Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
D_A wrote: Να κάνω μια ερώτηση...Υπάρχει περιπτωση να μπορώ να αλλάξω την κάρτα γραφικών στο laptop μου;
Ευχαριστώ πολύ
Please Log in or Create an account to join the conversation.
grotenfrod wrote: Ντάξει όχι και τόσο δύσκολα αλλά κοστίζει και θα πρέπει να ξέρεις να την περάσεις μόνος γιατί ένας τεχνικός θα σε γδύσει. Πάντως με έναν φίλο που του κάηκε η δικιά του αλλάξαμε και βάλαμε καλύτερη. Μη περιμένεις αναβάθμιση επιπέδου πάντως.
το συγκεκριμένο laptop σου δεν δέχεται καμία αναβάθμιση λόγω ότι η κάρτα είναι μόνο onboard και δεν σου δίνει slot να προσθέσεις άλλη.D_A wrote:
grotenfrod wrote: Ντάξει όχι και τόσο δύσκολα αλλά κοστίζει και θα πρέπει να ξέρεις να την περάσεις μόνος γιατί ένας τεχνικός θα σε γδύσει. Πάντως με έναν φίλο που του κάηκε η δικιά του αλλάξαμε και βάλαμε καλύτερη. Μη περιμένεις αναβάθμιση επιπέδου πάντως.
Ένω και η ραμ και η cpu ειναι μια χαρα,στα παιχνιδια μου τη χαλαει η καρτα γραφικων...Αν βοηθαει εχω toshiba satellite l755-129.Ειναι συγκεκριμενες αυτες που μπορω να βαλω;
Και οταν λες να με γδυσει για ποσο λες;
Ευχαριστω πολυ
Pokemon wrote: δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με τη κάρτα γραφικών του Laptop.
Πρέπει να είναι στα πλαίσια αυτών που υποστηρίζει, και να συνδυάζεται με την onboard γιατί πάνε μαζί συνήθως. Το ιδανικό να είναι έστω της ίδιας γενιάς (Geforce 7xx με μια Geforce 7xx λίγο καλύτερη).
Παράδειγμα, δεν θα έβαζα μια 5670M πάνω σε αντικατάσταση μιας χαλασμένης 3650M, αμφιβάλω άμα θα το δεχόταν η αν θα δούλευε σωστά. Θα δοκίμαζα το πολύ μια 3670M ως αναβάθμιση.
Τιμές σε Mobile κάρτες είναι ακριβές, καλύτερα από την αρχή το laptop που αγοράζεις να το έχει εργοστασιακά τη κάρτα που σε ενδιαφέρει.
edit:το συγκεκριμένο laptop σου δεν δέχεται καμία αναβάθμιση λόγω ότι η κάρτα είναι μόνο onboard και δεν σου δίνει slot να προσθέσεις άλλη.D_A wrote:
Ένω και η ραμ και η cpu ειναι μια χαρα,στα παιχνιδια μου τη χαλαει η καρτα γραφικων...Αν βοηθαει εχω toshiba satellite l755-129.Ειναι συγκεκριμενες αυτες που μπορω να βαλω;
Και οταν λες να με γδυσει για ποσο λες;
Ευχαριστω πολυ
Ο τεχνικός παίρνει 50-80Ευρώ σε αρκετές περιπτώσεις ειδικά αν έχει να γδύσει όλο το laptop.