Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
χρησιμοποιώ αποκλειστικά λίνουξ εδώ και χρόνια. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.wavee wrote: Ασχετο ακουω ότι τα Linux ότι είναι καλα. Λες να βαλω αυτά?
στην ευκολία συντήρησης είναι τεράστια η υπεροχή τού λίνουξ. Όλα όσα ξέρεις από τα windows απλά ξέχασέ τα.Θα μου αρεσε παντως ο υπολογιστης να μην χρεαιζεται συντηρηση. Σαν τις κονσόλες ένα πραγμα. Εχω κανει φορματ στον πατερα μου όπως σου ειπα 3 φορες. Στην αρχη δεν κολλαει και μετα από λιγο καιρο αργει στην εκκίνηση.Μιλαμε το αφηνεις ανοιχτο, κανεις τις δουλειες σου και μετα σταματάει να φορτωνει ο σκληρος και όλα στρωνουν καπως. Σε αυτό δεν φταει η Microsoft?
έχεις απόλυτη ελευθερία να το στήσεις όπως θέλεις.wavee wrote: Στο Linux γινεται και εκει να τρεχουν πρόγραμματα στην εκκίνηση?
Το λίνουξ είναι μακράν ευκολότερο και καλύτερο στην συντήρηση. Επίσης εμπειρικά (αν και αυτό εξαρτάται σε κάποια σημεία και από κάποια χαρακτηριστικά τής διανομής) βλέπω ότι είναι ευκολότερο στην χρήση σε σχέση με τα windows.Σκεφτηκα το Linux με την προυποθεση να είναι ευκολα στην χρηση. Δηλαδη με το να υπαρχουν περιορισμοι, για τους αρχαριους χρηστες (όπως ο φιλος μου) είναι καλο.
Σε σχέση με το internet στο λίνουξ είναι ο firefox, ο googlechrome και ο opera (όπως και στα windows) αλλά και άλλοi. Στην πράξη όμως το σερφάρισμα είναι μακράν ασφαλέστερο από λίνουξ. Πρόσθετα μπορεί να εγκαταστήσει κανείς (αλλά ποτέ δεν γίνεται άθελά σου), να εγκατασταθεί κάτι στον υπολογιστή όμως είναι αδύνατον (δεν έχει τα δικαιώματα να πειράξει το σύστημα).To λεω αυτό γιατι ο bobo ειπε ότι ο λογος που κολλαγε το λαπτοπ με τα xp ηταν η κακη συντηριση. Δεν ξερουν ολοι να απενεργοποιησουν τα toolbars, διαφορα προγραμματακια που μπαινουν στην εκκίνηση, αλλα και προσθετα στον browser που πολλες φορες ενας αρχαριος χρηστης αθελα του δεν καταλαβαινει ότι μπαινουν στον υπολογιστη.
και όμως _δεν_ γίνεται το ίδιο! Αυτή την αρρώστια την βλέπω μόνο σε υπολογιστές με windows και σε όλους τούς υπολογιστές με windows.wavee wrote: Αρα εφόσον τα Linux παλι είναι "ανοιχτα" αρα το ιδιο θα γινεται.
Το «δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές» είναι σχετικό. Όπως είπα το «οικοσύστημα» διαφέρει. Το σωστό ερώτημα είναι αν καλύπτονται οι ανάγκες ενός χρήστη.Οποτε δεν συμφερει να το βαλω αφου δεν θα υπαρχουν πολλες εφαρμογες