Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
krabby wrote: Το κατάλαβα πως αστειευόσουν απλά τόνισα πως τα χρήματα δεν υπάρχουν πια στις αγορές όπως το 2005-2006 όπου έβγαινε το ps3 και έκανε πάταγο ακόμα και χωρίς special προσφορές..
Please Log in or Create an account to join the conversation.
geololj wrote: Μη ξεχνάμε και τις εικασίες περί δύο εκδόσεων. Μιας "φθηνής" και μιας πιο ακριβής. Εγώ πιστεύω ότι η τιμή του θα είναι σχετικά χαμηλά και ότι η Microsoft θα χάνει λεφτά από κάθε κονσόλα στα πρώτα 1-2 χρόνια.
geololj wrote: Μη ξεχνάμε και τις εικασίες περί δύο εκδόσεων. Μιας "φθηνής" και μιας πιο ακριβής. Εγώ πιστεύω ότι η τιμή του θα είναι σχετικά χαμηλά και ότι η Microsoft θα χάνει λεφτά από κάθε κονσόλα στα πρώτα 1-2 χρόνια.
snikefriend wrote:
Μιας φθηνης, που σε 1 χρονο θα θες καινουριο δισκο, χειριστιρια, ή και καινουρια κονσολα, και μιας ακριβης που θα την πληρωσεις μια κα καλη και οκ!
krabby wrote: το φθηνής μπορεί απλά όπως πάντα να συνοδεύεται από μικρή χωρητικότητα μνήμης ή δυνατότητες σύνδεσης με net ή συνδεσιμότητα με περιφερειακά.Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι ένα κονσερβοκούτι..
snikefriend wrote:
krabby wrote: το φθηνής μπορεί απλά όπως πάντα να συνοδεύεται από μικρή χωρητικότητα μνήμης ή δυνατότητες σύνδεσης με net ή συνδεσιμότητα με περιφερειακά.Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι ένα κονσερβοκούτι..
Ναι. Πηγαινε παρε Xbox 360 4GB με μικρη μνημη, και παρε Battlefield 3. Μολις μπεις θα σου ζητησει update 2GB. Μετα θα σου ζητησει HD content install 1.5GB. Καλο σαββατοκυριακο.
EDIT: Εχω 1 πακετο του, και συνολικος χωρος των update και ολων αυτων ειναι το απαραδεκτο 7.1GB..και σημειωσε οτι ακομα και στους 20ριδες δισκους, 12GB ειναι free...Do the math. 59.2% της χωρητικοτητας το εφαγε μονο το Bf.