Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wii: Νέες ειδήσεις

More
15 Aug 2006 19:48 #18133 by Μάνος Γρυπάρης
27 τίτλοι που θα κυκλοφορήσουν για το Wii:
www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=144489

Άλλα 151 Games σε development:
en.wikipedia.org/wiki/Wii_games

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Aug 2006 19:56 #18136 by Κωνσταντής Νικολάου
Wii think wii are the best console in the gaming comunity
Ναι καλά μήπως θα πήγαινε καλύτερα:
Wii are dreaming heheheh :D :D

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
15 Aug 2006 21:38 #18144 by Σπύρος Κλαουδάτος
λιγα σου φαινονται?

More
15 Aug 2006 22:01 #18147 by Κωνσταντής Νικολάου
Γιατί πιστεύετε ότι η nintento θα ξεπεράσει την Sony σε παιχνιδομηχανές.Ούτε τώρα ούτε αύριο ούτε σε 10 χρονια ούτε ποτε. Ξέρω πως η Sony με το Playstation έχει κάνει περισσότερα έσοδα από ότι η νιντέντο σε όλα τις τις consoles.Ούτε σε θέμα "hardware" ούτε σε θέμα γραφικών ούτε πουθενά. Δεν μπορείτε να μου πείτε πως μια εταιρία που ήταν στο ψυγείο τόσα χρονια θα κάνει το Bam

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
15 Aug 2006 22:45 #18151 by Σπύρος Κλαουδάτος
δεν το ειπε κανεις αυτο. lol, απλα σε ρωτησα αν σου φαινονται λιγα τα games...

More
16 Aug 2006 12:02 #18160 by Χριστόφορος

Sacri\ wrote: Γιατί πιστεύετε ότι η nintento θα ξεπεράσει την Sony σε παιχνιδομηχανές.Ούτε τώρα ούτε αύριο ούτε σε 10 χρονια ούτε ποτε. Ξέρω πως η Sony με το Playstation έχει κάνει περισσότερα έσοδα από ότι η νιντέντο σε όλα τις τις consoles.Ούτε σε θέμα "hardware" ούτε σε θέμα γραφικών ούτε πουθενά. Δεν μπορείτε να μου πείτε πως μια εταιρία που ήταν στο ψυγείο τόσα χρονια θα κάνει το Bam

H Νintendo ποτέ ως τώρα δεν ήταν στο ψυγείο. Να σου υπενθημίσω πως το GC πούλησε μόνο τρία εκατομμύρια κονσόλες λιγότερο από το xbox.Και αυτό δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε το HALO 2.Όσο για τα έσοδα τις Σόνυ στις

PSN: personGR

More
16 Aug 2006 16:40 #18165 by Κωνσταντής Νικολάου

person\ wrote:

Sacri\ wrote: Γιατί πιστεύετε ότι η nintento θα ξεπεράσει την Sony σε παιχνιδομηχανές.Ούτε τώρα ούτε αύριο ούτε σε 10 χρονια ούτε ποτε. Ξέρω πως η Sony με το Playstation έχει κάνει περισσότερα έσοδα από ότι η νιντέντο σε όλα τις τις consoles.Ούτε σε θέμα "hardware" ούτε σε θέμα γραφικών ούτε πουθενά. Δεν μπορείτε να μου πείτε πως μια εταιρία που ήταν στο ψυγείο τόσα χρονια θα κάνει το Bam

H Νintendo ποτέ ως τώρα δεν ήταν στο ψυγείο. Να σου υπενθημίσω πως το GC πούλησε μόνο τρία εκατομμύρια κονσόλες λιγότερο από το xbox.Και αυτό δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε το HALO 2.Όσο για τα έσοδα τις Σόνυ στις  κονσόλες πρέπει να δεις τις πουλήσεις του Ds lite παγκόσμια και ειδικότερα στην Ιαπωνία σε σύγκριση με το psp.Από τότε δε θα ξαναμιλήσεις έτσι για τη Nintendo.

Εγώ μίλησα για όλες τις κονσόλες που έχουν βγάλει οι 2 εταιρίες όχι μονο συγκεκριμένες. Και για να σου δώσω να καταλάβεις το PSP βγήκε για πλακα.Βγήκε για να μην μπορεί κανεις να πει πως η SONY μπέικε στο ψυγείο.Δεν ήταν καν στο πλάνο.Ήρθε και έφυγε.Κανένας δεν το περίμενε.Δεν έκανε ούτε καμπανια η SONY.Τώρα όλα τα στόματα θα σωπάσουν με το PS3.Ο καιρός γαρ εγγύς.Και πιο μίλησε για σύγκριση του XBOX με το GC. Εγώ είμαι κατά τον 2. Για δες πωλήσεις Ps2 σε σχέση με GC και μετά κανε reply

More
16 Aug 2006 18:49 #18170 by Σπύρος Κλαουδάτος
To psp βγηκε για πλακα? Δεν ηταν στο πλανο? Ηρθε και εφυγε? Δεν εκανε καμπανια? Καλα ρε συ τι ειναι αυτα που λες? Το psp ειναι κονσολαρα και ηρθε για να μεινει. Η Σονυ το σχεδιαζε εδω και χρονια και εχει σκασει τρελα λεφτα γι αυτο. Το κακο ειναι οτι πιστευε οτι μονο με το ονομα θα μπορουσε να παρει κεφαλι στην αγορα, κατι που φυσικα δεν εγινε. Απλα εσυ προσπαθεις να του αφαιρεσεις σημασια επειδη δεν πηγαινει τοσο καλα οσο το DS.

More
17 Aug 2006 14:22 #18187 by Χριστόφορος
Εγώ μίλησα για όλες τις κονσόλες που έχουν βγάλει οι 2 εταιρίες όχι μονο συγκεκριμένες. Και για να σου δώσω να καταλάβεις το PSP βγήκε για πλακα.Βγήκε για να μην μπορεί κανεις να πει πως η SONY μπέικε στο ψυγείο.Δεν ήταν καν στο πλάνο.Ήρθε και έφυγε.Κανένας δεν το περίμενε.Δεν έκανε ούτε καμπανια η SONY.Τώρα όλα τα στόματα θα σωπάσουν με το PS3.Ο καιρός γαρ εγγύς.Και πιο μίλησε για σύγκριση του XBOX με το GC. Εγώ είμαι κατά τον 2. Για δες πωλήσεις Ps2 σε σχέση με GC και μετά κανε reply[/quote]

Σε ποιό πλανήτη βρίσκεσαι;Τα οικονομικά της SONY αν δεν το ξέρεις παν κατά διαόλου από το 2003 και μετά.Το PSP καθώς και οι τηλεοράσεις bravia ήταν μία απελπισμένη προσπάθεια σωτηρίας από την εταιρία αλλά και οι δύο απέτυχαν παταγωσώς γιατί οι ανταγωνιστές τους ήταν πολύ ανώτεροι.Δίκιο έχεις τα στόματα θα κλείσουν με το PS3.Της sony βέβαια.Ποιός νομίζεις θα δώσει 600ευρώ για μια παιχνιδομηχανή.Και στο κάτω-κάτω το x-box δεν είναι τόσο υποβαθμισμένο.

ΥΓ:Άσε που όλα τα καλούδια του ps3 είναι κλεμμένα.

PSN: personGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Aug 2006 15:14 - 17 Aug 2006 15:33 #18189 by a Guest
Replied by a Guest on topic Wii: Νέες ειδήσεις
Το κατά διαόλου είναι πολύ σχετικό... ας πούμε ότι η SONY δεν έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και ας το αφήσουμε εκεί... Το πρόβλημα της SONY είναι το εξής: αρνείται να κλείσει τα εργοστάσια της στην Ιαπωνία και προτιμά να κλείσει εργοστάσια σε άλλες χώρες, ως εκ τούτου έχει μεγαλύτερο κόστος παραγωγής. Μην νομίζεις ότι η διαχείριση της SONY αποτελείται από ηλιθίους, δεν είναι ελληνική εταιρεία, αλλά αποτελείται από πατριώτες που προτιμούν να δίνουν θέσεις εργασίας στη χώρα τους, και γι' αυτό το λόγο έχουν το σεβασμό μου.
Απο κει και πέρα πολλά καλούδια όλων των εταιρειών είναι κλεμμένα και όλοι έκλεψαν από την atari, θες παραδείγματα, ο σχεδιασμός του PS2 είναι της Atari (case design) η SEGA και η ΝΙΝΤΕΝDO χρησιμοποίησαν την 9pin σχεδίαση των θυρών joystick της atari και άλλα ενώ και τα πρώτα analog pads τα είχε βγάλει η προαναφερόμενη εταιρεία. Η microsoft βγάζει pong για το 360 και trackball ή μήπως θες και άλλα.... Μην κατηγορείς κάποιον για "κλοπή" γιατί όλοι έχουν κλέψει από τους πρωτοπόρους.
Όσον αφορά στο ποιος θα δώσει 600 Ευρώ για κονσόλα, σε πληροφορώ πάρα πολλοί. Άλλωστε δεν μιλάμε για τη χώρα που είσαι τυχερός αν βγάζεις 600Ευρώ το μήνα....
Last edit: 17 Aug 2006 15:33 by a Guest.