Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με οθόνη (όταν πάω να παίξω παιχνίδι)

More
09 Jun 2015 16:28 #162420 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Αν έχεις καθαρίσει καλά την κεντρική μονάδα, νομίζω πως είναι ξεκάθαρα θέμα hardware. Σχετικά με τους ήχους που δεν ακούς, με έβαλες σε σκέψη σχετικά με το αν όντως είναι η κάρτα γραφικών το θέμα. Πρέπει να εξακριβώσεις τι θερμοκρασίες σηκώνει το PC σου και να δεις αν όλοι οι ανεμιστήρες λειτουργούν κανονικά (VGA, CPU, PSU κ.λπ.). Μπορεί κάτι να έχει σταματήσει ή να υπολειτουργεί. Νομίζω πως δε θα βγάλεις άκρη αν δε δεις θερμοκρασίες. Πρέπει να αποκλείεις ένα - ένα τα ενδεχόμενα ή να το πας για service και να ξεμπερδεύεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2015 18:25 #162426 by Tony
Επειδη δεν ειμαι και κανας ''μαστορας'΄σε θεμα pc-Ποσοι ειναι οι ανεμιστηρες???Ειναι ενας μεγαλος στο τροφοδοτικο,ενας μικρος πανω στην καρτα γραφικων και ενας αλλος που ειναι μικροτερος απο αυτον του τροφοδοτικου και μεγαλυτερος απο αυτον της καρτας γραφικων.Οταν ανοιξα το Pc ,ειδα 3 ανεμιστηρες.
Θα κατεβασω speccy και θα θερμοκρασιες.
Ειχα μια συζητηση με εναν φιλο και μου ζητησε hardware μηπως φταινει οι drivers.Κι ΑΝ ειναι θεμα software να κανω format.

More
09 Jun 2015 21:21 #162436 by Άκης Ζαχαριάδης

tonyler wrote: Επειδη δεν ειμαι και κανας ''μαστορας'΄σε θεμα pc-Ποσοι ειναι οι ανεμιστηρες???Ειναι ενας μεγαλος στο τροφοδοτικο,ενας μικρος πανω στην καρτα γραφικων και ενας αλλος που ειναι μικροτερος απο αυτον του τροφοδοτικου και μεγαλυτερος απο αυτον της καρτας γραφικων.Οταν ανοιξα το Pc ,ειδα 3 ανεμιστηρες.
Θα κατεβασω speccy και θα θερμοκρασιες.
Ειχα μια συζητηση με εναν φιλο και μου ζητησε hardware μηπως φταινει οι drivers.Κι ΑΝ ειναι θεμα software να κανω format.

Καλησπερα!
Ενας σωστό "airflow" στο pc ειναι η παρακάτω φωτο, σε γενικές γραμμές από μπροστά εισέρχεστε ο εξωτερικός αέρας "του δωματίου", και πίσω αποβάλλεται ο αέρας που υπάρχει στο pc

More
10 Jun 2015 10:46 - 10 Jun 2015 11:22 #162446 by Tony
Υπαρχει περιπτωση η gpu να προκαλεσει πυρκαγια?Γιατι με ενα προγραμμα που κατεβασα ειδα οτι ειναι 113 βαθμους κελσιου και το maximum ειναι 115...
Last edit: 10 Jun 2015 11:22 by Tony.

More
10 Jun 2015 12:41 #162453 by Άκης Ζαχαριάδης

tonyler wrote: Υπαρχει περιπτωση η gpu να προκαλεσει πυρκαγια?Γιατι με ενα προγραμμα που κατεβασα ειδα οτι ειναι 113 βαθμους κελσιου και το maximum ειναι 115...

οτι αφορά για φωτιά οχι, ποια gpu έχεις, 113 βαθμούς Κελσίου όταν είσαι σε game η σε idle κατάσταση?

More
10 Jun 2015 13:02 - 10 Jun 2015 13:03 #162454 by Tony
Oταν σερφαρω απλως στο internet :PΜολις ανοιγω το pc ξεκιναει απο 70 κατι και φτανει μεχρι 115.Μολις φτασει 115 χανω εικονα
Παρατηρησα οτι ο ανεμιστηρας πανω στην καρτα γραφικων δεν δουλευει
Εχω την Nvidia Geforce GT 9500

Ν'ανεβασω φωτογραφια με την gpu?
Last edit: 10 Jun 2015 13:03 by Tony.

More
10 Jun 2015 15:04 #162462 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Δε νομίζω ότι χρειάζεται. Από τα δύο τελευταία σου posts είναι ξεκάθαρο τι φταίει. Η κάρτα αυτή είναι προφανές ότι τα έχει φάει τα ψωμιά της. Είναι πολύ παλιά (release date 2008) και πολύ-πολύ αδύναμη σε ισχύ. Έχει σταματήσει και ο ανεμιστήρας, πράγμα που εξηγεί τις εξωφρενικές θερμοκρασίες που ανέφερες (ακόμη και οι 70 είναι παράλογοι με το που ανοίγεις το μηχάνημα) και βεβαίως τα κρασαρίσματα, συνεπώς είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να αγοράσεις καινούρια κάρτα γραφικών.

More
10 Jun 2015 15:35 #162465 by Tony
Οκ , σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!Θα ρωτησω σε σχετικο topic στο forum ποια gpu να αγορασω!!!