Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Forthnet: Γενική συζήτηση

More
31 May 2007 21:12 #32622 by Μάνος Γρυπάρης
Η Forthnet κάνει την 1η Ιουνίου...ημέρα ADSL.

Μονο για αυριο λοιπον, με 10 Ευρω το μηνα μπορειτε να αποκτησετε συνδεση ADSL 10Mbit της Forthnet. Πληρωνετε συνολικα 60 Ευρω και ισχυει για ενα εξαμηνο.

Πολυ καλη κινηση αν σκεφτει κανεις οτι σημερα χρειαζεστε περιπου 16 ευρω/μηνα για ADSL 768 (παγιο & συνδεση μαζι).

Σκιάννη προλαβαίνεις ρε. :lol:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jun 2007 00:17 #32633 by Kostas Giagias
Εγω έχω το Forthnet 2 play...

Byebye πΟΤΕ !!!

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
01 Jun 2007 02:55 #32634 by Kostas
Exoun 3eftilistei ta pragmata,10eurw to mina,ELEOS.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Jun 2007 12:05 #32641 by a Guest
Replied by a Guest on topic Forthnet: Γενική συζήτηση
OMFG ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ!!!

(ΛΟΛ τα MULTIRAMA και τα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ήταν full με τύπους (geeks και μη) που ΟΛΟΙ ήθελαν να ακυρώσουν την σύνδεση τους με τον ΟΤΕ! Και αναρωτιόμουν γιατί, μα να που δεν μπορώ να αποδεσμευτώ και γω ΓΜΤ!)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Jun 2007 12:30 #32643 by a Guest
Replied by a Guest on topic Forthnet: Γενική συζήτηση
beastie poso kairo perimenes na sou valoun forthnet 2 play?eixes kanena provlima?

More
01 Jun 2007 13:42 #32647 by Μάνος Αλιμπέρτης
Βέβαια τα 10mbps είναι για τις περιοχές που καλύπτονται απο το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet...Αν κάποιος δεν καλύπτεται μπορεί να πάρει 1mbps απο το δίκτυο του πΟΤΕ και να μεταβει στην 4νετ όταν με το καλό τον καλύψει ...

Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και πέρυσι και είχε δώσει πολύ χαμηλές τιμές για 1mbit(πέρυσι τέτοια εποχή ακόμη το 1mbit ήταν ακόμη πολυτέλεια και το έβρισκες στα πακέτα απο 40€ περίπου και άνω)

Επιτέλους έστω και λίγο γινόμαστε Ευρώπη στο θέμα του adsl...Παρόλο τις καθυστερήσεις και την ποιότητα που ειναι ακόμη στο μέτριο τα πράγματα είναι τελειως διαφορετικά απο το 2004 και έχουμε πλέον 600.000 περίπου γραμμές. :D

Everything that has a beginning has an end...

More
01 Jun 2007 13:42 #32648 by εΛεφαντος.
Mάνο τα λες λάθος...

Είναι:
(10 Ευρώ*6 μήνες)+(60 Ευρώ*6 μήνες)=420 Ευρώ για 12 μήνες (...και μπορείς να το συνεχίσεις με τις υπάρχουσες τιμές -60 ευρώ είναι τώρα-)
ή
(10 Eυρώ*6 μήνες)+(70 Ευρώ αποδέσμευσης)=130 Ευρώ για 6 μήνες (...και το κόβεις μετά)

More
01 Jun 2007 16:21 #32655 by Μάνος Γρυπάρης
Ε κολλήσαμε στις λεπτομέρειες.
Καλά, υπάρχουνε ακόμα κορόιδα που έχουν ΟΤΕ? Και που πληρώνουν 19 Ευρώ τον μήνα ΠΑΓΙΟ + την σύνδεση?
Μόλις είδα πέρυσι τις μειώσεις τιμών των providers έκοψα τον ΟΤΕ επιτόπου. Με λιγότερα χρήματα έχεις πάγιο και σύνδεση μαζί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Jun 2007 16:31 #32659 by Chris Zotos
^Αν έχεις δεσμευτεί με τα κολοσυμβόλαια τους... !!!

Τέρμα πια τα πάγια !!! Εγώ περιμένω πώς και πώς να τελειώσει να πάω σε άλλον παροχέα !!! Το θέμα είναι ότι δεν καλύπτει κανείς Πάτρα σε μεγάλες συνδέσεις... !!! :cry:

More
02 Jun 2007 00:29 #32679 by Alex
Καλ'α μην περιμένει κανείς 10mbps sto pc του είναι πλασματικό.Σίγουρα θα είναι πολύ γρήγορο αλλά οχι 10mbps (πραγματική ταχύτητα).Και βέβαια αν πάει κάτι στραβά μην περιμένετε service...Είναι από τα χειρότερα (το ξέρω από πρώτο χέρι)...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT