Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wii: Νέες ειδήσεις

More
27 Nov 2006 08:19 #22823 by Someone Special
Το φχαριστιεμαι βλέποντας την πορεία Ουι και Πλέιστεισιον (βαριέμαι να γυρίσω σε αγγλικά :Ρ).

Σκέφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω οταν με το καλο έρθει.
Έχω όμως κάποιους ενδοιασμούς.

Η Νιντέντο ανακοινωσε οτι αργοτερα μεσα στο 2007 θα βγαλει και κονσολες που θα μπορεις να παιξεις Ντιβιντι ταινίες.

Η Νορτεκ (Η εταιρια εισαγωγης της Νιντεντο στην Ελλάδα) δηλωσε οτι για τους ελληνες ο οπερα θα ειναι τσαμπα μεχρι το καλοκαιρι.

Οχι οτι με απασχολει ιδιαιτερα (σιγα το κοστος που εχει ο οπερα, με 10 ουι ποιντς τον αγοραζεις) αλλα σκεφτομαι οτι αν πιο μετα βγουν πιο γαμάτα bundles με το wii μηπως χτυπαω το κεφάλι μου στον τοιχο (φαντάστειτε να βγαλουν ουί μετά που να υποστηρίζει κάτι άλλο π.χ να έχει ενσωματομένη κάμερα)

Ενα είναι αυτό.

Τα αλλα 2 που με απασχολούν είναι:

α) η φάση με τα καλώδια. η τηλεορασή μου περνει SCART αλλα και απο τα άλλα που έχουν οι Binteoκαμερες (ξερετε κίτρινο, άσπρο, κόκκινο).

β) Η σύνδεση στο ιντερνετ, το Wii θα το έχω στο σαλονι και είναι αρκετα μακρια απο το δωματιο μου που έχω τον ρουτερ. Υπάρχει τρόπος ασύρματης δικτύωσης (κατι διαβασα κάπου για μια συσκευη της Nintedo για το DS που πιάνει και με το Wii) ή να τραβήξω καλώδιο απο το κουτί στο Wii?

Αυτά με απασχολούν
:roll:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Nov 2006 09:21 #22826 by Χριστόφορος

Terminator\ wrote: Δειτε τι ερχεται το 2007 για το Wii απο τη Nintendo, στην Ιαπωνια τουλαχιστον.

*  Battalion Wars II
   * Big Brain Academy
   * Disaster: Day of Crisis
   * DK Kongo Blast
   * Excite Truck
   * Fire Emblem: Goddess of Dawn
   * Forever Blue
   * Mario Party 8
   * Mario Strikers Charged
   * Metroid Prime 3: Corruption
   * Project H.A.M.M.E.R.
   * Super Mario Galaxy
   * Super Paper Mario
   * Super Smash Bros. Brawl
   * Wii Health Pack
   * Wii Music

και παιζεται να ερθουν 2007 τα

*  Animal Crossing
   * Eyeshield 21
   * Kirby

Όχι πως μποικοτάρω τη nintendo αλλά τα μισά από αυτά τα ξέρουμε ενώ τα άλλα μισα δεν με απασχολούν ιδιέταιρα(δεν μεγαλώσαμε για να παίζουμε mario ή kirby?)

PSN: personGR

More
27 Nov 2006 11:43 #22834 by Σπύρος Κλαουδάτος
Sosp η Nintendo δεν προκειται να βγαζει Wii με νεες λειτουργιες καθε τρεις και λιγο. Η δυνατοτητα dvd playack ειναι ασημαντη πλεον και κανεις δεν νοιαζεται.. Αν ειναι να γινει σημαντικη αναβαθμιση στην κονσολα, τοτε αυτη θα γινει μεσω του ιντερνετ οπως στο 360, για να μην μεινουν εξω αυτοι που εχουν αγορασει ηδη την κονσολα.

Οσο για τα καλωδια, τσεκαρε το manual της TV σου και αν υποστηριζει RGB τοτε παρε το αντιστοιχο επισημο καλωδιο της Nintendo για καλυτερη εικονα. Και τραβα καλωδιο για τη δικτυωση του Wii, ειναι καλυτερο απο το wireless, και εγω αυτο εχω κανει για το 360 με τον router να ειναι αρκετα μακρια.

Ως προς τα games, ωραια τα first parties αλλα θελω να δω τι ερχεται απο third party για το Wii μιας και η Nintendo μας υποσχεθηκε οτι αυτη η γενια δε θα παει οπως το Gamecube και το Ν64.

More
27 Nov 2006 16:28 #22854 by Someone Special
Χμμ, σύμφωνοι σε αυτο που λές για τα Updates.

Σχετικά με το WiFi ομως, υπάρχει συσκευή που μπορώ να τοποθετήσω μεταξύ του Wii και της πρίζας του τηλεφώνου (πέρα απο το Splitter) για να συνδεθεί στο 'νετ χωρίς να υπάρχει καμία σύνδεση με τον υπολογιστή;

Μόνο έτσι το βλέπω για ενσύρματο, ειδάλλως είναι λιγο δυσκολο να τραβήξω καλώδιο μεσα σε όλο το σπίτι για να συνδέσω το Wii.

More
02 Dec 2006 15:51 #23108 by Χάρης Φλουρής
Eνσύρματα μπορείς να συνδέσεις το Wii με το router με αυτό , όταν βγει, ενώ ασύρματα (που σε βολευει καλύτερα) με αυτό , το οποίο ήδη κυκλοφορεί.

More
02 Dec 2006 15:57 #23109 by Χάρης Φλουρής
Λοιπόν στην Ιαπωνία κυκλοφόρησε οπότε πάρτε και την σχετική τσόντα (το Wii γυμνό):

pc.watch.impress.co.jp/docs/2006 ... ntendo.htm

pc.watch.impress.co.jp/docs/2006 ... ntendo.htm

More
02 Dec 2006 19:50 #23127 by Σπύρος Κλαουδάτος
Στην Ιαπωνια εξαντληθηκε. Αλλα αυτο δεν προκαλει εκπληξη σε καμμια περιπτωση. Εχει ξεκινησει εκπληκτικα παντως απο πλευρας πωλησεων. Δε ξερω για τα τεσσερα, αλλα τα δυο εκατ θα τα εχει φτασει χαλαρα μεχρι το τελος της χρονιας.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Dec 2006 21:44 #23132 by a Guest
Replied by a Guest on topic Wii: Νέες ειδήσεις
Ένας φίλος μου πάντως που το πήρε σήμερα (το πήρε απο Ελλάδα, αλλα μην ρωτάτε πως!) δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένος. Τα γραφικά είναι λέει (τουλάχιστον του Wii sports) επιπέδου Ν64, ενώ πολλές απο τις εξτρα λειτουργίες του, απαιτούν και την αγορά ξεχωριστού hardware (ε πώς θα μας τα πάρει??)

More
03 Dec 2006 22:14 #23172 by Σπύρος Κλαουδάτος
Σκεφτομουν ποιο θα ηταν το παιχνιδι το οποιο θα με εκναε να τσιμπησω το Wii διχως δευτερη σκεψη και ξαφνικα μου ρθε...Καινουριο Μario Kart με online δυνατοτητες. I'm sold.

More
04 Dec 2006 15:25 #23186 by Δημήτρης Χριστοδούλου
Ειδησούλες για το Wii που θα το έχουμε σε λίγες μέρες!