Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Blogs

More
23 Apr 2007 16:07 #30525 by Δημητρης
Replied by Δημητρης on topic Blogs
Χχχχχχχχμμμμμμμμμμμ !

Σκιάνη :P ....
show us your super powers !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 May 2007 23:52 #31069 by Δημητρης
[align=center]ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ![/align]

Έκανα αμέριμνη μια βόλτα στα blogs και πατώντας ένα Link ανακάλυψα την Αμαλία.
Η Αμαλία, είναι περίπου 30κάτι ετών και....
Η Αμαλία, πάσχει εδώ και χρόνια από καρκίνο.
Η Αμαλία, έχει χάσει το ένα της πόδι από τον καρκίνο.
Η Αμαλία, συχνά δεν μπορεί να αναπνεύσει από τον καρκίνο.
Η Αμαλία, έχει ταλαιπωρηθεί τρομακτικά από το σύστημα ασφάλισης και περίθαλψης.
Η Αμαλία, αποφεύγει τα ανιψάκια της για να μην τους λείψει αν πεθάνει νωρίς.
Η Αμαλία, πονάει.
Αλλά…
Η Αμαλία, όταν χάνει τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες, κυκλοφορεί χωρίς περούκα, χωρίς μαντήλι, χωρίς καπέλο. Μόνο μερικές φορές κάνει τατουάζ χένας στην καράφλα!

Να σας γνωρίσω λοιπόν την Αμαλία…:
fakellaki.blogspot.com/

Έτσι γιατι μερικοί άνθρωποι απλά τα ΣΠΑΝΕ !

More
More
31 May 2007 19:21 #32619 by Δημητρης
Το είχα αναφέρει 2 ποστ πιο πάνω, όταν η Αμαλία ζούσε...
τώρα....

Οι bloggers της Ελλάδας θα τιμήσουν την Παρασκευή 1η Ιουνίου τη μνήμη της Αμαλίας Καλυβινού, η οποία εξιστόρησε στο ιστολόγιό της την τραγική περιπέτειά της με τον καρκίνο, τον οποίο οι γιατροί καθυστέρησαν 17 χρόνια να διαγνώσουν. Η Αμαλία έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Η 30χρονη φιλόλογος έμαθε μόλις πριν από πέντε χρόνια ότι πάσχει από καρκίνο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεκάδες γιατροί έλεγαν ότι πρόκειται απλώς για ιδιοπάθεια, ένας χρόνιος πόνος που δεν μπορούσε να εξηγηθεί.

Ένας καλοήθης όγκος στο πόδι της- ένα νευρίνωμα- δεν διαγνώστηκε και δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε καρκίνο που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού της, αναφέρουν Τα Νέα της Τρίτης.

Γραφειοκρατία

Από το 1984, όταν ήταν μόλις 8 χρόνων, μέχρι το 2001 είχε επισκεφθεί δεκάδες γιατρούς για τους αφόρητους πόνους στο πόδι της. Το τελευταίο διάστημα η Αμαλία έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα- 47 όγκους είχαν εντοπίσει οι γιατροί.

Πριν από ενάμιση χρόνο, η Αμαλία έφτιαξε ένα blog, όπου μοιράστηκε όλο τον πόνο της ζωής της και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις εξετάσεις και τους γιατρούς που μιλούσαν για «ιδιοπάθεια».

«Εξαιτίας σου, γιατρέ μου, έχω χάσει απολαύσεις αμέτρητες, έχω διακόψει τις σπουδές μου πάνω από τρεις φορές, έχω στερηθεί ταξίδια, δεν φόρεσα ποτέ μίνι φούστα λόγω της ατροφίας, έχω αντιμετωπίσει παράλογη γραφειοκρατία, έχω υπάρξει θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από γιατρούς, έχω υπάρξει υποψήφιο θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από γιατρό, έχω νοσηλευθεί σε βρώμικα νοσοκομεία με αδιάφορους γιατρούς και νοσοκόμες, έχω περιμένει άπειρες ώρες σε ουρές νοσοκομείων ή ΙΚΑ για μία σφραγίδα», έγραφε στις 7 Απριλίου η 30χρονη φιλόλογος.

Η άτυχη Αμαλία εξιστορεί την απίστευτη ταλαιπωρία της στο ΙΚΑ και τον ΕΟΦ για να πάρει έγκριση για το μόνο φάρμακο που θα μπορούσε να την βοηθήσει. Τελικά, όμως, αποδείχθηκε ανεπαρκές.

Η Αμαλία έγραψε το τελευταίο μήνυμα στο blog στις αρχές Μαΐου. Καθημερινά δεχόταν στο fakellaki. blogspot. com εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από όλη τη χώρα

Στη μνήμη της Αμαλίας, την ερχόμενη Παρασκευή, όλοι οι bloggers θα αφιερώσουν τις σελίδες τους στην «Ημέρα Αμαλίας», με σύνθημα «Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδιά, όχι ο κανόνας...».

Για όσους ήθελαν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να γράψουν απλώς ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, η οικογένεια της Αμαλίας έδωσε την ιδέα της προσφοράς στην ίδρυση του ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά και σε όποια άλλη προσπάθεια αφορά τον καρκίνο.

Newsroom ΔΟΛ

www.in.gr

To blog tis amalias einai to : fakellaki.blogspot.com

More
31 May 2007 19:47 #32621 by Δημήτρης Σκιάννης

More
01 Jun 2007 21:55 #32675 by Δημητρης
We are not gay (δηλαδη χαρούμενοι),
we are outraged ...

Λένε στο Blog τους τα παιδιά,
και ζητάνε κοινωνική δικαιωσύνη

More
28 Jun 2007 15:07 #34087 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Blogs
Μετά από αρκετές εβδομάδες και παρότρυνση του (blogger) βουλευτή Ευάγγελου Βενιζέλου, εξετάζεται επιτέλους η υπόθεση της Αμαλίας Καλυβινού από την δικαιοσύνη.

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό άρθρο στο blog του GamesRadio.gr

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Jun 2007 16:29 #34095 by Νίκος Θεοδωρής
Replied by Νίκος Θεοδωρής on topic Blogs
Και η δική μου γνώμη στην αρχική σελίδα του Blog μου

More
13 May 2008 00:15 #42265 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Blogs
Απ' ότι είδα σήμερα το Mindblog.gr έκλεισε!

Τελικά η μόδα των blogs πέρασε? Πως την βλέπετε την κατάσταση? Δεν είναι τυχαίο ότι μεταφέραμε τις στήλες από το Blog στο κυρίως site του GameWorld.gr . Μόνο σε πολύ βαρβάτες ειδήσεις υπήρξε μια στοιχειώδης κίνηση, κατά τα άλλα όλα τα blogs έχουν πολύ μικρή επισκεψιμότητα, τόση ώστε να αναρωτιέται ο συγγραφέας τους "Με διαβάζει κανείς".

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το blog του Βενιζέλου. Ναι μεν γίνεται πανικός από comments αλλά αν δείτε το site που βρίσκεται στην Alexa θα πάθετε πλάκα. Στην θέση 2.000.000κάτι. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι κάθε blog απευθύνεται απλά στην "παρέα"? Δύσκολοι οι καιροί για bloggers!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 May 2008 01:05 #42267 by a Guest
Replied by a Guest on topic Blogs
Alexa???? Ena programma pou den tha egkathistousa pote! H episkepsimothta prepei na metrietai me to poses diaforetikes IP episkeptontai ena site ana 24wro kai apo to site. Ola ta alla einai....
Ta blogs tha pethanoun otan stamathsoun na yparxoun anthrwpoi poy na exoyn kati na poyn. Kai ayto elpizw na arghsei.