Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
trynksssj2 wrote: Παιδιά σήμερα μου ήρθε το XBOX 360 Premium και μαζί το Gears of War. Τέλειο παιχνίδι!! Τώρα θέλω να συνδεθώ όμως στο xbox live κυρίως γιατί θέλω να κάνω updates μιας και ενώ έπαιζα gears μου κόλησε... Αλλά φυσικά θέλω να κατεβάσω και demos και trailers Έχω ήδη email με Net Passport και δοκίμασα να το βάλω αλλά επειδή σε αυτό έχω πραγματικά στοιχεία, μου λέει ότι στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται το Live. Οπότε πρέπει να φτιάξω άλλο Net Passport ε? Χώρα να βάλω Ιρλανδία ή κάποια άλλη; Στοιχεία πραγματικά;; Κινητό;; Σαν email μπορώ να βάλω το κανονικό μου που έχει όμως ήδη ένα Net Passport; Γίνεται με ένα mail να έχεις δύο;; Αν ναι, άμα βάλω και δεύτερο με ψεύτικα στοιχεία πειράζει;;
bond wrote: μετετρεψε κανεις το gamertag του σε ελληνικο ? εχει κανα προβλημα μην χασω την 12μηνη που πληρωσα
Το ειδα εδω αλλα υπαρχει copy paste η ανακοινωση αυτη σε αρκετα sites....για περιορισμένο χρονικό διάστημα, τα μέλη που είχαν λογαριασμό LIVE χωρίς υποστήριξη σε μία άλλη χώρα, από τις 10 Νοεμβρίου θα λάβουν ως δώρο έως και 1600 Microsoft Points όταν μεταφέρουν το λογαριασμό τους στην τοπική υπηρεσία Xbox LIVE της Ελλάδας.