Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Google Chrome

More
14 Sep 2008 15:11 #47059 by Alex
Replied by Alex on topic Google Chrome
Α ρε Opera εσύ έδειξες το δρόμο...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2008 13:42 #47083 by Μάνος Αλιμπέρτης

mordred\ wrote: Α ρε Opera εσύ έδειξες το δρόμο...

Aν και με πιάνεις "αδιαβαστο" για το παρελθον του opera για το σύγχρονο browsing ο Firefox κατα τη γνώμη μου εδειξε το δρομο. Η ιδέα των tabs και των adds-on δημιουργησαν νέα στανταρ στους browsers...

Everything that has a beginning has an end...

More
15 Sep 2008 17:48 #47099 by Alex
Replied by Alex on topic Google Chrome
Εεεεεε;;;;Για δες λίγο τον Firefox τον 3 και δες και τον Opera και θα δεις ποιος παίρνει από ποιον...Καλά για ταχύτητα δε μιλάμε...Τώρα ο Firefox 3 μπορεί να συγκριθεί με τον Opera...Πιο παλιά όχι.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
22 Sep 2008 14:37 #47330 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εγώ πάντως έχω βολευτεί με τον Firexox και τελευταία δοκιμάζω και το Google Chrome και είναι με διαφορά ο ταχύτερος. Έχει βέβαια πολλές ελείψεις ακόμα και ελπίζω η full έκδοση να είναι αρκετά καλύτερη από τους υπόλοιπους browser.

More
18 Oct 2008 22:20 #48027 by Χρήστος Αρμυριώτης
Πάντως, με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για το αν αξίζει ο Google Chrome και κατά πόσο αυτή τη στιγμή είναι ο ταχύτερος browser. :wink:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
19 Oct 2008 18:07 #48033 by a Guest
Replied by a Guest on topic Google Chrome
Τί εννοείς η full έκδοση;Κι αυτή που τρέχεις τώρα τί είναι;demo;
Μην κολλάς στο beta που λέει,το συνηθίζει αυτό το Google.
Και το Gmail τόσα χρόνια beta λέει.

Πάντως εγώ διάβασα (δυστυχώς δεν έχω πρόχειρη την πηγή) οτι ο Chrome λίγες μέρες μετα την κυκλοφορία του πέρασε το 3% σε ποσοστό,ενώ τώρα έχει πέσει περίπου στο μισό.
Πολύς κόσμος (ανάμεσά τους κι εγώ) τον δοκίμασε αλλά δε τον κράτησε σαν 1η επιλογή.

More
19 Oct 2008 21:36 #48038 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Και γω ανάμεσα σε αυτούς είμαι! :)

Mozilla Firefox rulez!!! :mrgreen:

More
20 Oct 2008 22:00 #48059 by Μάνος Αλιμπέρτης
Το Chrome έχασε πολυ σε φήμη μόλις μαθευτηκε οτι αποστέλει προσωπικά δεδομένα στη μαμα google...

Tώρα ο Firefox 3.1 λένε οτι θα εχει ενσωματωμένο add on που μέσω wi-fi Hotspots θα εντωπίζει τη θέση του PC...Απαραδεκτα πράγματα λέω εγω, καταφορη παραβίαση της ιδιωτικότητας

More
14 Dec 2008 11:53 #49561 by Μάνος Αλιμπέρτης
Αν αναλογιστεί κανεις οτι το gmail ειναι ακόμη beta (ή αλλαξε και δεν το πήρα χαμπάρι) η google εβγαλε ταχύτατα για τα δεδομένα της την πρώτη εκδοση του Chrome. Mπορειτε να τη κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ

Οι ανθρωποι της google αναφέρουν οτι ειναι 2 φορες πιο γρήγορη απο τη beta...η νεκροψία θα δειξει!!!

More
18 Mar 2009 10:57 #51560 by Θύμιος Χριστόπουλος
Τη διάθεση μιας νέας beta έκδοσης του Chrome ανακοίνωσε η Google, με νέα χαρακτηριστικά αλλά και σημαντικά αυξημένη ταχύτητα πλοήγησης σύμφωνα με τα πρώτα benchmarks.

Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουμε το auto fill form, το page zoom τα οποία έλλειπαν από το Chrome, αλλά και το page autoscroll και έναν νέο τρόπο να ανοίξετε ένα καινούριο παράθυρο του Chrome τραβώντας απλώς ένα tab έξω από το browser. Μένει να τον δοκιμάσουμε λοιπόν!