Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με οθόνη (όταν πάω να παίξω παιχνίδι)

More
29 Mar 2015 17:18 - 03 Apr 2015 16:19 #158706 by Tony
Γεια σας!
Τωρα τελευταια ενω παω να παιξω καποιο game , η οθονη αποσυνδεεται απο το pc και ο μονος τροπος για να ξανασυνδεθει ειναι να κανω επανεκκινηση.Το pc ειναι απο το 2008 περιπου ,ωστοσο η καρτα γραφικων ειναι μοντελο του 2009 (την αλλαξα).Μπορω να ανεβασω τα speccs μου.Μηπως γνωριζετε ποιο ειναι το προβλημα κι αν ειναι σοβαρο;Επισης η οθονη κλεινει ακομα και οταν δεν παιζω καποιο game (με τη μονη διαφορα οτι στα games η οθονη αποσυνδεεται στα πρωτα 10 δευτερα και οταν χαζευω σε κανα 8ωρο[αν ξεχασω το pc ανοιχτο])
Πριν αρχισει να εμφανιζεται αυτο το προβλημα, το pc εκανε περιεργους θορυβους....σαν να ερτιβε τροχος μεταλλο....
Απο τη στιγμη που σταματησαν οι θορυβοι το pc εχει προβληματα.
Last edit: 03 Apr 2015 16:19 by Tony.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 May 2015 06:14 #160481 by Μάνος Γρυπάρης

tonyler wrote: Γεια σας!
Τωρα τελευταια ενω παω να παιξω καποιο game , η οθονη αποσυνδεεται απο το pc και ο μονος τροπος για να ξανασυνδεθει ειναι να κανω επανεκκινηση.Το pc ειναι απο το 2008 περιπου ,ωστοσο η καρτα γραφικων ειναι μοντελο του 2009 (την αλλαξα).Μπορω να ανεβασω τα speccs μου.Μηπως γνωριζετε ποιο ειναι το προβλημα κι αν ειναι σοβαρο;Επισης η οθονη κλεινει ακομα και οταν δεν παιζω καποιο game (με τη μονη διαφορα οτι στα games η οθονη αποσυνδεεται στα πρωτα 10 δευτερα και οταν χαζευω σε κανα 8ωρο[αν ξεχασω το pc ανοιχτο])
Πριν αρχισει να εμφανιζεται αυτο το προβλημα, το pc εκανε περιεργους θορυβους....σαν να ερτιβε τροχος μεταλλο....
Απο τη στιγμη που σταματησαν οι θορυβοι το pc εχει προβληματα.

Καλησπέρα,

1)Δοκίμασες με διαφορετική οθόνη για σιγουριά?
2)Οι αλλαγές γινόντουσαν τόσο με την παλιά όσο και με την νέα κάρτα γραφικών?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 May 2015 11:43 #160495 by Άκης Ζαχαριάδης
αυτο που λες με τους θορύβους λογικά είναι cooler και έχει κολλήσει και πιθανότατα της vga για να σου παρουσιάζει τετοια!

More
06 May 2015 14:57 #160504 by hercmour

akiszax wrote: αυτο που λες με τους θορύβους λογικά είναι cooler και έχει κολλήσει και πιθανότατα της vga για να σου παρουσιάζει τετοια!

Λογικα αυτο ειναι. Ανοιξε το pc και δες αν λειτουργει ο ανεμιστηρας της καρτας γραφικων. Εαν δεν ξερεις πως να το κανεις κατεβασε ενα προγραμμα που να σου λεει την θερμοκρασια της. Ζωρισε την λιγω και αν ανεβει τοτε αυτο ειναι. Εαν ειναι οπως τα υποθετουμε ξαναγραψε εδω να σου πω πως θα το επισκεβασεις στην τσαμπε...

More
06 May 2015 18:24 - 06 May 2015 18:25 #160508 by Tony
Aυτο το προβλημα γινεται με ολες τις οθονες και το προβλημα δεν παρουσιαζοταν με την παλια...Την τωρινη μου καρτα την εχω εδω και 3 χρονια!
Οκ,θα το δοκιμασω οποτε μπορεσω και βρω ελευθερο χρονο
Last edit: 06 May 2015 18:25 by Tony.

More
20 May 2015 13:40 #161307 by Μανος Πατσιαλας

More
05 Jun 2015 11:27 - 05 Jun 2015 12:42 #162284 by Tony
Δεν ειναι η οθονη το προβλημα...
Οταν λετε να ΤΗ ζορισω ,εννοειτε να ανοιξω το κουτι και να ταρακουνησω την καρτα γραφικων?
Last edit: 05 Jun 2015 12:42 by Tony.

More
05 Jun 2015 19:11 #162305 by Tony
Βtw αν φταιει η θερμοκρασια ,δεν θα μου κανει καθολου εκπληξη.Δεν το εχω καθαρισει ποτε κι αν ολοκληρη η κεντρικη μοναδα οταν την αγορασα ζυγιζε 10 κιλα,τωρα με τις σκονες που εχει μεσα ζυγιζει 15

More
05 Jun 2015 20:00 #162308 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Συνοψίζοντας τα παραπάνω, όταν λέει ο φίλος να τη ζορίσεις, εννοεί προφανώς να φορτώσεις κάνα παιχνίδι και να τσεκάρεις τι θερμοκρασία σηκώνει, με ένα πρόγραμμα όπως το hwmonitor . Εννοείται ότι πρωτίστως πρέπει να δεις με τα μάτια σου αν γυρίζει ο/οι ανεμιστήρας/ρες της κάρτας γραφικών σου (αν όχι, τότε θα πρέπει να την αλλάξεις) και σε κάθε περίπτωση να καθαρίσεις προσεκτικά την κεντρική μονάδα, εννοείται σε κάνα μπαλκόνι γιατί θα σηκωθεί ντουμάνι από σκόνη. Προτίμησε κάποιο πιστόλι που βγάζει πεπιεσμένο αέρα.

Από προσωπική εμπειρία μιλώντας τώρα, είχα πρόβλημα κακής απαγωγής της θερμότητας λόγω του κουτιού μου, με αποτέλεσμα η κάρτα γραφικών να σηκώνει θερμοκρασία που άγγιζε ακόμη και τους 100 βαθμούς Κελσίου, αριθμός εξωφρενικός, που οφειλόταν αποκλειστικά στο γεγονός ότι ανακυκλωνόταν ο θερμός αέρας που έβγαζε η κάρτα. Από την ίδια μέρα, λοιπόν, και έκτοτε, ξεβίδωσα το κουτί και το άφησα ανοιχτό να παίρνει αέρα, έχοντας βρει την ησυχία μου πλέον.

More
08 Jun 2015 19:00 #162370 by Tony
Καθαρισα το pc .
Τωρα το προβλημα δεν εμφανιζεται μονο οταν παιζω games αλλα και σε τυχαια σημεια καθως σερφαρω στο internet.
Φοβαμαι πως ισως αυτοι οι δυνατοι ηχοι ηταν για καλο.Το pc τωρα ειναι τελειως ησυχο λες και ειναι κλειστο.Οταν ''μαρσαρε'' δεν παρουσιαζοταν ποτε τετοιο προβλημα.