Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
30 Dec 2013 18:03 #138265 by Σταύρος Δήμου
Από θέμα επιδόσεων σε σχέση με τη τιμή η AMD / Ati έχει τις καλύτερες προσφορές. Το μόνο κακό της είναι ότι έχει λίγα άτομα αφιερωμένα στο software και έτσι μερικές φορές οι drivers έχουν κάποιο θέμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2014 20:22 #138389 by Αποστόλης Αναστασίου

StavrosDimou wrote: Από θέμα επιδόσεων σε σχέση με τη τιμή η AMD / Ati έχει τις καλύτερες προσφορές. Το μόνο κακό της είναι ότι έχει λίγα άτομα αφιερωμένα στο software και έτσι μερικές φορές οι drivers έχουν κάποιο θέμα.

Η AMD/ATI με απογοήτευσε ... δυο φορές πήρα κάρτα γραφικών AMD / ATI και ήταν και τις δυο φορές μούφα , ήταν κλάσεις κατώτερη η επίδοση από αυτή που θα έπρεπε να αποδίδει ! Το Software πάλι δεν σου δίνει και τίποτα ιδιαίτερο , για αυτό προτιμάω την Nvidia , σου παρέχει κάθε τόσο ένα χρήσιμο Update για τους Drivers , καλές επιδόσεις και καλές υπηρεσίες προς τους πελάτες της ... γιατί να πάρω AMD / ATI ;

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
23 Jan 2014 16:12 #139488 by Ανδρέας Γρυπάρης

general656 wrote:

StavrosDimou wrote: Από θέμα επιδόσεων σε σχέση με τη τιμή η AMD / Ati έχει τις καλύτερες προσφορές. Το μόνο κακό της είναι ότι έχει λίγα άτομα αφιερωμένα στο software και έτσι μερικές φορές οι drivers έχουν κάποιο θέμα.

Η AMD/ATI με απογοήτευσε ... δυο φορές πήρα κάρτα γραφικών AMD / ATI και ήταν και τις δυο φορές μούφα , ήταν κλάσεις κατώτερη η επίδοση από αυτή που θα έπρεπε να αποδίδει ! Το Software πάλι δεν σου δίνει και τίποτα ιδιαίτερο , για αυτό προτιμάω την Nvidia , σου παρέχει κάθε τόσο ένα χρήσιμο Update για τους Drivers , καλές επιδόσεις και καλές υπηρεσίες προς τους πελάτες της ... γιατί να πάρω AMD / ATI ;

Θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις post χωρίς τεκμιρίωση.
Ποια κάρτα είχες;
τι drivers είχες;
τι υπολ σύστημα είχες και με τι τροφοδοτικό μαζί;
πως πέρναγες driver; από πάνω η με clean install;

γίνε ποιο συγκεκριμένος.

More
28 Jan 2014 10:34 #139666 by Anastasios Seitaridis
Εγω πήρα την 5870 HD, είμαι πολύ ικανοποιημένος και σε συνδυασμό με εναν 120άρη SSD που έβαλα, ακόμα και με τον παλιό μου επεξεργαστή (AMD AthlonX2 3800+ 2gHZ) και με τις ΑΡΧΑΙΕΣ μνήμες των 512 (2) στα 533! Mhz παρακαλώ παρακαλώ, με 64-bit windows τρέχω σχεδόν τα πάντα.

Να ενημερωσω εδω οτι πήρα ενα mini-motherboard με ΑΜ2,ΑΜ2+,ΑΜ3 υποστήριξη, 2 διαυλους για μνήμες (ΚΑΙ DDR2 KAI DDR3) αλλά μολις πηγα να βάλω DDR3 μνήμες στα 1033Mhz δεν τις δεχτηκε, αρα παρέμεινα στις παλιές.

Παρόλαυτα δεν εχω κανενα παραπονο απο τον Catalyst Driver της AMD/ATi, επειδή κανω και mining με το cgminer (για όσους γνωρίζουν) και δεν μου έτρεχε, δοκίμασα να δώ μήπως φταίνε οι drivers. Δεν διαπίστωσα κατι τέτοιο και ακόμα και αν τύχαινε αυτό, θα έβρισκα την σωστή εκδοση μέσω μιας απλής αναζήτησης στα forum γύρω απο το mining με GPU.

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο

More
29 Jan 2014 00:18 #139722 by Ανδρέας Γρυπάρης

atSOFt wrote: Παρόλαυτα δεν εχω κανενα παραπονο απο τον Catalyst Driver της AMD/ATi, επειδή κανω και mining με το cgminer (για όσους γνωρίζουν) και δεν μου έτρεχε, δοκίμασα να δώ μήπως φταίνε οι drivers. Δεν διαπίστωσα κατι τέτοιο και ακόμα και αν τύχαινε αυτό, θα έβρισκα την σωστή εκδοση μέσω μιας απλής αναζήτησης στα forum γύρω απο το mining με GPU.

Μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά στο configuration του cg.
Εγώ φαντάσου είμαι με μια κληνικά νεκρή 5970. Ο Core1 είναι νεκρός και βγάζει artifacts και ο Core2 μόνο δουλεύει. Στην ουσία σαν να είχα 5870 είμαι.
Να έχεις το fan στο φούλ για να μη ζεματάει.
Όσο για τις ram, πάρε από το ebay, οι τιμές είναι χώμα. Με 30Ευρώ αγόρασα 8GB (4x2GB DDR2-800).

More
18 Feb 2014 15:07 #140667 by Κωνσταντινος

papadomanolis wrote: καλησπερα παιδια
καταρχας να πω οτι ειμαι νεος στο gameworld
οποτε καλως σας βρηκα
λοιπον θελω να αγορασω καρτα γραφικων
το budget einai 150-200 euro
με τα πολα και τα λιγα ειχα καταληξει στην r7 260x 2gb
www.plaisio.gr/ypologistes-anava ... 00-20G.htm
ή ATI Radeon R7 260X RoyalKing 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Club-3d) (CGAX-R726X6O)
ενδεικτικα
τωρα θα ηθελα την βοηθεια(αποψη σας)και αν εχετε κατι καλητερο να προτεινετε (και στα 150 και στα πολυ 200 ευρο)
ευχαριστω!!!

HD7870, μην το σκεφτεσαι, εχουν πεσει και οι τιμες λογο του rename, www.skroutz.gr/s/2418275/Asus-Ra ... II-V2.html

More
03 Mar 2014 21:36 #141284 by Γιωργος Φραζεσκαρος
H Sapphire ανακοίνωσε μια νέα κάρτα γραφικών, Πρόκειται για τη Radeon R9 290X VAPOR-X.

Είναι η πρώτη κάρτα γραφικών σε παγκόσμιο επίπεδο η οποία είναι εξοπλισμένη με 8Gb VRAM. Είναι ακόμη εφοδιασμένη με μια AMD Hawaii XT GPU και διαθέτει 2816 Stream processors, 176 TMUs, 64 Render back-ends καθώς και 512-bit bus interface. Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η συχνότητα του πύρινα και της μνήμης
Τέλος, εχει το σύστημα ψύξης τριών ανεμιστήρων Vapor-X το οποίο έχει χάλκινα heatpipes και αλουμινένιο φινίρισμα και δεν έχει ανακοινώσει κάποια πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της ή την τιμή της

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
03 Mar 2014 21:56 #141297 by Κώστας Λάβαρης
Τουμπανάκι. Αλλά αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι πως τουμπανάκι θα είναι και η τιμή της. Και θα τσούζει.. χαχαχαχα δεν πειράζει. Θα παίζουμε κάτι 4K για πλάκα. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
04 Mar 2014 06:13 #141307 by Γιώργος Λόλας
Αυτό είναι σωστό τούμπανο! Almost as good as boobies :cool:

Θέλω πολύ να δω τις επιδόσεις τις, αλλά και την τιμή της. Πιστεύω ότι θα κοστίζει περίπου όσο ένας υπολογιστής ολόκληρος, αλλά ελπίζω να βγω λάθος :P

More
17 Mar 2014 01:38 #141946 by Sotiris Greece
Εγώ έχω 2 Nvidia Gtx 660 Oc Edition 2Gb της Palit σε sli το μόνο σίγουρο είναι ότι θα με κρατήσουν για πολλά χρόνια. :)