- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Κοίτα, εγώ έχω ένα πολύ καλό converter που μου έδωσε ένας φίλος και μετατρέπει οποιαδήποτε βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή. Δεν έχω ξανακούσει τη μορφή αρχείου που λες, αλλά λογικά θα μπορεί να το μετατρέψει. Magic Video Converter λέγεται το πρόγραμμα. Εγώ το πήρα από CD και δεν ξέρω να σου πω αν κυκλοφορεί στο internet. Ψάξε το αν θες.
IloveGames wrote: το convertxtodvd ειναι το προγραμμα που θές. απλα πρέπει να ξέρεις τα παρακάτω:
αφου είναι τετοιο το format του αρχειου σου σημαίνει οτι το κατέβασες με μεγάλη ανάλυση. όταν το μετατρέψεις ανάλυση θα χάσεις σίγουρα και δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις. Και οσο για την συμπίεση, όχι, δεν μεγαλώνει το μέγεθός του, αντιθέτως μικραίνει και χωράει άνετα σε DVD. αυτος ειναι μάλλον ο λόγος που χάνει ποιότητα το βίντεο.
Αυτο το πρόγραμμα είναι το πιο γνωστό για αυτές τις δουλειές. είναι για να φτιάξεις DVD απο οποιοδήποτε format.
Φυσικά το προγραμμα δεν διατίθεται δωρεάν αν και θα το βρείς άνετα σε πολλά forums.
Επίσης πρέπει να ξέρεις πως ο επεξεργαστής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτές τις δουλειες. Αν δεν έχεις ένα καλο τότε μην κατεβάζεις τζάμπα βιντεο μεγάλης ανάλυσης γιατι θα "ζοριστεί". Και κατι τελευταίο, για καλύτερη δυνατη απόδοση θα πας στις ρυθμίσεις του προγράμματος και και θα βάλεις να κάνει διπλό πέρασμα(πιστέυω οτι κάνει καλύτερη δουλειά έτσι αν και δεν ειμαι σιγουρος )
Αυτα απο εμένα