- Thank you received: 0
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Sacri\ wrote:
Όχι μάλλον αυτός είναι ο πρώτος στόχος τις SONY. Όχι μονο να βγάλει την καλύτερη παιχνιδομηχανή που έχει βγει ποτε (και το πιστεύω πως θα το καταφέρει αυτό).Αλλα ταυτόχρονα να μπορέσει να φέρει την επανάσταση στο gaming όπως το έχουμε γνωρίσει σήμερα. Μπορεί πολλούς το μπλού-ray να μην τους λέει τίποτα αλλα αυτό θα κάνει όλη την δουλειά.Συγκρίνετε το παιχνίδι από CD σε DVD και πείτε μου. Αυτή θα είναι και η διαφορα του DVD με του Μπλού-ray Disc. Μπορεί εσένα να σου άρεσε μονο το MGS αλλα Πολλοί περιμένουν πολλές άλλες συνέχειες. Όπως το GT5 η το ISS6 η ακόμα και την F1 2006. Εγώ πάντως περιμένω και το GTA IV....person\ wrote: H SONY μάλλον θέλει να προωθήσει ένα media pc παρά μία νέα παιχνιδομηχανή. Αυτό το λέω γιατι δεν έχει κάποιος τίτλος που να μας παθιάσει σε σημείο να αναγκαδτούμε να πάρουμε την κονσόλα.Εντάξει το MGS4 πλησιάζει,αλλά πόσο καλύτερο μπορεί να είναι από το HALO 3, το GEARS OF WAR ή το CRYSIS;.
Εγώ είμαι σίγουρος πως το PS3 θα βγει [για άλλη μια φορα] πρώτο στις προτιμήσεις. Μονο και μονο άμα δεις την διαφορα του XBOX από του PS2 σε πωλήσεις. Και το XBOX βγήκε πιο νωρίς από ότι θυμάμαι (δεν είμαι σίγουρος)
Και το XBOX βγήκε πιο νωρίς από ότι θυμάμαι (δεν είμαι σίγουρος)