Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
14 Mar 2010 15:44 #69308 by Στάθης Πανόπουλος
Playstation 3... όπως wii, η Sony ετοιμάζεται να παρουσιάσει το Motion controller στην έκθεση GDC 2010

Την έκθεση GDC 2010 επέλεξε η Sony για να κάνει τα αποκαλυπτήρια του Playstation Move, του motion controller το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε κατόχους Playstation 3 να αντικαταστήσουν το dual shock με ένα διαφορετικό τρόπο χειρισμού παρόμοιο, του Nintendo Wii.

Το Playstation Move θυμίζει πολύ το αντίστοιχο motion controller του Wii αν και είναι πιο εξελιγμένο. Δουλεύει σε συνδυασμό με την κάμερα Playstation Eye και είναι σε θέση να εντοπίζει τις ακριβής σας κινήσεις στο χώρο και να τις μετατρέπει άμεσα σε αντίστοιχες ενέργειες του ήρωα που ελέγχεται στο βιντεοπαιχνίδι. Η Sony υποστηρίζει ότι οι κινήσεις σας περνάνε στο παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο αφού η απόκριση είναι σχεδόν άμεση κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για καλύτερη εμπειρία σε παιχνίδια FPS, θα κυκλοφορήσει επιπλέον ένα πρόσθετο περιφερειακό για το PlayStation Move με την ονομασία Subcontroller.

Στα πρώτα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν και κάνουν χρήση του νέου τρόπου χειρισμού, είναι εμφανές - αν και σε alpha version - ότι η Sony έχει κάνει πολύ καλή δουλειά αφού παιχνίδια όπως ping pong, golf δείχνουν να έχουν μεγάλη ακρίβεια.

Το PlayStation Move θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο και οι κάτοχοι PlayStation 3 θα έχουν περισσότερες από μία επιλογές για να το αποκτήσουν. Η πρώτη θα είναι μαζί με την αγορά ενός PlayStation 3 Slim ενώ παράλληλα θα διατίθεται ξεχωριστά μαζί με ένα παιχνίδι αλλά και το PlayStation Eye σε τιμή που δε θα ξεπερνάει τα $100. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στην έκθεση E3 τον επόμενο Ιούνιο.

πηγή: www.insomnia.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Mar 2010 23:25 #69367 by elegio
Δεν μου αρεσει ο νεος πιθανος τροπος παρουσιασης των demo παιχνιδιων γιατι εγω συνηθως τα demo τα λιωνω ! Αμαμ εχουν ημερομηνια ληξης τι θα κανω; :evil:

Imposible is nothing

More
16 Mar 2010 01:25 #69383 by reinko24

elegio wrote: Δεν μου αρεσει ο νεος πιθανος τροπος παρουσιασης των demo παιχνιδιων γιατι εγω συνηθως τα demo τα λιωνω ! Αμαμ εχουν ημερομηνια ληξης τι θα κανω; :evil:

Μα τώρα σου δίνει ολόκληρω το game απλά από ένα σημείο και μετά θα πρέπει να αγοράσεις το κανονικό για να παίξεις δηλαδή σε ένα rpg ας πούμε θα ξεκινάς ωραία και καλά θα ανεβαίνεις level κλπ αλλά όταν λήξει η ημερομηνία του demo ναι μεν θα μπορείς να το παίξεις αλλά θα σου αφαιρεί βασικά πράγματα που είχες πριν όπωε spells armor κλπ.Δέν ξέρω αλλα εμένα μ αρέσει πολύ αυτή η ιδέα γιατί έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε όλο το game και όχι μόνο ένα μέρος του και θ αμπορούμε να μην πέσουμε θύμα game πατάτας..

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

More
17 Mar 2010 14:28 #69430 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
God of War 3: Οι μηχανες στο 50%

Όπως δήλωσε και ο παραγωγός του παιχνιδιού Stig Asmussen, το GOW 3 χρησιμοποιει μολις το 50% της ισχυς του PS3. Το οπτικο δεος δηλαδη που αντικρυσαμε μπορει να αυξηθει κι αλλο. Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχουν ακομη ακριβως οι 2πλασιες δυνατοτητες βελτιωσης, αλλα πολλα περιθωρια ακομα. Προσφατα η Sony καταφερε και ξεκλειδωσε ένα ακομη μερος εξτρα μνημης, ωστε οι Developers να μπορουν να δημιουργουν τους τιτλους και τις τεχνικες τους, πολυ πιο ευκολα.

Οι φημες λενε πως τα επομενα παιχνιδια που θα δειξουν ακομη περισσοτερο τις δυνατοτητες του PS3, είναι το νεο Project της ομάδας Santa Monica(δημιουργοι του GOW), το Gran Turismo 5 και το The Last Guardian. Τα λεφτα μου στη Santa Monica!

More
19 Mar 2010 18:43 #69479 by Ανδρεας Καλογερας
ΤΟ GOW III απλα τα σπαει!!Δεν εχω ξαναδει πιο ωραια γραφικα!!Κατα την γνωμη μου , το παιχνιδι ειναι απλα θεικο!!

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
20 Mar 2010 01:03 #69490 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ

More
21 Mar 2010 00:27 #69545 by giorgos147
Όντως, το είδα το μεσημέρι... Τι να είναι άραγε; Επόμενο "επεισόδιο" δε νομίζω, για PS3 τουλάχιστον. Ίσως είναι έκδοση για PSP ή κάτι νέο-καινοτόμο που έχει σχέση με το God Of War. :)

More
21 Mar 2010 00:32 #69547 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ άκουσα πως το GOW δεν τελείωσε ο kratos θα συνεχίσει και κατι παίζει με την Αθηνά.

More
21 Mar 2010 00:36 #69550 by giorgos147
Δε νομίζω να το κουράσουν τόσο. Ελπίζω πως θα κλείσει εδώ η ιστορία προσωπικά, διότι μέχρι στιγμής έχουν κάνει πολύ αξιόλογη δουλειά και φοβάμαι μη τους βγει σε κακό και επόμενη συνέχεια.

More
21 Mar 2010 00:49 #69555 by Άγγελος Φασούλης
Δεν ξέρω, εγώ δεν ικανοποιήθηκα με το τέλος του τρία. Αν δεν βγεί άλλο sequel παίζει να φτιάξουν DLC γιατί λένε ότι το κόψανε το κανονικό τέλος απο το τρία.