Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καλώδιο HDMI για Playstation 3

More
29 Oct 2010 22:22 #82931 by eliminator
Μάζι με το Playstation 3 αγόρασα και καλώδιο HDMI(ή καλώδιο υψηλής ευκρίνειας) και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έκανα καλά ή τσάμπα πήγαν τα λεφτά....Ποια η γνώμη σας;

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2010 22:25 #82933 by rafor
Το θεμα ειναι να αρεσει σε εσενα το αποτελεσμα!Δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλη διαφορα(απ' οτι γνωριζω).Συν, οτι τι ποσο εδωσες για 1 καλωδιο?

More
29 Oct 2010 22:34 #82936 by eliminator

rafor wrote: Το θεμα ειναι να αρεσει σε εσενα το αποτελεσμα!Δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλη διαφορα(απ' οτι γνωριζω).Συν, οτι τι ποσο εδωσες για 1 καλωδιο?

Εγώ έμεινα έκπληκτος(!!!) από τα γραφικά που είδα αλλά δεν ξέρω που οφείλονται...Στο Playstation 3 ή στο καλώδιο; Αν συνδέσω το Playstation 3 με το AV καλώδιο θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα; Αυτό θέλω να μάθω και δεν έχω και το ΑV καλώδιο να δοκιμάσω...

Δε το πήρα σκέτο...Μάζι με αυτό (στο ίδιο κουτί δηλαδή) είχε ενα πολύμπριζο και ενα καθαριστικό οθόνης...όλα μαζί 40 ευρώ... (Το πολύμπριζο το πήρα για να προστατέψω το Playstation 3 σε περίπτωση που έπεφτε το ρεύμα και όντως έπεσε μετά!)

More
29 Oct 2010 22:36 #82937 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Θα εκανες βλακεια αν επερνες PS3 χωρις καλωδιο.. Θα ηταν αδιανόητο! Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα....

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Oct 2010 22:38 #82938 by Lalo007

rafor wrote: Το θεμα ειναι να αρεσει σε εσενα το αποτελεσμα!Δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλη διαφορα(απ' οτι γνωριζω).Συν, οτι τι ποσο εδωσες για 1 καλωδιο?

Οποτε ραφορ αφου εισαι ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετος μην απαντας καλυτερα. :x

More
29 Oct 2010 22:45 #82941 by eliminator

BigBoss wrote: Θα εκανες βλακεια αν επερνες PS3 χωρις καλωδιο.. Θα ηταν αδιανόητο! Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα....

Ευχαρίστω για την άμεση απάντηση φίλε! :wink: Τελικά καλά έκανα και το πήρα!

More
29 Oct 2010 22:47 #82942 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Lalo007 wrote:

Οποτε ραφορ αφου εισαι ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετος μην απαντας καλυτερα. :x

Καλά μην τον φας κιολας!

Θα μαθει, για αυτο είναι και στο gameworld :rolleyes:

eliminator wrote:
Ευχαρίστω για την άμεση απάντηση φίλε! :wink: Τελικά καλά έκανα και το πήρα!

Δεν κάνει τίποτα! Για ότι αλλο θες εδώ ειμαστε ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Oct 2010 22:51 #82943 by Lalo007
Οχι ρε boss θα τον φαω.Το εχει κανει επανελλημενα αυτο το πραγμα.ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.Δεν ειναι αναγκη να το κανεις το ποστ ετσι.

More
21 Jan 2011 21:47 #88307 by ble_que
Γεια σας..αν και λιγο καθυστερημενα..
χωρις καλωδιο υψηλης ευκρινειας εχει τελειως διαφορετικη ποιότητα εικονας..
εγω αρχικα είχα κανει τη βλακεια και ειχα παρει ενα φτηνο και δεν εκανε τιποτα..μετα αγορασα ενα με 40ευρω περιπου και ειδα τεραστια διαφορα..ακομα και σε παιχνιδια που δεν ειχαν τοσο καλης ποιοτητασ γραφικα..

Υ.Γ.: επισης θελει και τη σωστη ρυθμιση και η τηλεοραση (κ εννοειταi οτι είναι HDTV...)

More
22 Jan 2011 23:35 #88451 by Andr
εγω εχω απλο καλωδιο ή καλυτερα φτηνο.Ενα καλωδιο που κανει περισσοτερο εχει τεραστια διαφορα στα γραφικα σε σχεση με ενα φτηνοτερο?