Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα στην χρήση του CPU κατά το Browsing

More
20 May 2009 15:42 #53038 by Πασχάλης Μαυρωδής
Που λέτε εκεί που όλα ήταν μια χαρά στο laptop μου, ξαφνικά διαπίστωσα οτι ο επεξεργαστής άρχισα να αγγίζει πολύ υψηλά επίπεδα (εκατοστάρια) και η θερμοκρασία του να ανεβαίνει επικύνδυνα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι τα παραπάνω συμβαίνουν μόνο όταν χρησημοποιώ έναν Internet Browser (ανεξαρτήτως εταιρείας) ενώ τα συμπτώματα αυξάνονται σε ένταση όταν επισκέπτομαι ορισμένες σελίδες (όπως το myspace). Επαναλαμβάνω οτι ο CPU τρέχει σε φυσιολογικά επίπεδα υπό άλλες συνθήκες.. Πάει πουθενά το μυαλό σας?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 May 2009 16:02 #53041 by Alex
Μήπως φορτώνουν τίποτα άλλα μαζί με τον browser?

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
20 May 2009 16:59 #53047 by Πασχάλης Μαυρωδής

More
20 May 2009 19:23 #53056 by Μάνος Αλιμπέρτης
Xμ...Μήπως το παρακάνεις στα tabs; Eχει τύχει να εχω ανοιχτα καμια 15αρια tab :P :P και o cpu τότε τα ψιλοπαίζει.

Το πρώτο που σκέφτηκα ηταν μήπως ειχες opera που συμπιεζει και αποσυμπιέζει οτι στέλνει αλλα αφου μας λες για ολους τους browsers...

Everything that has a beginning has an end...

More
21 May 2009 02:16 #53081 by Πασχάλης Μαυρωδής
Όχι,όχι, καμμία σχέση... Ούτε Tabs, ούτε Opera... :P Σας παραπέμπω πάλι στην αρχή του topic...

More
21 May 2009 16:48 #53104 by Πασχάλης Μαυρωδής
Τα πράγματα χειροτέρεψαν σχετικά με την κατάσταση που προανέφερα... Πλέον δεν κάνει ούτε restart... Δηλαδή κλείνει, αλλά μετά για να ξαναανοίξει πρέπει να το αφήσω κανα μισάωρο... Καμμιά φορά και περισσότερο.. Ακόμα και αν απλά το ανοίξω χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερα... Και δεν είμαι σίγουρος αν θα λυθεί το πρόβλημα αν κάνω απλά format... Καμμιά συμβουλή από κάποιον που είχε παρόμοια εμπειρεία ή κατέχει καλά το άθλημα;

More
21 May 2009 17:31 #53107 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SquallLeonheart wrote: Τα πράγματα χειροτέρεψαν σχετικά με την κατάσταση που προανέφερα... Πλέον δεν κάνει ούτε restart... Δηλαδή κλείνει, αλλά μετά για να ξαναανοίξει πρέπει να το αφήσω κανα μισάωρο... Καμμιά φορά και περισσότερο.. Ακόμα και αν απλά το ανοίξω χωρίς να κάνω τίποτα ιδιαίτερα... Και δεν είμαι σίγουρος αν θα λυθεί το πρόβλημα αν κάνω απλά format... Καμμιά συμβουλή από κάποιον που είχε παρόμοια εμπειρεία ή κατέχει καλά το άθλημα;

Εγω ειχα πααρομοια και.... εκανα format :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 May 2009 17:50 #53109 by Πασχάλης Μαυρωδής
Και διορθώθηκε το πρόβλημα? Το θέμα είναι οτι δεν μου κλείνει όσες ώρες και να το έχω ανοιχτό.. Απλά όταν κάνω επανεκίνηση, ή όταν το κλείσω και πατήσω το κουμπί να ανοίξει, θα προσπαθήσει να ανοίξει αλλά θα κλείσει σε 2-3 δευτερόλεπτα.. Αυτό ήταν και το δικό σου πρόβλημα?

More
21 May 2009 18:16 #53115 by Alex
¨Αν τον ανοίξεις και κανεις αμέσως shutdown θα κλείσει κανονικά; Η μόνο όταν έχεις ανοίξει browser;

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
21 May 2009 18:20 #53116 by Πασχάλης Μαυρωδής
Όχι, ακόμα και αν το ανοίξω απλά, χωρίς να κάνω τίποτα, (ούτε browsing ούτε τίποτα άλλο) και το κλείσω αμμέσως πάλι δεν θα ανοίξει μετά και θα πρέπει να περιμένω αρκετά λεπτά μέχρι να ξαναπροσπαθήσω και να ανοίξει... Έκανα μια σχετική αναζήτηση στο google και κάποιοι κάνουν λόγο για ιό... Θυμίζω οτι όλα ήταν μια χαρά 2 μέρες πριν...