Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Sacri\ wrote: Γιατί πιστεύετε ότι η nintento θα ξεπεράσει την Sony σε παιχνιδομηχανές.Ούτε τώρα ούτε αύριο ούτε σε 10 χρονια ούτε ποτε. Ξέρω πως η Sony με το Playstation έχει κάνει περισσότερα έσοδα από ότι η νιντέντο σε όλα τις τις consoles.Ούτε σε θέμα "hardware" ούτε σε θέμα γραφικών ούτε πουθενά. Δεν μπορείτε να μου πείτε πως μια εταιρία που ήταν στο ψυγείο τόσα χρονια θα κάνει το Bam
person\ wrote:
Sacri\ wrote: Γιατί πιστεύετε ότι η nintento θα ξεπεράσει την Sony σε παιχνιδομηχανές.Ούτε τώρα ούτε αύριο ούτε σε 10 χρονια ούτε ποτε. Ξέρω πως η Sony με το Playstation έχει κάνει περισσότερα έσοδα από ότι η νιντέντο σε όλα τις τις consoles.Ούτε σε θέμα "hardware" ούτε σε θέμα γραφικών ούτε πουθενά. Δεν μπορείτε να μου πείτε πως μια εταιρία που ήταν στο ψυγείο τόσα χρονια θα κάνει το Bam
H Νintendo ποτέ ως τώρα δεν ήταν στο ψυγείο. Να σου υπενθημίσω πως το GC πούλησε μόνο τρία εκατομμύρια κονσόλες λιγότερο από το xbox.Και αυτό δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε το HALO 2.Όσο για τα έσοδα τις Σόνυ στις κονσόλες πρέπει να δεις τις πουλήσεις του Ds lite παγκόσμια και ειδικότερα στην Ιαπωνία σε σύγκριση με το psp.Από τότε δε θα ξαναμιλήσεις έτσι για τη Nintendo.