Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με αντιγραφικό...

More
24 May 2006 23:35 #13194 by Τάσος Γεωργίου
το να αλλάξεις τα καλώδια; ανοίγείς το κουτί και αλλάζεις το γκρι πλακέ καλώδιο που συνδέει το dvd writer σου με το mobo

το να ξαναεγκαταστήσεις τα channels και τα drives πας στο device manager κάνεις uninstall τα primary & secondary ide channels μετά uninstall και τις συσκευές και restart.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2006 00:02 #13198 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Επίσης μπορεί να φτααίει και το Nero 7. Εμένα μου πάγψσε κάποιες φορες ο υπολογιστής ενώ εμφάνιζε και σε τυχαίες στιγμές όταν έτρεχε κάτι απο την σουίτα οτιέχει πρόβλημα ενα NvScout κλπ. Απο τότε που έβαλα το 6 δεν έχει ξανακολησει και το πιο κουφό είναι οτι πλέον το ND3520A που έχω εγώ γράφει γρηγορότερα!!!!!!

More
25 May 2006 00:09 #13200 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Και τελικά αυτα τα starforce-style copy protection είναι πολύ άχρηστα για όλους. Θυμηθείτε την περίπτωση της Sony που είχε βγάλει ένα παρόμοιο σύστημα με κρυφούς Drivers για να παίζουν τα Pc τα cd-audio της Sony. Μάλιστα, εκείνο το λογισμικό είχε το θράσος να στέλνει και πληροφορίες στην κατασκευάσρτρια εταιρία!!!
Το λογισμικό έμοιαζε τα περίφημα (και πασιγνωστα πλεόν λόγω του σκανδάλου των τηλεφωνικών ακροάσεν),

More
25 May 2006 09:32 #13213 by Τάσος Γεωργίου
το starforce σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, εμπίπτει στον ορισμό των rootkit...

More
20 Jun 2006 15:35 #15523 by Γιώργος
Παιδιά δεν φταίει το αντιγραφικό 100% αφού πήρα ένα εξωτερικό δοκίμασα και πάλι έγινε το ίδιο πράγμα..Δεν ξέρω τι να κάνω πια :( Και αν βοηθάει αυτό έχω το Nero 6... :cry:

More
20 Jun 2006 17:31 #15542 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Γιατι δεν το πας πίσω; Αν δεν εχεις εγγυηση δοκιμασε να βαλεις καποιο "πειραγμενο" firmware.

More
05 Jul 2006 14:06 #16329 by Γιώργος
Ρε παιδιά αφού λέω ότι δοκίμασα και με το εξωτερικό ολοκαίνουριο που σε κάθε άλλο υπολογιστή δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα...Ρώτησα και έναν αρκετά σχετικό και μου είπε ότι το πάγωμα της οθόνης είναι πιθανότατα αποτέλεσμα υπερθέρμανσης... :(

More
05 Jul 2006 15:25 #16330 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Diladi uper8ermasis se ti? stin cpu? paixnidia paizeis, swsta?
Kai epeita ti na uper8erman8ei apo to NEC? to diskaki uper8ermenetai logw tis peristrofis tou!
dokimase na deis me kapoio allo programma eggrafis ti ginete kai opwsdipote apenergopoihse to IMAPI CDr service twn Win XP. Opwsdipote.

ps. sugnwmi gia ta greeklish