- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
εισαι σιγουρος οτι το kinect εχει παει απατο ? εχει πουλησει 12 εκατ και ειχε μπει στο record giunessspinemm wrote: Προσωπικα πιο πολλα παραπονα απο τη SONY εχω παρα απο την M$ ιδιως μετα το συμβαν του PSN. Οσο αφορα τις αποκλειστικοτητες δε νομιζω οτι λες "λιγα" τα GOW3 kai FORZA4. To oti ροσπαθει να προωθησει το Kinnect που εχει παει απατο ειναι γεγονος....το ιδιο ομως δεν προσπαθει να κανει και η SONY με το επισης απατο Move? (παρεπιμπτοντως τα ειχα και τα δυο αλλα τωρα εχω μεινει με το move πεσκεσι!!!)
Παντως δε νομζω οτι μπορει να "παιξει" το γεγονος καποιος να πουλησει τη κονσολα του για τους λογους που γραφεις...για οικονομικους ΝΑΙ, αλλα να πιστευει καποιος οτι και καλα οι δυο εταιρειες δεν βγαζουν πια παιχνιδια που να τον ικανοποιουν επειδη θελεινα πιστευει ή να περναει τον εαυτο του για hardcore gamer, να πουλησει την κονσολα του...μπαααα δε θελω να το πιστευω!!!!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
σε μερικα παιχνιδια υπαρχει αυτη η επιλογη οπως στα halo ή στο fifa αλλα γενικα δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμαThodoris21 wrote: Πώς μπορώ να βιντεοσκοπώ την εικόνα της τηλεόρασης μου όταν παίζω ΧΒΟΧ 360 και να αποθηκεύεται στο PC μου ή οπουδήποτε αλλού?
* Όταν εννοώ να βιντεοσκοπώ εννοώ η εικόνα να είναι σε πολύ καλή ποιότητα και όχι από κάμερα.
Μπορεί να μου πει κάποιος?
bombina13 wrote: Καλημέρα φίλοι του xbox. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Ψάχνω να βρω σε καλή τιμή το xbox μαζί με το kinect, και με ενδιαφέρει και ο δίσκος. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε;