Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καλώδιο HDMI για Playstation 3

More
23 Jan 2011 20:32 #88535 by Andr
εγω βασικα πηρα χθες ενα για να συνδεω το laptop με τη τηλεοραση και αφου δε το συνδεω συνεχεια το χρησιμοποιω στο ps3.και εμενα ομως μου γραφει 576p αναλυση ενω οταν συνδεω το laptop εχει 780p.λογικα δεν θα χρειαζονται ρυθμισεις στο ps3 για την αναλυση?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jan 2011 20:34 #88536 by Lalo007

kammeno souvlaki wrote: εγω βασικα πηρα χθες ενα για να συνδεω το laptop με τη τηλεοραση και αφου δε το συνδεω συνεχεια το χρησιμοποιω στο ps3.και εμενα ομως μου γραφει 576p αναλυση ενω οταν συνδεω το laptop εχει 780p.λογικα δεν θα χρειαζονται ρυθμισεις στο ps3 για την αναλυση?

Κανονικα δεν θα'πρεπε να βαζει μονο του την μεγιστη δυνατη αναλυση?

More
23 Jan 2011 20:47 #88538 by Andr

Lalo007 wrote:

kammeno souvlaki wrote: εγω βασικα πηρα χθες ενα για να συνδεω το laptop με τη τηλεοραση και αφου δε το συνδεω συνεχεια το χρησιμοποιω στο ps3.και εμενα ομως μου γραφει 576p αναλυση ενω οταν συνδεω το laptop εχει 780p.λογικα δεν θα χρειαζονται ρυθμισεις στο ps3 για την αναλυση?

Κανονικα δεν θα'πρεπε να βαζει μονο του την μεγιστη δυνατη αναλυση?

θα επρεπε αλλα πως υπαρχει διαφορα στην αναλυση χρησιμοποιωντας το ιδιο καλωδιο? :-k

More
24 Jan 2011 00:02 #88555 by eliminator

Αυτο το 576p που λες(η αναλυση δλδ) που θα μπορεσω να τη μαθω και εγω; Δεν εχω δει πουθενα να λεει κατι τετοιο... και επισης κατι θα ηθελα να ρωτησω για τα settings του ps3 που κατι λεει για HDMI(οταν μπεις στα Settings και κατεβεις τη λιστα) και αν και ξερω αγγλικα δε καταλαβα πραμα. Ευχαριστω.

More
24 Jan 2011 12:54 #88574 by Andr

eliminator wrote: Αυτο το 576p που λες(η αναλυση δλδ) που θα μπορεσω να τη μαθω και εγω; Δεν εχω δει πουθενα να λεει κατι τετοιο... και επισης κατι θα ηθελα να ρωτησω για τα settings του ps3 που κατι λεει για HDMI(οταν μπεις στα Settings και κατεβεις τη λιστα) και αν και ξερω αγγλικα δε καταλαβα πραμα. Ευχαριστω.

η αναλυση 576p φαινετε τη στιγμη που ανοιγεις το playstasion.Το γραφει πανω στην οθονη.

More
24 Jan 2011 12:57 #88575 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kammeno souvlaki wrote:

eliminator wrote: Αυτο το 576p που λες(η αναλυση δλδ) που θα μπορεσω να τη μαθω και εγω; Δεν εχω δει πουθενα να λεει κατι τετοιο... και επισης κατι θα ηθελα να ρωτησω για τα settings του ps3 που κατι λεει για HDMI(οταν μπεις στα Settings και κατεβεις τη λιστα) και αν και ξερω αγγλικα δε καταλαβα πραμα. Ευχαριστω.

η αναλυση 576p φαινετε τη στιγμη που ανοιγεις το playstasion.Το γραφει πανω στην οθονη.

Δεν το γραφουν ολες οι οθονες...

Παντως γενικα μπορειτε να δειτε την αναλυση σασς απο τα video settings.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Jan 2011 15:01 #88592 by rafor
Δειτε στο παρακατω βιντεο πως μπορειτε να επιλεξετε το HDMI, καθως και αλλους τυπους καλωδιων στο PS3 σας.
[youtube:2f6jv5em]
[/youtube:2f6jv5em]

More
24 Jan 2011 18:11 #88611 by Lalo007
Επιτελους το εφτιαξα.Μονο που τωρα απο τα 576p πηγα στα 1080i και οχι p γιατι λεει εκτος οριων(προφανως δεν φτανει μεχρι τετοια αναλυση η τηλεοραση).Ποια ειναι ομως η διαφορα αναμεσα στο i και στο p?

More
24 Jan 2011 18:54 #88616 by Αλέξανδρος Τασιόπουλος

Lalo007 wrote: Ποια ειναι ομως η διαφορα αναμεσα στο i και στο p?

Αν δεν κάνω λάθος το (i) αντιστοιχεί στο interlaced και το (p) στο progressive.
Και οι δυο μορφές εμφάνισης περιέχουν τις ίδιες πληροφορίες και αντιπροσωπεύουν μια ανάλυση 1920x1080pixel.
Η διαφορά μεταξύ 1080i και 1080p είναι ο τρόπος με τον οποίο αποστέλλεται το σήμα απο την πηγή σε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.
Στα 1080i κάθε καρέ του βίντεο αποστέλλονται ή εμφανίζονται σε εναλλακτικά πεδία ενώ στα 1080p αποστέλλονται ή εμφανίζονται σταδιακά.
Αυτο έχει σαν αποτέλεσμα στα 1080p, η εικόνα να είναι πιο ομαλή και με λιγότερες ακμές.

More
10 Apr 2011 13:52 #91936 by PaneDi
κυμαίνονται σε πολλές διαφορετικές τιμές ...απο 5 ευρώ εώς και 150....εγώ πείρα ένα με 12 ευρώ και μια χαρά , κανένα πρόβλημα !