Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
02 Dec 2009 17:25 #66154 by Βαγγέλης Καρίμαλης

BigBoss wrote:

m4a1 wrote: έχω μια απορία...αν ξέρετε πείτε μου...
μπορώ να αγοράσω άλλο ένα καλώδιο να φορτίζω 2 μοχλούς συγχρόνως;
κάτι να κυκλοφορεί από την SONY όμως...όχι thrustmaster κτλ.

Δεν το γνωριζω αυτό αλλα σιγουρα μπορεις να χρησιμοπιησεις ενα hub για να εχεις πολλες θυρες usb

δλδ με ένα απλό hub που χρησιμοποιώ για το pc μπορώ να το συνδέσω με το ps3 σε μια θύρα usb και να βάλω και τους δυο μοχλούς;
αυτό δε θα προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στους μοχλούς ή ακόμα χειρότερα στην κονσόλα;
γιατί μπορεί η ενέργεια που δίνει η κονσόλα σε μια θύρα usb να μην επαρκεί να φορτίσουν και δυο μοχλοί.
δεν ξέρω, γι αυτό ρωτάω με τόσες λεπτομέρειες...μην κάνω καμιά βλακεία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2009 23:03 #66764 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Η Bungie φτιάχνει παιχνίδι για το PS3

Τελευταία ακούγεται πολύ το όνομα της Bungie και το γεγονός πως ετοιμάζει ένα παιχνίδι για το PS3. Αποδείξεις ή επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, αλλά το ενδεχόμενο και μόνο πως ο δημιουργός του Halo δουλεύει για το αντίπαλο δέος, προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα σε όλους τους gamers αλλά και αναλυτές του χώρου.

Τωρα αν είναι αλήθεια το παραπάνω γεγονός, εύχομαι τουλάχιστον το παιχνίδι αυτό να μην είναι FPS, γιατί οι επιρρόες του Halo θα είναι εμφανής. Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι gamers είναι ένα Halo για το Playstation 3. Οχι οτι η σειρά δεν είναι καλή, απλά το ζητουμενο είναι να βγαίνουν καινουριες ιδεες ιδεες στην επιφανεια και οχι να ανακυκλωνονται.

More
21 Dec 2009 19:07 #67010 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οι 3D Blu Ray δισκοι ερχονται!

Πριν απο λιγες ημερες οριστικοποιηθηκε η αποφαση για την παραγωγη 3D Blu ray. Τα δισκακια αυτα εχουν την ικανοτητα να προβαλλουν τρισδιαστατες εικονες, αρκει βεβαια να εχετε και την καταλληλη 3D τηλεοραση. Τετοιες τηλεορασεις μεχρι στιγμης δεν εχω δει στην αγορα, αλλα ουτως η αλλως οι τιμες τους ειναι περιπου αστρονομικες, για συσκευη ψυχαγωγιας.

Παρολα αυτα, οι εκπροσωποι της Sony πσιτευουν πως του χρονου θα υπαρξουν πολλες διαθεσιμες 3D ταινιες.

More
22 Dec 2009 10:59 #67028 by ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ

More
22 Dec 2009 15:08 #67039 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το τοπικ αφορά μόνο το PlayStation 3 οπότε ναι για το PS3 μιλαμε.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Dec 2009 23:38 #67237 by vaios
να σας ρωτήσω κάτι έχω κατεβάσει κάτι θέματα για το ps3 υπάρχει περίπτωσει άν τα βάλω νά πάθει κάτι το ps3? να κολλήσεις σαν ιό πχ κάτι τέτοιό "ή άνετα?"

More
28 Dec 2009 00:13 #67239 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
στο tekken 6 έχω κολήσει σε μία πίστα που παλεύεις με τρεις συνεχώμενους στην αρχή με κάτι ανθρώπους μετά με μία γυναίκα μετά με έναν άντρα yakuza και μετά άλλη μία γυναίκα είναι αυτή που έχει δίπλα από τον lars κολλάω σε αυτήν την πίστα ξέρετε καμιά ιδέα πως να την περάσω ?plz! :cry:

More
28 Dec 2009 17:06 #67263 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Vaios, οχι δεν προκειται να παθει τιποτα το PS3 σου απο τα themes. Eγω εχω βαλει κιολας πολλα custom απο το ιντερνετ και ολα δουλευουν ρολοι.

Rapperdelis, μπορεις πολυ ανετα να πας στο youtube, η στο google και να γραψεις ''Tekken 6 walkthrough'' Θα βρεις αναλυτικους οδηγους για το πως θα περασεις ολες τις πιστες του παιχνιδιου. :ninja:

More
29 Dec 2009 15:13 #67313 by vaios

Freak wrote: Vaios, οχι δεν προκειται να παθει τιποτα το PS3 σου απο τα themes. Eγω εχω βαλει κιολας πολλα custom απο το ιντερνετ και ολα δουλευουν ρολοι.

Rapperdelis, μπορεις πολυ ανετα να πας στο youtube, η στο google και να γραψεις ''Tekken 6 walkthrough'' Θα βρεις αναλυτικους οδηγους για το πως θα περασεις ολες τις πιστες του παιχνιδιου. :ninja:

ok ευχαριστώ!

More