Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
ntelalis\ wrote: Σιγά να μην κάτσουν και ξανακάνουν απο την αρχή τα γραφικά των GTAIV kai MGS4. Άλλη δουλειά δεν είχε η rockstar και η konami παρα να ξανασχεδιάζουν τα παιχνίδια τους για το Wii.
Το Wii δεν είναι κονσόλα για hardcore gamers, αλλά μια πιο οικογενιακή κονσόλα. Είτε το θέλετε είτε όχι, το target group της είναι διαφορετικό σε αντίθεση με του ps3 και του xbox360, που και αυτές έχουν τις διαφορές τους, αλλά ο σκοπός τους παραμένει ίδιος
Μπορεί αυτό που είπε ο Terminator να είναι σκληρό και υπερβολικό, αλλά έχει βάση
ntelalis\ wrote: Εν μέρει έρχεσαι στα λόγια μου. Το Wii πουλάει τρελά όπως είπες γιατί είναι φθηνό και για όλη την οικογένεια, δυστυχώς όμως η έλλειψη hardware δύναμης θα του κοστίσει πάρα πολλά παιχνίδια, όπως έχει γίνει ήδη μέχρι τώρα. Το re4, το need for speed και κάποια άλλα games είναι εξαίρεσεις και όχι ο κανόνας. άλλωστε το re4 είναι παλιό. Θες εσύ παλιά παιχνίδια που τα έχεις ξαναπαίξει μόνο και μόνο για το motion του wii?
Ήδη οι σχεδιαστές βιντεοπαιχνιδιών επικεντρώνωνται στο Wii, αλλά για παιχνίδια αποκλειστικά σε αυτό. Για τα άλλα κάποια θα βγούνε μόνο. Εσύ θα έχεις to άγχος αν θα βγει ή όχι στο wii. Μη μου πεις ότι το Wii θα γίνει lead platform στα games γιατί θα πέσω ξερός.
Εδώ θα είσαι και θα δεις αν θα βγει το gtaiv στο wii. Kαλά για το msg4 no comment
ntelalis\ wrote: Ε όχι ρε παιδιά αν είναι δυνατόν, το wii lead platform με τι προσόντα?
Μάλλον δεν κατάλαβες. Με το lead platform εννοώ ότι τα παιχνίδια να σχεδιάζονται στο wii και μετά να γίνονται ports sto 360 και στο ps3.
Ναι το umbrella το ξέρω. Και πάλι έρχεσαι στα λόγια μου. Είναι ένα spinoff για το wii.
Εξακολουθώ να είμαι κάθετος, και θα το δείτε και μόνοι σας.