Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PlayStation Move: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
25 Aug 2009 23:38 #59135 by Ρωμανός Βογιατζής

Nikolis wrote: Γιατί όχι; Πιστεύω πως αν γίνει σωστά μπορεί να προσελκύσει πολλούς καμμένους RPGάδες σε παιχνίδια σαν το Elder Scrolls. Ω, ρε σφάξιμο που έχει να πέσει!

Καμμένος ναι !!!!RPGS ναι !!!!αλλα όχι καμμένος RPGS :P !!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Aug 2009 11:57 #59151 by Andr
τουλαχιστον να βγει και κανα καλο παιχνιδι που να το υποστηριζει.οχι οπως τα παιχνιδια του wii

More
26 Aug 2009 14:42 #59165 by Ρωμανός Βογιατζής

kammeno souvlaki wrote: τουλαχιστον να βγει και κανα καλο παιχνιδι που να το υποστηριζει.οχι οπως τα παιχνιδια του wii

Με κριτήριο το eye toy νομίζω ότι τα games θα είναι...!

More
26 Aug 2009 14:50 #59167 by Andr

Van Basten7 wrote:

kammeno souvlaki wrote: τουλαχιστον να βγει και κανα καλο παιχνιδι που να το υποστηριζει.οχι οπως τα παιχνιδια του wii

αμα ειναι να το κανουν ετσι καλυτερα να μην το βγαλουν καθολου

More
26 Aug 2009 15:16 #59171 by Ρωμανός Βογιατζής

kammeno souvlaki wrote:

Van Basten7 wrote:

αμα ειναι να το κανουν ετσι καλυτερα να μην το βγαλουν καθολου

Τώρα που ξέρεις άμα κάτσουν και ασχοληθούν μαζί του μπορεί να βγάζουν 2 έκδοσις games η κάποια games να υποστηρίζουν και το κλασικό χειριστήριο και το νέο....αυτό όμως μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο :( :( :( ....!!!!!Αλλα ποτε δεν ξέρεις....!!!!!

More
13 Mar 2010 02:43 #69197 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Playstation Move

Στην Games Developers Conference 2010 στο San Francisco, η Sony αποκάλυψε το όνομα και τις πρώτες πληροφορίες για το Motion Controller του Playstation 3. Η συσκευή θα ονομάζεται Playstation Move και αποτελείται από δύο χειριστήρια. Το πρώτο και κύριο χρησιμοποιείται για τις περισσότερες ενέργειες μέσα στα παιχνίδια, ενώ το δεύτερο θα έχει πολύ συγκεκριμένο ρόλο, τον οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε. Το Playstation Move δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα και γι' αυτό το λόγο η ύπαρξη του Playstation Eye κρίνεται απαραίτητη. Άλλωστε, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να ανιχνεύσει την κίνηση, όπως κάνει το Project Natal. Πάντως, η Sony σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναβαθμίσει τις ικανότητες του.

Η χρήση του Playstation Move δεν απαιτεί μπαταρίες, μιας και η συσκευή φορτίζεται από το Playstation 3, με το ίδιο USB καλώδιο που υπάρχει και στα χειριστήρια Sixaxis. Το πρώτο παιχνίδι που θα υποστηρίζει την τεχνολογία του Move είναι το LittleBigPlanet, ενώ μέχρι το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους θα δούμε περίπου 20 ακόμη τίτλους. Οι developers που θα υποστηρίξουν το Move ανέρχονται περίπου στους 40, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται καθώς θα μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του. Από τα πρώτα δείγματα γραφής, η ακρίβεια του Move υπολογίζεται ότι θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη του Wiimote. Τις πλήρεις δυνατότητές του Playstation Move θα τις μάθούμε μέσα τους επόμενους μήνες.

Το Playstation Move αναμένεται να κοστίζει περίπου 80 ευρώ και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010.

More
13 Mar 2010 12:53 #69230 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
παίδες εμένα δεν μου φένεται και τόσο καλό έτσι κι αλλιός έχει πολύ λίγη διαφορά από το wii "θα δούμε όταν κυκλοφορήσει".

More
21 Mar 2010 14:44 #69573 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το Playstation Move είναι ανώτερο...

Ανώτερο από το Wii Remote, ανώτερο από το Natal. Τουλάχιστον αυτό θέλει να πει η διαφήμιση της Sony όπου δείχνει να θεωρεί τις παραπάνω τεχνολογίες άχρηστες και παιδικές.

Δείτε την διαφήμιση:
[center:1gcvzisz][youtube:1gcvzisz]
[/youtube:1gcvzisz][/center:1gcvzisz]

Τώρα, θέλω να τονίσω κάτι που δεν το έχει πει κανείς. Έχουμε δει διάφορές εικόνες του Move κι όμως αυτός ο κύκλος στην κορυφή του είναι πάντα διαφορετικού χρώματος. Πολλοί λανθασμένα πίστευαν πως το χρώμα αυτό θα άλλαζε ανάλογα με το τι συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι (πχ κάνω μαγικό με φωτιά - το Move γίνεται κόκκινο).

Τελικά όμως το στρογγυλο πραγματακι ειναι ενα μέρος του αισθητηρα του Move το οποίο όταν εσείς θα παιζετε αυτό θα scanαρει το δωματιο και θα βλέπει πιο χρωμα ΔΕΝ υπαρχει στον χώρο. Αν για παραδειγμα δεν υπάρχει το πράσινο τότε το λαμπάκι θα γινει πρασινο! Αυτό βοηθάει στην συνεργασία μεταξυ Playstation Eye και Move καθως ετσι το πρώτο θα μπορει καλύτερα να καταλαβει το τελευταιο. Εξυπνο ε;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Mar 2010 17:28 #69833 by arkypraios
πολλα σχολια ακουγονται καποια καλα και καποια κακα εγω που ειμαι κατοχος ps3 δεν νομιζω να αγορασω το move βεβαια ισως αλλαξω γνωμη

More
27 Mar 2010 17:40 #69838 by Νίκος Κουφός
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το παρω μιλαμε για τρελη πορωση!!!Επισης μαμαει και η διαφημηση!!!