Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation 3: Συζήτηση/Νέες ειδήσεις

More
13 Aug 2006 15:47 #18051 by Κωνσταντής Νικολάου
Τιμές του Playstation 3 σε όλες τις χώρες-ηπείρους

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Aug 2006 19:35 #18067 by Σπύρος Κλαουδάτος
Ψηφιζω λιγο τσιμπημενες, γιατι ακομα δεν εχω πειστει οτι χρειαζομαι το blu ray και γιατι δεν εχω rumble. Απο πλευρας καθαρα hardware ομως, νομιζω αξιζει τα λεφτα του.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Aug 2006 19:52 #18070 by a Guest
Μια παρατήρηση... το εξωφρενικές γράφεται έτσι...
Κατα τα άλλα οι τιμές είναι λιγο τσιμπημένες πιστευω και εγώ. Όσον αφορά για την διαφορά στην "ομοιότητα" των τιμών μεταξύ ΗΠΑ και ΕΕ αυτό συμβαίνει λόγω του ΦΠΑ ο οποίος δεν υφίσταται στις ΗΠΑ.

More
13 Aug 2006 20:12 #18072 by Σπύρος Κλαουδάτος
Σωστος. Μαλιστα θυμαμαι καποιοι φωστηρες διεδιδαν τον πανικο επειδη στην Αγγλια ειναι ακομα πιο ακριβο, ενω σε αμεση μετατροπη σε δολλαρια μοιαζει εξωφρενικο, χωρις ομως να αναφερουν οτι οι Αγγλοι τα πληρωνουν ολα πιο ακριβα ετσι κι αλλιως και πως οι αμεσες μετατροπες δεν εχουν νοημα.

Παντως απο εκει και περα, στις δυο εκθεσεις που ερχονται αν η Σονυ δεν καταφερει να πεισει οτι αξιζει κανεις να δωσει 500 και 600 θα εχει τεραστιο προβλημα. Το 360 στη Δυση θα προσφερει φετος μερικα απιστευτα games, ενω στην Ιαπωνια η Nintendo καραδοκει και ειναι ετοιμη να κανει το μπαμ με το Wii οπως εκανε με το DS.

Ενας τροπος υπαρχει για να τα καταφερει η Σονυ. Τα παιχνιδια. Να μας δειξει οτι στο PS3 θα δουμε παιχνιδια που δε θα δουμε σε καμμια αλλη κονσολα. Το οτι θα μπορει να παιζει ταινιες blu ray λιγα πραματα μου λεει, θελω games εδω και τωρα.

More
14 Aug 2006 02:52 #18081 by Κωνσταντής Νικολάου

Terminator\ wrote: γιατι ακομα δεν εχω πειστει οτι χρειαζομαι το blu ray .

Ναι όντως μπορεί να μην σου λέει τίποτα το μπλού-ray. Αλλα θα είναι κάτι σαν να μεταπηδάς από το CD στο DVD.

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
14 Aug 2006 02:53 #18082 by Κωνσταντής Νικολάου

CTT\ wrote: Μια παρατήρηση... το εξωφρενικές γράφεται έτσι....

Ναι όντως αλλα από το fast typing μου ξέφυγε. Πήγα να το κάνω edit αλλα δεν μπορώ

More
14 Aug 2006 10:48 #18084 by Σπύρος Κλαουδάτος

Sacri\ wrote:

Terminator\ wrote: γιατι ακομα δεν εχω πειστει οτι χρειαζομαι το blu ray .

Ναι όντως μπορεί να μην σου λέει τίποτα το μπλού-ray. Αλλα θα είναι κάτι σαν να μεταπηδάς από το CD στο DVD.

το θεμα ειναι αν θα καταφερει να εδραιωθει...

More
14 Aug 2006 13:41 #18091 by Χριστόφορος
Ενας τροπος υπαρχει για να τα καταφερει η Σονυ. Τα παιχνιδια. Να μας δειξει οτι στο PS3 θα δουμε παιχνιδια που δε θα δουμε σε καμμια αλλη κονσολα. Το οτι θα μπορει να παιζει ταινιες blu ray λιγα πραματα μου λεει, θελω games εδω και τωρα.[/quote]

H SONY μάλλον θέλει να προωθήσει ένα media pc παρά μία νέα παιχνιδομηχανή. Αυτό το λέω γιατι δεν έχει κάποιος τίτλος που να μας παθιάσει σε σημείο να αναγκαδτούμε να πάρουμε την κονσόλα.Εντάξει το MGS4 πλησιάζει,αλλά πόσο καλύτερο μπορεί να είναι από το HALO 3, το GEARS OF WAR ή το CRYSIS;Φυσικά η έκθεση στη Λειψία θα δείξει πολλά, όμως δεν πιστευω πως η SONY θα μπορεί να ανταγωνιστεί τις άλλες δύο κονσόλες, λόγω κόστους πάντα.

PSN: personGR

More
14 Aug 2006 15:01 #18092 by Κωνσταντής Νικολάου

person\ wrote: H SONY μάλλον θέλει να προωθήσει ένα media pc παρά μία νέα παιχνιδομηχανή. Αυτό το λέω γιατι δεν έχει κάποιος τίτλος που να μας παθιάσει σε σημείο να αναγκαδτούμε να πάρουμε την κονσόλα.Εντάξει το MGS4 πλησιάζει,αλλά πόσο καλύτερο μπορεί να είναι από το HALO 3, το GEARS OF WAR ή το CRYSIS;.

Όχι μάλλον αυτός είναι ο πρώτος στόχος τις SONY. Όχι μονο να βγάλει την καλύτερη παιχνιδομηχανή που έχει βγει ποτε (και το πιστεύω πως θα το καταφέρει αυτό).Αλλα ταυτόχρονα να μπορέσει να φέρει την επανάσταση στο gaming όπως το έχουμε γνωρίσει σήμερα. Μπορεί πολλούς το μπλού-ray να μην τους λέει τίποτα αλλα αυτό θα κάνει όλη την δουλειά.Συγκρίνετε το παιχνίδι από CD σε DVD και πείτε μου. Αυτή θα είναι και η διαφορα του DVD με του Μπλού-ray Disc. Μπορεί εσένα να σου άρεσε μονο το MGS αλλα Πολλοί περιμένουν πολλές άλλες συνέχειες. Όπως το GT5 η το ISS6 η ακόμα και την F1 2006. Εγώ πάντως περιμένω και το GTA IV....

Εγώ είμαι σίγουρος πως το PS3 θα βγει [για άλλη μια φορα] πρώτο στις προτιμήσεις. Μονο και μονο άμα δεις την διαφορα του XBOX από του PS2 σε πωλήσεις. Και το XBOX βγήκε πιο νωρίς από ότι θυμάμαι (δεν είμαι σίγουρος)

More
14 Aug 2006 17:58 #18095 by Haris
Playstation 3> The God OF Games is BACK :!: Λογικές Τιμές για mini υπολογιστή.Εμένα αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο έναι τι θά κάνουμε τις προηγούμενες consoles με τα δεκάδες games που έχουμε(στην πλειοψηφεία τους αντιγραφή)και με τα τόσα χρήματα που έχουμε ξοδέψει. :!: