Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα στην χρήση του CPU κατά το Browsing

More
21 May 2009 19:28 #53119 by Μάνος Γρυπάρης
Ξαναπέρνα Windows (XP εφόσον έχεις παλιό laptop) και δες τι γίνεται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2009 23:27 #53122 by Alex
Εμένα μου φαίνεται οτι έχεις πρόβλημα με το τροφοδοτικό εφόσον δεν ανοιγει αμέσως... Τώρα για τον Browser αν θέλεις να γλιτώσεις το φορματ το πιο ασφαλές είναι ναι κανεις καθαρή εγκατάσταση σε άλλο σκληρό ή σε partition και να δεις εκεί τι γίνεται... Εγώ επιμένω οτι κατι φορτώνει μαζί με τον browser...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
22 May 2009 02:29 #53124 by Πασχάλης Μαυρωδής
Αύριο θα προσπαθήσω να κάνω format για να δώ αν θα διορθωθούν τα πράγματα? Στην περίπτωση που φταίει το τροφοδοτικό τι γίνεται? :roll:

More
22 May 2009 11:47 #53126 by Alex
Εεεε το αλλάζεις! Αλλά το θέμα είναι ότι μάλλον μιλάμε για δύο ξεχωριστά προβλήματα εδώ. Πάντως νοιώθω ευτυχής που πάντα έχω καβάτζα για οτιδήποτε παει στραβά. Στην περίπτωσή σου θα έβαζα ένα τροφοδοτικό από γνωστό να δω τι κάνει.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
22 May 2009 13:56 #53132 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SquallLeonheart wrote: Και διορθώθηκε το πρόβλημα? Το θέμα είναι οτι δεν μου κλείνει όσες ώρες και να το έχω ανοιχτό.. Απλά όταν κάνω επανεκίνηση, ή όταν το κλείσω και πατήσω το κουμπί να ανοίξει, θα προσπαθήσει να ανοίξει αλλά θα κλείσει σε 2-3 δευτερόλεπτα.. Αυτό ήταν και το δικό σου πρόβλημα?

Nα ελπίζεις να ειναι ιος. Εμεμνα κολλαγε μονο στο browsing.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 May 2009 01:04 #53332 by Πασχάλης Μαυρωδής
Λοιπόν.. Σήμερα το έκανα format και το πρόβλημα δεν φαίνεται να συγκηνήθηκε... Οπότε είναι φανερό οτι δεν είναι στο software το πρόβλημα.. Εξακολουθεί να υπερλειτουργεί όταν επισκέπτομαι σελίδες στο ίντερνετ (ειδικά το myspace) και σήμερα διαπίστωσα το εξής: Όπως σας είπα αν τον κλείσω ή κάνω επανκίνηση μετά δεν ανοίγει. Αν όμως το βγάλω από την πρίζα, στην συνέχεια το ξαναβάλω στο ρεύμα και πατήσω το on ανοίγει κανονικά.. Κάποιοι μου είπαν οτι αν έφταιγε το τροφοδοτικό θα μου έκλεινε και ενώ ήταν ανοιχτός, πράγμα που δεν συμβαίνει.. Όποια γνώμη ευπρόσδεκτη..

More
12 Jun 2009 19:22 #54132 by Alex
Κοίτα αν δεν δοκιμάσεις δεν θα κάνεις τίποτα... Δυστυχώς. Πρώτο πράμα τροφοδοτικό...

EIZO S2401W 24'' TFT

More
12 Jun 2009 21:04 #54136 by Πασχάλης Μαυρωδής
Α, ξέχασα να σας πω... Το πρόβλημα ήταν οτι προσπαθούσε να αντλήσει ρεύμα μέσω της μπαταρίας, η οποία είναι χαλασμένη και για κάποιο λόγο αγνοούσε οτι ήταν στην μπρίζα... Αυτό το διαπίστωσα όταν αφαίρεσα την μπαταρία τελείως... :P Όμως, αυτό που δεν καταλαβαίνω ακόμα είναι τα υψηλα επίπεδα χρήσης CPU και RAM όταν κάνω browsing στο ίντερνετ... Ενδεικτικά να ανφέρω οτι ο firefox καταναλώνει 175 RAM (!!!!!!!!) και ο CPU σπανίως είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, ακόμη και αν δεν κάνω τίποτα άλλο... Και για να σας προλάβω... ναι, δοκίμασα όλους τους browsers, και internet explorer, και opera, τους πάντες όλους. :P

More
13 Jun 2009 01:07 #54141 by Γκικας Αγγελος
malware spyware Κλπ το συστημα σου εχει μολυνθει κανε φορματ