Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με αντιγραφικό...

More
20 May 2006 00:01 - 20 May 2006 08:49 #12757 by Γιώργος
Έχω ένα NEC DVD-RW ND - 3540A που αγόρασα το καλοκαίρι του 2005...Μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου δούλευε κανονικότατα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Από κει και πέρα όμως έχω καταφέρει να γράψω μόνο 1 DVD...Όποτε πάω να γράψω DVD σε τυχαίο σημείο ο Υπολογιστής παγώνει τελείως και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι reset...Αντίθετα CD γράφω κανονικά.Μήπως ξέετε τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

ΥΓ:Ξέρω έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που άρχισε το πρόβλημα αλλά ας είναι καλά το laptop.. :D
Last edit: 20 May 2006 08:49 by Γιώργος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 May 2006 02:53 #12765 by Τάσος Γεωργίου
χμ.. έχεις κανά παιχνίδι με starforce στο σύστημά σου;

More
20 May 2006 08:50 #12767 by Γιώργος
Αυτή τη στιγμή όχι αλλά είχα για κάποιο διάστημα το Broken Sword:Sleeping Dragon και το TM Nations από αυτή τη λίστα...

More
20 May 2006 12:41 #12773 by Τάσος Γεωργίου
Διάβασε αυτό και δες αν έχεις ακόμη starforce drivers στο σύστημά σου. Αν ναι ακολούθησε τις οδηγίες για να τους απεγκαταστήσεις. Μετά άλλαξε και το καλώδιο IDE που συνδέει το mobo με το DVD writer σου με ένα άλλο αχρησιμοποιήτο.

Δεν νομίζω ότι αν φταίει το starforce προλαβαίνεις να το σώσεις αλλά δοκίμασε.

More
20 May 2006 13:05 #12774 by Γιώργος
Είχα Starforce απ'ότι φάνηκε αφού με τον Official τρόπο απεγκατάστασης του Starforce μου είπε για επανεκκίνηση για την ολοκλήρωση της απεγκατάστασης και όταν το ξαναέβαλα μου είπε ότι δεν βρέθηκε Starforce επομένως είχα και απεγκαταστάθηκε...Θα δοκιμάσω πάλι πιο μετά να αντιγράψω και θα σας πω τα αποτελέσματα.

More
20 May 2006 13:29 #12776 by giannis
kanena antivirus exeis opws PANDA TITANIUM paradigma??na kaneis enan elenxo??? pola ginonte simeron........

More
20 May 2006 14:42 #12780 by Γιώργος
Έχω το McAfee...Δλδ τι μπορεί να φταίει με το Anti-Virus αφού το έχω εδώ και 1,5 χρόνο το ίδιο ενώ όπως είπα δούλεψε κανονικότατα περίπου 6 μήνες

More
24 May 2006 12:47 #13164 by Γιώργος
Tελικά δεν έφταιγε απ'ότι φαίνεται το χαζό-Starforce καθώς παρ'όλο που έφυγαν οι drivers εξακολλουθεί να παγώνει το PC κατά τη διάρκεια της εγγραφής DVD... :x

More
24 May 2006 19:36 #13181 by Τάσος Γεωργίου

Μετά άλλαξε και το καλώδιο IDE που συνδέει το mobo με το DVD writer σου με ένα άλλο αχρησιμοποιήτο.

αυτό το έκανες; Ξαναεγκατέστεισες τα ide channels και το dvd writer;

άσε που αυτό που λες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν φταίει το starforce. μπορεί απλά να σημαίνει ότι πλέον η ζημιά που προκάλεσε στο dvd σου είναι μη αναστρέψιμη.

More
24 May 2006 23:02 #13190 by Γιώργος
Αυτό που λες πώς γίνεται ακριβώς? :?