Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
05 Nov 2009 21:08 #64141 by hara75gr
πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά μήπως είναι λιγο πανάκριβα σε σχέση με τα απλά χειρηστήρια?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2010 20:58 #69406 by Ανδρεας Καλογερας

hara75gr wrote: πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά μήπως είναι λιγο πανάκριβα σε σχέση με τα απλά χειρηστήρια?

Συμφωνω και επαυξανω, καθως μερικα παιχνιδια που εχουν exclusive design(π.χ. halo 3 odst)την εχουν ψωνισει εντελως!!!!!

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
16 Mar 2010 21:49 #69410 by lefy
Μήπως είναι πολλά χρήματα για ένα απλό τηλεχειριστήριο; :-k

More
01 Apr 2011 02:51 #91573 by Γιάννης Μπόκας
Νέο Disc Format για το Xbox 360
Η Microsoft με ανακοίνωση της μέσω του Larry Hryb (γνωστού και ως Major Nelson ) καλεί όλους τους κατόχους Xbox 360 (Gold ή Free) να πάρουν μέρος στις δοκιμές που θα γίνουν για το νέο disc format του Xbox 360. Οι δοκιμές αυτές θα γίνουν αποκλειστικά από κατοίκους της Αμερικής και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν ένα αντίτυπο του Halo: Reach που προφανώς θα είναι γραμμένο με το νέο disc format.

Τα σημερινά δισκάκια του Xbox 360 χρησιμοποιούν περίπου 1GB από την συνολική χωρητικότητά τους αφιερωμένη στο DVD-Video partition και στα αντί-πειρατικά sectors. Ο χώρος που απομένει για τα game data sectors είναι μόλις 6.8GB, δηλαδή είναι πιο μικρός και από τον διαθέσιμο χώρο στα δισκάκια του Playstation 2. Τώρα όμως, φαίνεται πως με το νέο format, το video partition θα ελαχιστοποιηθεί ή θα παραλειφθεί εντελώς, δίνοντας περισσότερη ελευθερία χώρου στους game developers. Παράλληλα, το σύστημα ασφαλείας θα ενισχυθεί με σκοπό την μείωση της πειρατείας.

Για ευνόητους λόγους η Microsoft δεν έχει δημοσιεύσει περαιτέρω πληροφορίες για το νέο σύστημα ασφαλείας αλλά και για το πότε θα δούμε στο εμπόριο τα games με τη νέα αυτή κωδικοποίηση.

More
08 May 2011 20:36 #92990 by Μάνος Γρυπάρης
Άνοδος πωλήσεων για Xbox 360-Kinect

Ο θάνατός σου, η ζωή μου.

Σίγουρα με την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο της Sony, η Microsoft είναι σε μια πιο ευχάριστη θέση. Η Αμερικανική εταιρεία αποφάσισε να ανακοινώσει τις πωλήσεις της ίσως την πλέον καταλληλότερη στιγμή, προκειμένου να δείξει στους πελάτες των αντιπάλων της ότι "εδώ είμαστε εμείς".

Έτσι, στο πρώτο τρίμηνο του 2011, το Xbox 360 πούλησε 2.7 εκατομμύρια κομμάτια, φτάνοντας τις 52.7 εκατομμύρια πωλήσεις. Το Kinect πούλησε άλλα 2.4 εκατομμύρια κομμάτια φτάνοντας τις 12.4 εκατομμύρια πωλήσεις. Αυτός ο αριθμός το κάνει την πιο γρήγορη σε πωλήσεις ηλεκτρονική συσκευή, σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Ο διευθυντής οικονομικών της Microsoft Peter Klein, δήλωσε ότι "Οι καταναλωτές αγοράζουν το Office 2010, το Xbox 360 και το Kinect σε ένα μεγάλο ποσοστό. Πλέον, εταιρείες κάθε μεγέθους προτιμούν τις εφαρμογές της Microsoft".

Σε αντίθεση με τις μετοχές της Sony που σημειώνουν πτώση 4.5%, οι αντίστοιχες της Microsoft σημείωσαν άνοδο 13% μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2010, με κέρδη 5.23 δισσεκατομμυρίων δολλαρίων.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 May 2011 14:48 #93853 by Thodoris21
Γίνετε να βάλω patch σε παιχνίδι χωρίς να έχω ίντερνετ στο XBOX 360?

More
24 May 2011 20:13 #93866 by Μάνος Γρυπάρης
Η Microsoft αντικαθιστά ελαττωματικά Xbox 360

Το νέο disc format φέρνει προβλήματα, αλλά και τις ανάλογες εγγυήσεις.

Με βάση το τελευταίο firmware update της Microsoft, το νέο disc format παρατηρήθηκε ότι ίσως παρουσιάσει δυσλειτουργίες στην αναπαραγωγή παιχνιδιών στο Xbox 360. Συγκεκριμένα σε κάποιους ίσως εμφανιστεί το σφάλμα "disc unreadable" ή "disc unsupported". Αυτό όμως αφορά ένα πολύ μικρό ποσοστό κονσολών.

Ωστόσο, η Microsoft έσπευσε να καθησυχάσει τους χρήστες της, καθώς ανακοίνωσε ότι όσοι έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούν να επικοινωνήσουν με το support της εταιρείας σε αυτή την διεύθυνση , έτσι ώστε να υπάρξει αντικατάσταση της κονσόλας. Όσοι τυχεροί έχετε ένα από τα πρώτα Xbox 360 με μικρό σκληρό δίσκο, πιθανότατα θα λάβετε κονσόλα με μεγαλύτερο σκληρό.

Προετοιμασία για E3
Πρόσφατα, η Microsoft ανέβασε μία νέα σελίδα μέσα στο site του Xbox, όπου θα αναρτώνται όλες οι ειδήσεις εν όψει της E3. Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα αυτή και αν έχετε Xbox 360 αποθηκεύστε την στα Favorites. Η έκθεση θα διεξαχθεί 7-9 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, αλλά οι συνεντεύξεις τύπου αναμένονται από τις 6 Ιουνίου. Ειδικότερα, η press conference της Microsoft θα διεξαχθεί τα μεσάνυκτα της 6ης Ιουνίου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 May 2011 20:38 #93870 by Kostas Milonas
Μπηκε ηδη στα favorites thanks! Σιγουρα θα εχει ενδιαφερον η παρουσιαση για να δουμε οσο ακουγονται αν αληθευουν καθως και οσα εχουν καταφερει να μεινουν μυστικο μεχρι τοτε :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
31 May 2011 01:05 #94115 by Thodoris21
Πώς μπορώ να βιντεοσκοπώ την εικόνα της τηλεόρασης μου όταν παίζω ΧΒΟΧ 360 και να αποθηκεύεται στο PC μου ή οπουδήποτε αλλού?

* Όταν εννοώ να βιντεοσκοπώ εννοώ η εικόνα να είναι σε πολύ καλή ποιότητα και όχι από κάμερα.

Μπορεί να μου πει κάποιος?

More
31 May 2011 07:58 #94118 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα αλλά σιγουρα θες μια capture card.

Τσέκαρε αυτό εδώ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.