 KB(έτσι το βρήκα). Πως μπορώ να το κάνω avi ή wmv; Θα αλλάξει πολύ το μέγεθος του αρχείου αν κατεβάσω το πρόγραμμα που πρότεινε ο exolon; Ο,τιδήποτε χρειαστείτε για διευκρινίσεις ρωτήστε με, μόνο λίγο γρήγορα γιατί είμαι σε αναμένα κάρβουνα να πούμε και βιάζομαι.

Αν κανεις οτι πρότεινα τότε θα εισαι οκ. Νομιζω πως το Xilisoft Converter ειναι δωρεαν πλεον

Μπα, όχι ακόμη. Για να το πάρεις δωρεάν πρέπει πρώτα να κάνεις κάποια αγορά από κατάστημα που συνεργάζεται με την εταιρεία. οπότε θα ψάξω κάναν άλλο converter.

More
23 Feb 2011 11:56 #90230 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Όταν κάνεις μετατροπή ενός αρχείου εικόνας ή video, υπάρχει ένα codec/compressor στη μέση που δουλεύει. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, δεν είναι δυνατόν να προστεθεί πληροφορία. Επομένως, αυτός ο compressor αφαιρεί σε κάθε περίπτωση από το video, όπως είπε και ο akpe πολύ σωστά, εκτός και αν η συμπίεση που κάνει είναι lossless, που διατηρεί ίδια ανάλυση/ποιότητα σε κάθε frame.

Το διπλό "πέρασμα" που αναφέρθηκε παραπάνω, εκτελεί αυτή τη διαδικασία δυο φορές. Κερδίζεις σε μέγεθος αρχείου, χάνεις δραματικά σε ποιότητα. Η μείωση ποιότητας δεν αφορά μόνο στην ανάλυση, αλλά και σε άλλες παραμέτρους όπως η χρωματική απόδοση και ο ήχος.

Η διαφορά δεν είναι σε κάθε περίπτωση ορατή με το μάτι και κυρίως σε οθόνη μέτριας ανάλυσης. Φαίνεται αμέσως σε πολύ μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνες ή σε περίπτωση editing.