Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Live: Γενική συζήτηση/Απορίες/Προσφορές

More
18 Apr 2011 13:44 #92243 by Γιάννης Μπόκας
Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στην προσπάθεια για νέο ρεκόρ Guinness, αλλάξτε την εικόνα του gamertag σας με αυτήν . Με αυτόν τον τρόπο η Microsoft σας αναγνωρίζει σαν εθελοντές και θα επικοινωνήσει μαζί σας με ενημερωτικά δελτία σχετικά με το νέο ρεκόρ Guinness.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2011 21:23 #92310 by Μάνος Γρυπάρης
Το γράφω εδώ γιατί πολλοί το έχουν απορία.

Πως θα κατεβάσετε Redeem Code στο Xbox Live
Έστω ότι μέσα σε ένα παιχνίδι βρήκατε ένα serial number (voucher, όπως θέλετε πείτε το) με το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε κάτι από το Xbox Live. Πως θα το κάνετε;

1)Πατάτε το πράσινο κουμπάκι Χ που βρίσκεται στο κέντρο του χειριστηρίου σας.
2)Από τις καρτέλες, επιλέγετε την αριστερή (Μarketplace).
3)Κάνετε κλικ στο "Redeem Code" και εισάγετε το serial number. Μετά ξεκινάει να κατεβάζει.
4)Για να δείτε πόσο έχει κατεβάσει. Στο ίδιο μενού πάνω από το "Redeem Code" κάνετε κλικ στο "Active Downloads" και βλέπετε πόσο % έχει κατέβει το αρχείο σας.
5)Για να τρέξετε το παιχνίδι που κατεβάσατε πηγαίντε στο "My Xbox/Game Library" κι επιλέξτε το.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αν σας εμφανιστεί μήνυμα "The code cannot be redeemed because the offer is not available in your region, or the offer has expired." τότε ισχύει ένα από τα παρακάτω:
1)Το αντικείμενο που θέλετε να κατεβάσετε είναι μόνο για Ελλάδα κι εσείς πιθανόν έχετε δηλώσει λογαριασμό άλλης χώρας (από τον καιρό που δεν είχε έρθει το Xbox Live στην Ελλάδα. Για να αλλάξετε τοποθεσία και να δηλώσετε Ελλάδα κάντε κλικ εδώ .
2)Το αντικείμενο που θέλετε να κατεβάσετε δεν είναι για την Ελλάδα αλλά για άλλη χώρα.
3)Η προσφορά έχει λήξει (π.χ. beta) και δεν δικαιούστε πια να το κατεβάσετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Apr 2011 23:27 #92313 by Kostas Milonas
Επισης, ευκολα μπορει καποιος να κανει redeem code απο τον υπολογιστη του. Απλα κανει login στο xbox.com με το gametag του και ακολουθωντας τις επιλογες "Το Xbox μου"-> "Εξαργυρωση κωδικου" να παει στο παρακατω λινκ και να κανει εξαργυρωση του κωδικου του :-)

live.xbox.com/en-GB/RedeemToken?xr=shellnav

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
03 May 2011 16:55 #92799 by Γιάννης Μπόκας
Τα demos του Μαΐου

Halo: Reach Demo
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: 24/5/2011
Κάντε λήψη του demo στο Xbox 360

SEGA Rally Online Arcade
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: 18/5/2011

Gatling Gears
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: 17/5/2011

Star Raiders
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: 11/5/2011

Red Faction: Armageddon - Demo
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: 3/5/2011

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: 3/5/2011

Bangai-O HD: Missile Fury
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: 4/5/2011

MOON DIVER
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: 4/5/2011

More
08 May 2011 18:46 #92980 by Μάνος Γρυπάρης
Xbox Live Hulu Plus
Η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox Live Hulu Plus. Πρόκειται για μία υπηρεσία TV Streaming, η οποία προστέθηκε στο Xbox Live της Αμερικής. Μελλοντικά δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα το δούμε στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το Hulu Plus θα σας επιτρέπει να δείτε τηλεοπτικές εκπομπές από μία ευρεία γκάμα δικτύων, όπως τα NBC, Fox, ABC, FX, PSB, Bravo, SyFy και Sundance Channel. Για να χρησιμοποιήσετε το Hulu Plus θα πρέπει να είστε ήδη Xbox Live Gold συνδρομητές (σ.σ. η κάρτα 12 μηνών κοστίζει 45-50 ευρώ). Πέραν αυτού όμως, το κόστος της υπηρεσίας απαιτεί από εσάς επιπλέον 10 δολάρια/μήνα (7 ευρώ), δηλαδή πρακτικά ποσό μεγαλύτερο από την ίδια την Xbox Live Gold συνδρομή.

Για τους κατόχους PC, η Microsoft θα παρέχει και μία δωρεάν υπηρεσία, με την οποία θα σας επιτρέπει να δείτε τα τελευταία επεισόδια συγκεκριμένων σειρών δωρεάν (δεν θα έχει δηλαδή όλες τις εκπομπές και δεν θα κρατάει ιστορικό). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site.

Αυτή η κίνηση μπορεί να κριθεί ως θετική, καθώς δεν χρειάζεται να πληρώσετε τηλεοπτικό δέκτη για να δείτε τα παραπάνω κανάλια. Οι διαθέσιμες επιλογές όμως είναι λίγες, σε αντίθεση με την αγορά ενός δέκτη κι ενός πιάτου, που απ' τη μία κοστίζουν πολύ, απ' την άλλη δεν απαιτούν μηνιαία συνδρομή. Η τελική επιλογή είναι δική σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 May 2011 00:39 #93087 by Γιάννης Μπόκας
Για να αποκτήσετε δωρεάν την Remmington 870 για το Homefront, κάντε register στην Γερμανική σελίδα της THQ και στην συνέχεια δηλώστε στην ειδική φόρμα ότι έχετε το Homefront. Στην συνέχεια θα σας δοθεί ένας κωδικός τον οποίο πληκτρολογείτε εδώ . Καλό κάψιμο!

UPDATED

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να πάρετε δωρεάν και μια Dark One Mask για το avatar σας από το METRO 2033. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε εδώ ότι έχετε το METRO 2033 και θα σας δοθεί ένας ακόμη κωδικός για να τον εξαργυρώσετε.

More
24 May 2011 14:27 #93850 by Thodoris21
Μια ερώτηση έχω για την σύνδεση. Έχω ασύρματο ίντερνετ όταν το συνδέσω το XBOX με το καλώδιο του ίντερνετ (ethernet λέγετε το καλώδιο αν δεν κάνω λάθος) θα έχω το ασύρματο ίντερνετ στο PC μου?

More
24 May 2011 15:57 #93856 by Kostas Milonas
Απο οτι καταλαβα εχεις το Xbox360 Slim που εχει ενσωματομενο WiFi σωστα? Και θες απο την Ethernet να δινεις internet και στο pc σου?

Δυστυχως το Xbox δε μπορει να το κανει αυτο, αλλα με ενα μικρο σχετικα κοστος (ξεκινα απο 12-15€) μπορεις να παρεις ενα ασυρματο USB ανταπτορα για να δωσεις ασυρματη δυνατοτητα συνδεσης στον υπολογιστη σου.

More
24 May 2011 18:03 #93863 by Thodoris21
Οχι, δεν έχω το xbox 360 slim ίσα ίσα η κονσόλα που έχω είναι απο της πρώτες και δεν έχει φυσικά Wi-Fi ούτε κάποιον αντάπτορα για να πιάνει ασύρματο ίντερνετ. Επειδή Terminator έγραψε: 1)Να έχετε Internet σπίτι σας και να συνδέσετε την κονσόλα σας με το router με καλώδιο δικτύου.
ρώτησα και εγώ αμα συνδέσω το καλώδιο στο ρούτερ και στο 360, τοτε το ρούτερ μου που είναι ασύρματο θα συνεχίσει να δίνει ίντερνετ στο PC μου (ασύρματα πάντα)

More
24 May 2011 20:41 #93872 by Kostas Milonas
Ωραια τοτε... Ασυρματα θα μπορει να παρει ο υπολογιστης σου internet μονο αν εχει την αντιστοιχη υποδομη. Αν ειναι φορητος τοτε την εχει ενσωματωμενη και απλα επιλεγεις ασυρματη συνδεση, αν ειναι σταθερος κατα 95% δεν εχει τετοια δυνατοτητα οποτε πρεπει να παρεις μια εσωτερικη καρτα ή ενα wireless usb stick που θα σου κανει την δουλεια...

Εναλλακτικα αν εχει παραπανω απο μια υποδοχες δικτυου το ρουτερ σου βαλε ενα δευτερο καλωδιο ωστε να ειναι και 2 συνδεδεμενα :wink: