Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Forthnet: Γενική συζήτηση

More
14 Feb 2008 11:42 #40510 by Petros
Στη δικιά μου κατάσταση είναι το εντελώς αντίθετο και το σπαστικό είναι ότι μας γράφουν

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2008 11:56 #40513 by kostas
Lol oloi exoun provlhmata me thn forthnet kai feygoun enas enas :P Isos prepei na skefteis sovara na allaxeis paroxo..

More
14 Feb 2008 12:20 #40515 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ πως γίνετε και δεν έχω προβλήματα με την forthnet; Το πιο σπαστικό που μου έχει κάνει είναι να κοπεί η σύνδεση για μια ώρα, αλλά έχω να δω πρόβλημα από τα Χριστούγεννα...

More
14 Feb 2008 13:11 #40516 by Petros

roronoa\ wrote: Lol oloi exoun provlhmata me thn forthnet kai feygoun enas enas :P Isos prepei na skefteis sovara na allaxeis paroxo..

Πίστεψε με το σκεφτόμαστε ήδη. Το Σεπτέμβριο που θα λήξει η συνδρομή θα αλλάξουμε μάλλον. Προτείνεις τίποτα που να είναι ποιο οικονομικό από της Forthnet; 39.99 Ευρο πληρώνω για "24"Mbps(6mbps είμαι τώρα) και δωρεάν τηλ

More
14 Feb 2008 15:31 #40519 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Να σου πω, εξαρταται για ποιο λόγω χρισημοποιεις ιντερνετ... Δεν θες 24mbps αν είναι μονο γα τσατ και forum..

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
14 Feb 2008 16:37 #40522 by Petros
δεν είναι η ταχύτητα που με ενδιαφέρει .
Θέλω να είμαι σίγουρος ότι κάθε πρωί θα ξυπνάω , το ίντερνετ θα δούλευει

More
14 Feb 2008 16:43 #40523 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω δεν είμαι τοσο έμπειρος απο εταιριες, μιας που μολις είναι 1 μηνας που εχω ADSL αλλα εχω βαλει conn-x παρολο που δεν ειμαι υπερ του οτε και με 16€ / μηνα εχω 1MBPS .. Δεν εχει παρουσιασει προβλημμα...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
14 Feb 2008 19:18 #40526 by a Guest
Replied by a Guest on topic Forthnet: Γενική συζήτηση
Εγώ θα σου πρότεινα hol.
Έχω κλειδώσει περίπου στα 15 Mbit (κατεβάζω με 1,5 -1,6 Μb/sec)
και από disconnects τίποτα.
Βέβαια εξαρτάται από πολλά πράγματα - ποιότητα καλωδιώσεων,απόσταση από το dslam κλπ
Συν οτι θα περιμένεις ένα δίμηνο μες στο νερό μέχρι να σε ενεργοποιήσουν.

More
14 Feb 2008 19:58 #40528 by Χρήστος Αρχοντάκης
Εγω εχω 1,5 χρονια forthnet adsl in a box plus στα 768 και δεν ειχα προβλημα ποτε.
Τωρα αν υπερφορτωνει πολυ τους κομβους της η Forthnet ωστε να υπαρχουν αποσυνδεσεις και κολληματα δεν το ξερω.

More
14 Feb 2008 20:00 #40529 by Μάνος Γρυπάρης
+1
Ταλαιπωρήθηκα τρεις μήνες και κάτι ψιλά μέχρι να βάλω HOL από την Forthnet. Η Forthnet δεν συνδεότανε με τίποτα για αρκετές ημέρες. Μετά ήθελε ένα μήνα για να δώσει το κύκλωμα στον ΟΤΕ. Τέλος, πήρε και τα 70 ευρώ αν θυμάμαι καλά τέλος απενεργοποίησης και ησυχάσαμε. Οι άλλοι δύο μήνες χαθήκανε γιατί ο ΟΤΕ δεν δεχότανε το αίτημα της ΗOL.

Πάρα πολλοί χρήστες σε αδύναμες περιοχές παραπονιούνται. Εγώ π.χ. μένω Ελληνικό και στον κόμβο της Τερψιθέας υπάρχει πρόβλημα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν η ADSL φτάσει στα χωριά. Θα πληρώνουνε τότε οι συνδρομητές της Forthnet αέρα κοπανιστό? Δεν θα κάτσετε να το πολυσκεφτείτε. Αλλάξτε provider. Δεν έχετε και πολλές επιλογές άλλωστε. Το πακέτο του ΟΤΕ με τέτοια τιμή και υπηρεσίες που προσφέρει είναι για γέλια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)