Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Blogs

More
03 Jun 2008 04:03 - 21 Nov 2008 14:56 #42935 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Blogs
Δείτε ένα ενδιαφέρον θέμα από το zouglapress.blogspot.com/

Η φίμωση των blogs

Εν όψει του νέου νόμου που πρόκειται να φέρει εντός δυο εβδομάδων περίπου, προς ψήφιση στην βουλή η κυβέρνηση θα θέλαμε να εκθέσουμε τις απόψεις μας.
Πρώτα απ'ολα μιλάμε για την ύστατη προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει την μέχρι τώρα ανεξέλεγκτη ροή πληροφοριών στο διαδίκτυο και ειδικότερα σε κάποια μπλογκς που σπάνε το ένα ρεκόρ επισκεψιμοτητας μετά το άλλο.
Κάτι τέτοιο θεωρούμε πως είναι και τεχνικά αδύνατο αλλά και ηθικά ανεπίτρεπτο όταν θέλουμε να λέμε πως ζούμε σε μια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα. Όλες οι παρόμοιες προσπάθειες φίμωσης και ελέγχου της πληροφορίας έπεσαν στο κενό σε χώρες όπως το Ιράν η Κίνα και το Πακιστάν.
Είτε το θέλουμε είτε όχι μέσα στο διαδίκτυο έχουν αναπτυχθεί εναλλακτικοί τρόποι και κώδικες επικοινωνίας που πάντα θα βρίσκονται ένα (για να μην πούμε περισσότερα) βήμα μπροστά από τον οποιοδήποτε επίδοξο θα επιχειρήσει να τους ελέγξει. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κυβερνήσεις και ειδικότερα την κυβέρνηση της Ελλάδας που είναι τόσο πίσω σε άλλα καίρια ζητήματα και θεωρεί ότι θα καταφέρει να επιτύχει εκεί όπου άλλοι ,δεκαετίες πιο μπροστά στον τεχνολογικό τομέα και αναφερόμαστε στην Αμερική, απέτυχαν.
Ευτυχώς για όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους πολίτες είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι ο παγκόσμιος ,για μια ακόμη φορά, διασυρμός της χώρας.

Σύμφωνα με το sync.gr υπάρχουν αυτή την στιγμή 35.000 ενεργά μπλογκς. Πιστεύουμε ότι με την νομοθετική της απόπειρα η κυβέρνηση θα καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να διπλασιάσει τον αριθμό των ενεργών μπλογκερς και ταυτοχρόνως να τoυς μετατρέψει σε διαδικτυακούς ταλιμπαν που μοναδικό μέλημα θα έχουν το λεγόμενο hit and run. Τα ίντερνετ καφέ θα γεμίσουν επίδοξους μπλογκερς και όλη η μπλογκοσφαιρα ίσως γίνει το πιο underground place to be.
Το επερχόμενο τσουναμι θα έχει πολλά θύματα. Είμαστε σίγουροι ότι τις περισσότερες απώλειες θα έχουν αυτοί που απειλούνται πραγματικά από τις καθημερινές αποκαλύψεις ,ειλικρινείς απόψεις και μικρές η μεγάλες αλήθειες των απανταχού μπλογκερς.
ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ KAI ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ.
www.aigio.org/

Ανακοίνωση:
Την Κυριακή
15 Ιουνίου
στις 6 το απόγευμα
ΟΛΟΙ στη βουβή διαμαρτυρία
έξω από τη Βουλή!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 21 Nov 2008 14:56 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
15 Jun 2008 15:34 #43668 by a Guest
Replied by a Guest on topic Blogs
Ορίστε και το δικό μου! Τίποτα το σοβαρό, απλά για να περνάει λίγο η ώρα

More
21 Nov 2008 15:02 #49039 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Blogs
Δείτε δύο πολύ έξυπνα blogs με αθλητικά τα οποία έχουν και φωτογραφίες με σχόλια (τύπου Paparazzi).
(ειδικά τώρα με Bajevic και Εθνική γίνεται πανικός...)

markakis.yooblog.gr (του Στέλιου Μαρκάκη, γνωστού από το Sportime και ως "Κασκαντέρ")
kourkouti.yooblog.gr
freddos.yooblog.gr (ο γνωστός Freddos του Sport24.gr)
gatti-squared.blogspot.com

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Sep 2011 22:30 #98676 by Σπύρος Λούης
Replied by Σπύρος Λούης on topic Blogs
Εδώ σχολιάζουμε όποια απορία εχουμε και αφορά τα blogs.

Η δικιά μου είναι πως γίνεται να μην επιτρέπετε στους επισκέπτες του στο blog μου να αποθηκεύουν τις photo του blog πατώντας δεξί κλικ αποθήκευση.

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
21 Sep 2011 23:09 #98684 by Άγγελος Φασούλης
Δεν νομίζω να γίνεται γιατί ήθελα και εγώ να το κάνω στο blog μου αλλά δεν βρήκα κάτι.

More
03 Oct 2011 03:02 #99498 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic Blogs
Από ότι ξέρω όταν δεν μπορείς να κάνεις αποθήκευση εικόνας από το δεξί κλικ, μάλλον θα υπάρχει κάποιο plugin που δεν το επιτρέπει (πχ lightbox plugin). Σε αυτή τη περίπτωση, δες αν μπορείς να κάνεις δεξί κλικ - προβολή εικόνας και από εκεί να κάνεις αποθήκευση. Τελευταία λύση είναι να κάνεις δεξί κλικ - προβολή πηγαίου κώδικα και από την καρτέλα Πολυμέσα να βρεις τις εικόνες που θες και να τις αποθηκεύσεις.

Πάντως, δες από το admin panel μήπως υπάρχει κάποιο flash plugin (lightbox) που παρεμβαίνει.

More
03 Oct 2011 14:33 #99530 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Blogs
Μηπως να γινοταν rename το θεμα σε Μπλογκ ωστε να μην το διαβαζουν τα διαφορα spam bots? Το εχουν ταραξει το συγκεκριμενο θεμα...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
03 Oct 2011 15:10 #99549 by Άγγελος Φασούλης
Έτσι και αλλιώς χρησιμοποιήτε τόσες φορές η λέξη που πάλι θα το διαβάζουν.