- Thank you received: 274
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
fits79 wrote:
Αν εχεις πολλες απανωτες αποτυχημενες προσπαθειες σε μπλοκαρει η ιδια η ms για ενα 24ωρο για δικη σου ασφαλεια και μπορεις να ξανα-χρησιμοποιησεις την ιδια μεθοδο πληρωμης μετα αρκει να μην εχεις ξαναδοκιμασει μεσα σε αυτο το 24ωρο να κανεις καποια αλλη αγορα με τον ιδιο τροπο πληρωμης(Εμενα ετυχε με το paypal που ειχα δηλωσει στo xbox one s).Shikabane_Hime7 wrote:
efane wrote: πολλές καλημέρες σε όλους. θέλω να τσιμπήσω το blizzard mountain για το Forza Horizon 3.
το προβλημά μου είναι πως δεν με αφήνει να το πάρω με την χρεωστική μου. πέρασα ξανά την κάρτα μου αλλά παλι όταν πάω να το αγοράσω μου βγαζει
"contact your payment provider
they aren't approving this trancaction"
η κάρτα μου δεν έχει λήξει και έχω κάνει πολλές αγορές με μεγαλύτερα και μικρότερα ποσά.
θα πάρω gift card αλλά ψάχνομαι να δω τι φταίει.
Έχεις αποθηκεύσει ως payment την κάρτα σου; Αν ναι δοκίμασε να τη σβήσεις και να την ξανά προσθέσεις. Σε άλλες περιπτώσεις που είχα τέτοιο θέμα μου δούλεψε(στο fifa 17 είχα τέτοιο πρόβλημα) Αν επιμένει νομίζω είναι θέμα της τράπεζας και θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους. Κανονικά δεν έπρεπε να είχες τέτοιο θέμα.
Μου εχει τύχει και αυτο καταλαβα μετα απο κλησεις στο ms support(Ελληνικο και ξενο).
Αν το καλοσκεφτεις δεν ειναι κακο το κανει για δικη σου προστασια.
Please Log in or Create an account to join the conversation.