Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Google Chrome

More
07 Aug 2009 19:55 #58070 by Frank
Replied by Frank on topic Google Chrome
Δείτε καποια βίντεο για το εικονίδιο του Chrome

[youtube:1z3qcg2u]
[/youtube:1z3qcg2u]

Περισσοτερα : ΕΔΩ

:roll: Τι κανει ο ανθρωπος αμα δεν εχει δουλεια εεε ? :?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Aug 2009 01:04 #58083 by GoldString
Replied by GoldString on topic Google Chrome
Ωραία τα βίντεο και όπωσ είπε ένας φίλος σε λίγο να περιμένουμε και OS από την google

More
01 Oct 2010 23:08 #80159 by Bouzouxis7
Replied by Bouzouxis7 on topic Google Chrome
Καλησπερα..

Εχω προβλημα με τον google chrome... :(

Τον ανοιγω,δειχνει οτι φορτωνει,αλλα δεν μπαινει πουθενα..Σε καμια ιστοσελιδα..Εκανα απεγκατασταση-εγκατασταση ξανα,αλλα το προβλημα παραμενει...

Σημειωση:Δεν μου ανοιγει ουτε η απλη καρτελα.. Αυτη εδω δλδ...Αντιθετως μου δειχνει συνεχεια μια λευκη σελιδα που υποτιθεται οτι φορτωνει..

ΥΣ:Δεν με βολευει κανενας browser εκτος του chrome..Και εχω ξενερωσει τρομερα.. :(

More
02 Oct 2010 02:02 #80173 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ο chrome μοιαζει λιγο με τον νεο internet explorer...

Δοκιμασε να τον κανεις απεγκατασταση και να σβήσεις και ολα τα αρχεια που μπορει να υπάρχουν χειροκίνητα απο το Program Files

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Oct 2010 09:24 #80179 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Google Chrome
Αν και δεν πολύ χρησιμοποιώ αυτόν το browser το παρατήρησα και εγώ αυτό το σφάλμα.

More
02 Oct 2010 12:03 #80190 by Aνέστης Αδαμίδης
Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση το μόντεμ; Αν θες μπορείς να κατεβάσεις τον Comodo Dragon, ο οποίος μοιάζει εξαιρετικά με τον Chrome. Υπάρχει link στο συγκεκριμένο topic .

More
02 Oct 2010 12:29 #80193 by Bouzouxis7

BigBoss wrote: Δοκιμασε να τον κανεις απεγκατασταση και να σβήσεις και ολα τα αρχεια που μπορει να υπάρχουν χειροκίνητα απο το Program Files

Καμια πενταρια φορες εχω κανει απεγκατασταση,μονο την πρωτη φορα δεν εσβησα ολα τα αρχεια της γκουγκλ απο το program files..Μαλιστα τωρα τελευταια διεγραψα και το picasa,που ειναι και αυτο της γκουγκλ..

TheReaper wrote: Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση το μόντεμ; Αν θες μπορείς να κατεβάσεις τον Comodo Dragon, ο οποίος μοιάζει εξαιρετικά με τον Chrome. Υπάρχει link στο συγκεκριμένο topic .

Καθε βραδυ κλεινω το μοντεμ παντα..

Θα δοκιμασω αυτο το κομοντο ντραγκον που απο τα σχολια που διαβασα δεν μοιαζει σαν τον γκουγκλ,ειναι ο ιδιος ο γκουγκλ..Μακαρι...

ΥΣ:Ισως ακουστει χαζο,αλλα τον google chrome ο κυριος λογος που τον θελω,ειναι οτι οταν βαζω ενα site στα αγαπημενα,τοτε αυτο εμφανιζεται αμεσως στην μπαρα με τους σελιδοδεικτες κατω απο την γραμμη διευθυνσεων...

Εν τω μεταξυ ο firefox δεν μου την παλευει,οπως και ο explorer και τωρα ειμαι με οπερα,που κι αυτος δεν ειναι αυτο που θελω...

ΕΝΤΙΤ:

Απλα οποιος εχει προβλημα με google chrome ο Comodo Dragon ειναι οτι πρεπει για αντικαταστατης...Μολις τον δοκιμασα...Καμια διαφορα με google chrome,οποτε το προβλημα μου ας πουμε λυθηκε..Θενκς σε ολους παιδια.. :D

More
02 Oct 2010 15:03 #80215 by Ιβάν
Άντε και εδώ έδωσα λύση. Να'σε καλά παιδί μου. Πάντως αυτό θα πρέπει να είναι ένα προσωρινώ σφάλμα.

Και μην μου θαβεις τον firefox. Έχεις δοκιμάσει τον 4 beta 6? Απλά σκίζει.

More
02 Oct 2010 15:07 #80217 by Bouzouxis7
Την εκδοση 3,6(νομιζω) που ειχα μου κολλαγε αφανταστα..Και μαλιστα χωρις προσθετα..

Η 4 beta ειναι καλυτερη;

More
02 Oct 2010 15:17 #80219 by Ιβάν
Είναι ο firefox 4.0 beta 6 και απλά τα σπάει. Έχει και πολλά καινούρια πράγματα. Bouzouxi βλέπω έχει χάσει πολλά επεισόδεια. :mrgreen: