Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
27 May 2011 21:38 #94029 by Thodoris21
Για 2014 έχω ακούσει εγώ διότι το 360 και το Ρs4 πουλάνε ακόμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2011 19:48 #94037 by TheMetalhead111
Ναι αλλά μόλις τώρα βγάλανε το kinect, δεν έχουν προλάβει να πουλήσουν ότι μπορούν από εκεί.

More
30 May 2011 07:11 #94055 by tomtoub
Πολύ δύσκολα.. Αν και το 2015 που είπε η Microsoft μου φαίνεται υπερβολικό, φέτος το θεωρώ απίθανο.

More
30 May 2011 15:39 #94072 by eliminator

kalamatianos90 wrote: λογικά για 2013 το βλέπω. έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να κάνει τέτοιο άνοιγμα η microsoft. η κονσόλα της αντέχει χαλαρά 2ετία ακόμα.

Ναι τωρα με το κινεκτ και ειδικα με την πτωση του psn εχει φυγει μπροστα. Εμπορικα δεν την συμφερει νεα κονσολα!

More
10 Jun 2011 14:38 #94450 by Antonis Kioseloglou
Τελικα τιποτα δεν εδειξαν?Καλα για την Sony το περιμεναμε οτι δεν θα δειξει PS4 γιατι ηταν στην αρχη.Αλλα και η Microsoft?

Κατι μου λεει οτι θα μας ταραξουνε πάλι στις φημες μεχρι την Gamescom! :lol:

More
10 Jun 2011 21:27 #94464 by Βασίλης Δρέττας
οπως αποδεικτικε δεν θα βγει καινουργιο xbox. για μενα ειναι απολυτος λογικο αφου το kinect πουλαει σαν τρελο και αν εβγαζαν καινουργιο xbox θα επεφταν κατα πολυ οι πωλησεις του

More
10 Jun 2011 23:47 #94466 by Ιβάν

bond wrote: οπως αποδεικτικε δεν θα βγει καινουργιο xbox. για μενα ειναι απολυτος λογικο αφου το kinect πουλαει σαν τρελο και αν εβγαζαν καινουργιο xbox θα επεφταν κατα πολυ οι πωλησεις του

Α, μην το λες. Έχουμε και άλλες εκθέσεις! Από αυτούς μπορείς όλα να τα περιμένεις.

More
04 Jul 2011 20:37 #95313 by Μάνος Γρυπάρης

Νέο Xbox στην E3 2012;
Η Crytek το πήρε στα χέρια της.

Μπορεί στην φετινή E3 να μην μάθαμε τίποτα για κάποιο νέο Xbox, όμως η Microsoft σίγουρα κάτι κρύβει.

Σύμφωνα με το VideoGamer, ένας προγραμματιστής που δουλεύει στην Crytek, αποκάλυψε ότι η εταιρεία του αναπτύσσει το Timesplitters 4, το οποίο θα τρέχει πάνω στο νέο Xbox. Η κονσόλα χρησιμοποιεί DirectX 11 και η Crytek αξιοποιεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι την CryEngine 3.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, η Microsoft πιθανότατα θα παρουσιάσει την νέα της κονσόλα στην E3 2012, με το Halo 4 να παίζει δυνατά στα ονόματα που θα την συνοδεύσουν στο ξεκίνημά της.

Η Microsoft έχει ήδη στείλει το development kit του τρίτου Xbox σε πολλές μεγάλες εταιρείες. Φυσικά οι κινήσεις της θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό και από αυτές της Nintendo.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jul 2011 11:48 #95871 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Πιστεύω ότι θα έχουμε νέα κονσόλα απο την MS. Καιρός ήταν. Το 360 θα γίνει ακόμη φτηνότερο και θα είναι αποκλειστικά για casual gamers με kinect.

More
14 Jul 2011 12:07 #95884 by Kostas Milonas
Μακρια απο το παραπανω design παντως, φαινεται απιστευτα χαλια!

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR