- Thank you received: 1
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ήταν σε λειτουργία όταν τραβίχτηκε? Υπάρχει περίπτωση να χάλασε το boot του δίσκου και να στον διαβάζει ώς raw οπότε να μην στον φωρτώνει στα windows. Πήγαινε μια στο computer management για να δεις ας το αναγνωρίζει ώς συσκευή.Παιδια καλησπερα! Θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που μου προεκυψε στον εξωτερικο σκληρο μου δισκο! για να ξερετε και εσεις αυτον εχω www.skroutz.gr/s/3749201/Samsung-D3-Station-3TB.html και πριν 3 μερες απο απροσεξια της μητερα;ς μου καθως καθαριζε τραβιξε με δυναμη το καλωδιο usb και απο τοτε οσες φορες τον εβαλα δεν μου τον διαβασε! τον εβαλα σε ολες τις υποδοχες του υπολογιστη μου και παλι τιποτα! εκανα επανεκινηση του υπολογιστη παλι τιποτα! το μονο που εκανε ειναι να δουλευει το λαμπακι του τροφοδοτικου του σκληρου! Χωρις να ξερω πηγα στα e shop και ειπα το προβλημα που ειχα μαζι με το σκληρο και μου ειπε ο τεχνικος πως φταιει το καλωδιο γιατι ειναι σπασμενο κιαι παραγγειλαμε αλλο! σημερα που μου ηρθε το καλωδιο παλι δεν τον διαβαζει το σκληρο και κανα 2 φορες μου εκανε και ενα θορυβο! τι μου προτεινετε να κανω και αμα πρεπει να τον στειλω καπου προτεινετε μου που μπορω να το στειλω γιατι εχω σημαντικα εγγραφα μεσα!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!
Δν το πρόσεξα καν αυτο. οκ.Από το 2016 είναι η ερώτηση. Θα έχει βρεί την λύση το παιδί λογικά.