Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Move: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
01 Feb 2011 23:54 #89086 by Aνέστης Αδαμίδης

Geonick wrote: Το θέμα με το PC είναι ότι θα πρέπει να κάνεις την καρέκλα στην άκρη και να σηκωθείς όρθιος να παίξεις. Δε πιστεύω ότι θα πιάσουν τέτοιες πατέντες με την καμία. Είναι για άλλη χρήση το PC.

Μην το λες φιλαράκι. Εγώ στο PS move έπαιζα καθιστός. Αλήθεια λέω. Είχα ένα θέμα με το calibration, αλλά αυτά είναι μικροπροβλήματα. Άμα έχεις μυαλό τα ξεπερνάς όλα. :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2011 00:28 #89087 by Nikos Georgopoulos
Όσο μυαλό κι αν έχεις πως θα στοχεύσεις σε οθόνη 17"?
Και πως θα σηκωθεις να παιξεις Kinect στα 2 μετρα?Πως θα βλεπεις την οθονη?Αλλο να εχεις τηλεοραση 32" και 40" και αλλο σε PC. :roll:

More
02 Feb 2011 00:30 #89088 by Aνέστης Αδαμίδης

Geonick wrote: Όσο μυαλό κι αν έχεις πως θα στοχεύσεις σε οθόνη 17"?
Και πως θα σηκωθεις να παιξεις Kinect στα 2 μετρα?Πως θα βλεπεις την οθονη?Αλλο να εχεις τηλεοραση 32" και 40" και αλλο σε PC. :roll:

Μα εγώ σου λέω για PS Move. Όχι για Kinect. Όσο και να θέλεις να κάθεσαι, στο Kinect πρέπει να είσαι όρθιος. :icon forgot: :thumbsdown:

More
02 Feb 2011 01:03 #89093 by Nikos Georgopoulos

TheReaper wrote:

Μα εγώ σου λέω για PS Move. Όχι για Kinect. Όσο και να θέλεις να κάθεσαι, στο Kinect πρέπει να είσαι όρθιος. :icon forgot: :thumbsdown:

Οκ.
Κατά τα άλλα? Δεν μου είπες πως θα στοχεύεις σε μια οθονίτσα 17". Σε απόσταση 20 εκατοστα ας πουμε? :bduh: Διαφορετικά αν απομακρυνθείς δεν θα βλέπεις με την καμία. :wink:

More
02 Feb 2011 01:07 #89096 by Aνέστης Αδαμίδης

Geonick wrote:

TheReaper wrote:

Οκ.
Κατά τα άλλα? Δεν μου είπες πως θα στοχεύεις σε μια οθονίτσα 17". Σε απόσταση 20 εκατοστα ας πουμε? :bduh: Διαφορετικά αν απομακρυνθείς δεν θα βλέπεις με την καμία. :wink:

Τι να σου πω φίλε μου; Όταν το δοκίμασα ήμουν σε μια πλάσμα οθόνη, αρκετά μεγάλη(δεν θυμάμαι ίντσες). Τώρα περιμένω να μου φέρει η αδερφή μου την μικρή τηλεόραση που έχει, για να φτιάξω το gaming room που θέλω κι εκεί θα δω πως θα γίνει.

More
20 Apr 2012 10:58 #107003 by eliminator
PlayStation Move dock

Το PS Move θα γίνει...τιμόνι;

Σύμφωνα με το PlayStation Lifestyle , η Sony έχει κατοχυρώσει εδώ κι ένα χρόνο μια πατέντα στήριξης για το PlayStation Move την οποία μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες.

Οι εικόνες αυτές καταχωρήθηκαν τον Απρίλιο του 2011 και γνωστοποιήθηκαν μέσω του FreePatentsOnline . Σε αυτές διακρίνεται μια βάση με βραχίονες και μια σειρά από κουμπιά. Το τελικό αποτέλεσμα μας θυμίζει κάτι σαν...τιμόνι (και μάλιστα μοτοσυκλέτας). Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή του ή το τι σκοπεύει να κάνει η Sony με την συγκεκριμένη πατέντα. Προφανώς αν κάτι τέτοιο κυκλοφορήσει για το PlayStation 3, πιθανόν να χρησιμεύσει για τα racing games.

Εσείς μπορείτε να μαντέψετε;

Μάνος Γρυπάρης

More
20 Apr 2012 16:07 #107018 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Moto GP και αυτο = :shock:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Apr 2012 23:23 #107076 by Stratos Kiremis
α, ρε Sony πόσο για τον φούτσο έχεις γίνει πια....

με λένε konix και προσπάθησα να κάνω το ίδιο με το τελευταίο ποστ περί Move (σχεδόν), πριν απο 25 χρόνια.

ιδού (κονσόλα και χειριστήριο όλα σε ένα όμως, πλήρως μεταβαλλόμενο multi-joypad-move-τιμονι-για-τα-πάντα):

εύγε Sony, που "έδιωξες" τους Ken Kutaragi (πατέρας του ηχητικού τσιπ για NES, SNES και των PSX, PS2, PS3, PSP) και Phil Harrison (πατέρας όλης της προσπάθειας απο το 1992, συνένωσης των devs για υποστήριξη της επερχόμενης το 1994 πλατφόρμας PlayStation........αν δεν ήταν αυτός, δεν θα είχε αγοραστεί απο την Sony / ImageWorks η περίφημη Psygnosis απο την Amiga πλατφόρμα......ώστε να μας δίνει μέχρι σήμερα -μεταξύ αλλων- τα υπέροχα WipEout...)

πάντως μια φορά......το move είναι καλύτερο απο το Kinect, το οποίο κάνει σχεδόν ΟΤΙ ΘΕΣ, εκτός απο games. ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ (έλεος κυρία Μικρο-απαλή)

More
03 Jul 2012 16:51 #109919 by eliminator
PlayStation Move Racing Wheel

Περιφερειακό ακριβείας ετοιμάζει η Sony.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
18 Jul 2012 12:35 #110507 by eliminator
Playstation Move Essentials Bundle

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ν' αποκτήσετε το PS Move.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες