Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
05 Oct 2007 17:27 #37413 by Esperos
Τελικά έμαθα πως το HD drive το αγοράζεις ξεχωριστά..αυτό που είδα εγώ και το μπέρδεψα ήταν το ενσωματομένο HDMI το οποίο καλυτερεύη την ποιότητα εικόνας στης τηλεoράσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
05 Oct 2007 17:45 #37415 by a Guest
Λέω κι εγώ έχασα κάτι? :P

More
05 Oct 2007 18:29 #37424 by Αντώνης Κατρής
Εκτός αυτού στο Xbox όλα σχεδόν τα παιχνίδια είναι κλειδωμένα στα 60 fps ενώ στο PS3 μόλις στα 30!!! Δηλαδή πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά και παίρνεις ένα σούπερ τεχνολογικά προηγμένο πράμμα το οποίο ούτε παιχνίδια έχεις να παίξεις και τα λίγα αυτά τρέχουν χειρότερα από τα αντίστοιχα του 360

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
05 Oct 2007 21:27 #37434 by a Guest
Η SONY πριν λίγο ανακοίνωσε το συγκεκριμένο μοντέλο. 40GB, -2 θύρες USB, όχι υποδοχές για κάρτες μνήμης, και μη συμβατό με PS2 games. Κυκλοφορία 12 Οκτωβρίου (και στην Ελλάδα).
'Ενα "γυμνό" δηλαδή PS3, πάλι καλά που δεν αφαίρεσαν και το blu ray!

More
05 Oct 2007 21:29 #37436 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ακου λιγο....ενδεικτικα μπορω να σου πω οτι γραφικα του Ninja Gaiden Sigma ηταν καλυτερα απο του Halo 3. Το λεω γιατι τα εχω παιξει και τα 2 και το Halo 3 δεν αξιζει το HYPE που εχει...

More
05 Oct 2007 23:47 #37446 by Μάνος Γρυπάρης
Η είδηση για το PS3 επιβεβαιώνεται

Μας ήρθε σήμερα και το σχετικό δελτίο τύπου από την Sony Hellas.

Το δελτίο τύπου δεν περιείχε τιμή. Επομένως....υπομονή για να δείτε αν όντως θα είναι 400 τα ευρώ!

Στη Γαλλία το δίνουνε 400 ευρώ με δώρο το παιχνίδι SpiderMan 3.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Oct 2007 02:41 #37463 by Αντώνης Κατρής

Freak\ wrote: Ακου λιγο....ενδεικτικα μπορω να σου πω οτι γραφικα του Ninja Gaiden Sigma ηταν καλυτερα απο του Halo 3. Το λεω γιατι τα εχω παιξει και τα 2 και το Halo 3 δεν αξιζει το HYPE που εχει...

Εγώ πάλι δεν έχω παίξει και τα δύο αλλά ξέρω σε ίδια παιχνίδια τι γίνεται με πρώτα και καλύτερα αυτά της ΕΑ... Όσο για το Halo είναι πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Oct 2007 02:51 #37464 by a Guest
Το ατού του halo εξάλλου δεν είναι τα γραφικά του, αλλα το gameplay του. Φυσικά και υπάρχουν παιχνίδια με καλύτερα γραφικά απο το Halo (bioshock ας πούμε)

More
06 Oct 2007 11:29 #37468 by Miltos Georgiadis
Ουτε το bioshock μου αρεσε....Μου θυμισε λιγο resistance απο την αποψη οτι αλλο περιμενες και αλλο σου ηρθε.............γενικα εχω απογοητευτει...Τα μονα παιχνιδια που αξιζαν το Hype τους ειναι Crysis (PC) Heavenly Sword (PS3) PGR4(360)

More
06 Oct 2007 14:02 #37474 by Αντώνης Κατρής
Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ωστόσο τα γραφικά του Halo είναι πάρα πολύ καλά αλλά όχι εξωγήινα όπως του  Gears. Πάντως κατ'εμέ το hype του το άξιζε και με το παραπάνω. Είναι ένα πάρα μα πάρα πολύ καλό τέλος σε μία εξ'ίσου καλή σειρά