Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Metal Gear Solid & Grand Theft Auto IV στο Wii

More
02 Jul 2007 22:46 #34416 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πάντα και πάντου υπήρχαν, υπαρχουν και θα υπάρχουν διαφωνίες μεταξυ μας(Οχι εμάς συγκεκριμενα!! Των ανθρωπων γενικα!) Και πρέπει να αναφέρω πως είμαι Φαν της Νιντεντο όμως αυτο δεν σημαινει πως απωθω τις αλλες παιχνιδομηχανες... Απλα η

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2007 23:16 #34422 by Χριστόφορος
Το Vimpire Rain,δε χρειάζεται να το αναφέρετε,είναι σχεδόν άθλιο.Μόνο το Multi λέει κάτι,αλλά πόλυ δύσκολα...

PSN: personGR

More
02 Jul 2007 23:31 #34424 by Γιώργος Πάσχος
Ok το vampire δεν το ξέρω καθόλου, αλλά όχι και να μιλάμε έτσι για το sigma. Είναι χαλαρά για μένα το καλύτερο παιχνίδι στο ps3 μαζί με το motorstorm. Και στο Ps3 να μην ήταν πάλι θα το ζήλευα. Μη μου πεις ότι διαφωνείς!
9.3 χτύπησε. Και απο τα πρώτα σε πωλήσεις.

More
02 Jul 2007 23:36 #34425 by Μπάμπης Χαραλάμπους

ntelalis\ wrote: Ok το vampire δεν το ξέρω καθόλου, αλλά όχι και να μιλάμε έτσι για το sigma. Είναι χαλαρά για μένα το καλύτερο παιχνίδι στο ps3 μαζί με το motorstorm. Και στο Ps3 να μην ήταν πάλι θα το ζήλευα. Μη μου πεις ότι διαφωνείς!
9.3 χτύπησε. Και απο τα πρώτα σε πωλήσεις.

Προς ΘΕΟΥ! Μην τα παίρνετε ολα ετσι ασχημα..Βλτε λιγο γελιο στην ζωη σας! Αν δεν το παρατηρησες ntelali ολα τα παιχνιδια τα σχολιασα με χιουμοριστικο τροπο. Δεν εχω κόλλημα με κανένα απο αυτα οπότε πιο το οφελος μου?

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ OFF TOPIC

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jul 2007 23:36 #34426 by a Guest
Ρε συ αυριο δεν βγαινει επισημα?? Ποτε εκανε πωλησεις?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jul 2007 23:37 #34427 by a Guest
To sigma δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια καλογυαλισμένη έκδοση του αντίστοιχου τίτλου στο ΧΒΟΧ. Τα επίπεδα κατα 90% είναι τα ίδια, απλώς προστέθηκαν κάποιες επιπλέον περιοχές που πριν δεν υπήρχε πρόσβαση

More
02 Jul 2007 23:43 #34428 by Γιώργος Πάσχος
+1 χαρακτήρας, κάτι νέες κινήσεις, και ΓΡΑΦΙΚΑ.

Όταν λέω πουλάει τρελά εννοώ μόνο για japan μέχρι τώρα. Αλλά και στην Ευρώπη το σκηνικό θα παραμείνει ίδιο. Επιτέλους έρχονται σοβαροί τίτλοι για το ps3.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jul 2007 23:46 #34429 by a Guest
Πρωτα-πρωτα πολλοι απο μας δεν εχουν παιξει το 1 στο xbox γιατι δεν εχουμε οποτε δεν μας ενδιαφερει κατα ποσο ειναι ιδιες οι πιστες με εκεινο :D .....Για μας ειναι κατι καινουριο και το γουσταρουμε τρελα.....

Οκ για την ημερομηνια νομιζα οτι ελεγες για αμερικα

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jul 2007 23:51 #34431 by a Guest
Αυτο τώρα δεν είναι επιχείρημα. Δεν το έχεις παίξει εσύ. Υπάρχουν και πολλοί όμως gamers που το έχουν παίξει και το θεωρούν ψιλοκοροιδία (τους δικαιολογώ απόλυτα) Κατα τ'άλλα τα χώνουμε στα NFS λέγοντας οτι είναι όλα ίδια

More
03 Jul 2007 08:04 #34444 by Petros

ntelalis\ wrote: +1 χαρακτήρας, κάτι νέες κινήσεις, και ΓΡΑΦΙΚΑ.

Όταν λέω πουλάει τρελά εννοώ μόνο για japan μέχρι τώρα. Αλλά και στην Ευρώπη το σκηνικό θα παραμείνει ίδιο. Επιτέλους έρχονται σοβαροί τίτλοι για το ps3.

Καλά μέχρι να έρθουν εμείς θα έχουμε ξημερώσει..... Παίδες πάρτε το απόφαση το Wii είναι αυτό με τα λιγότερα προβλήματα, τη θέλω να πω;
Xbo360 : πρόβλημα με τη θέρμανση και η Microsoft γράφει το θέμα και δεν ασχολείται
PS3: κανονικά Alienware έπρεπε να το λέγανε τόσο ακριβό που είναι , η Sony μάλλον θα νομίζει ότι τα λεφτά ξεφυτρώνουν από τα δέντρα
Wii: και Καλές πωλήσεις και εχει αρκετή υποστήριξη τώρα τελευταία και κανέναν Hardware πρόβλημα
Τουλάχιστον ότι και να γίνει το Wii θα κερδίσει των αγώνα τουλάχιστον για τώρα όμως ότι και αν γίνει δεύτερη θέση το Wii δεν χάνει που να χτυπιέστε γιατί ήρθε και έδεσε για τα καλά με το ξεκίνημα που έκανε

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR