Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
22 Jan 2009 21:01 #50069 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Χμμμ, δεν ξερω. Ποτε δεν συμπαθησα τον Diesel. Ουτε το παιχνιδι του μου κανει μεγαλη εντυπωση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2009 03:09 #50096 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Nεο Final Fantasy για το PSN

Η ειδηση αυτη δεν ηταν και οτι καλυτερο θα μπορουσαμε να παρουμε, αλλα αν ειναι σε εξαιρετικα χαμηλη τιμη ισως το δοκιμασω. Στην ουσια προκειται για παιχνιδι που ειχε κυκλοφορησει σε κινητα.

More
24 Jan 2009 22:25 #50111 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Yakuza 3 μόνο στην Ιαπωνια

Δυστυχως, το καινουργιο exclusive για το PS3 δεν θα βγει εξω απο τα συνορα της Ιαπωνιας. Η Sony δεν εδωσε καποιον συγκεκριμενο λογο για την κινηση αυτη.

More
27 Jan 2009 02:00 #50135 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Patch για το Motorstorm: Pacific Rift

Το πρώτο μεγάλο patch του Motorstorm θα ερθει σε αγνωστο χρονικο διαστημα οπως δηλωσε η Sony. Οι αλλαγες ειναι πολλες και μπορειτε να τις διαβασετε με μονο ενα κλικ, επανω στον τιτλο του post.

More
28 Jan 2009 02:22 #50148 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Προβληματικο Firmware απο τη Sony

Το πιο προφσατο firmware για το PS3(2.60) εχει προκαλεσει μεγαλη αναστατωση, αφου σε μερικες κονσολες, απενεργποιει την δυνατοτητα να διαβαζουν blu ray δικους. Η Sony παραδεχτηκε πως οντως υπαρχει προβλημα και ενα fix patch βρισκεται ηδη στα σκαρια.

Αν εχετε διαφορα disc-errors, ή οποιαδηποτε αλλα errors το μηχανημα σας, μην ανυσηχειτε. Σε λιγες ημερες θα σταματησουν να υφιστανται.

More
31 Jan 2009 13:15 #50215 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το PS3 θα παραμεινει η ακριβότερη κονσόλα

H Sony παραδεχεται πως η τεχνολογια του PS3 ειναι ακριβη και το ιδιο θα συνεχισει να ειναι και η κονσολα. Δεν εγοραζουμε απλα μια παιχνιδομηχαννη, αλλλα ενα ολοκληρο multimedia system. Ενα ενδεχομενο price cut θα ηταν καλοδεχουμενο, αλλα και παλι δεν θα ειναι πολυ μεγαλο.

Εγω παλι πιστευω πως οτι πληρωνεις παιρνεις. Το PS3 ειναι λιγο τσιμπημενο, αλλα αυτα που προσφερει ειναι παρα πολλα.

More
31 Jan 2009 22:07 #50224 by Nikos Haniotis
προσπαθω να μαζεψω λεφτα για να το παρω!

More
01 Feb 2009 14:13 #50241 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Νέο Exxclusive για το PS3

Το Under Siege θα ειναι ενα Real Time Strategy δυστυχως το οποιο ειναι αποκλειστικο για το PS3. Λεω δυστυχως γιατι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να πουλησει. Τα strategy στις κονσολες πανε απατα, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Περιμενω λεπτομερειες για να μπορω να εχω σαφη εικονα.

More
02 Feb 2009 17:58 #50263 by Χρήστος Αρμυριώτης
Το Demo του Killzone 2 στο PSN την Πέμπτη 05/02

Λέω να το κατεβάσω για να πάρω μια πρώτη γεύση. Είμαι σίγουρος ότι θα μου ανοίξει την όρεξη ακόμη και αν έχω φάει τις μισές ταβέρνες της Αθήνας! :P

More
02 Feb 2009 18:34 #50264 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εννοειται φιλε μ. Ακου και τον παλιο που επαθε την πλακα του με την Beta...Αυτο που εχω να πω ειναι οτι θα πεσει πολυ λιωσιμο και για να πεσει σωστα μολις φτιαχτει η Ελληνικη Clan θα κανουμε πολλα invite.
Εχει να γινει χαμος στο Multiplayer.