Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 Jailbreak

More
18 Jan 2011 14:23 #88014 by eliminator
Replied by eliminator on topic PS3 Jailbreak

Leo wrote: Όσων αφορά αυτό για την οικονομική κρίση εν μέρη έχετε δίκιο. Πολλά άτομα κοιτάνε ακόμα και το 1 Ευρώ που θα ξοδέψουν, λόγο μεγάλης οικονομικής στενότητας. Δεν λέω ότι η λύση είναι να "σπάσουν" την κονσόλα τους, απλά ότι υπάρχουν και πολλά τέτοια φαινόμενα, ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες. Όμως, κατά τα άλλα θεωρώ απαράδεχτο για κάποιον που μπορεί να αγοράσει έστω 10 παιχνίδια τον χρόνο να ψάχνει τρόπους απλά να "υπερεμπλουτίσει" την συλλογή του. Μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα έχουμε πόσα καταστήματα που μπορεί να ενοικιάσει κάποιος παιχνίδια, και ακόμα υπάρχουν άπειρα forums που μπορείς να ανταλλάξεις τα παιχνίδια σου, ή να βρεις μεταχειρισμένα με 10-15 Ευρώ.

Και να εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να παρουν 10 παιχνιδια το χρονο, δε θα το κανουν, ολοι ξερουμε οτι ερχονται δυσκολοι καιροι, ειμαστε ακομα στην αρχη της κρισης. Επισης, 60 ευρω ειναι πολλα λεφτα για ενα παιχνιδι, αν εχεις και πληρωνεις ιντερνετ τοτε προτιμεστερο ειναι να το κ
ς αν θες την γνωμη μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jan 2011 16:17 #88033 by Γιάννης Παναγιωτίδης

eliminator wrote:

Leo wrote: Όσων αφορά αυτό για την οικονομική κρίση εν μέρη έχετε δίκιο. Πολλά άτομα κοιτάνε ακόμα και το 1 Ευρώ που θα ξοδέψουν, λόγο μεγάλης οικονομικής στενότητας. Δεν λέω ότι η λύση είναι να "σπάσουν" την κονσόλα τους, απλά ότι υπάρχουν και πολλά τέτοια φαινόμενα, ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες. Όμως, κατά τα άλλα θεωρώ απαράδεχτο για κάποιον που μπορεί να αγοράσει έστω 10 παιχνίδια τον χρόνο να ψάχνει τρόπους απλά να "υπερεμπλουτίσει" την συλλογή του. Μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα έχουμε πόσα καταστήματα που μπορεί να ενοικιάσει κάποιος παιχνίδια, και ακόμα υπάρχουν άπειρα forums που μπορείς να ανταλλάξεις τα παιχνίδια σου, ή να βρεις μεταχειρισμένα με 10-15 Ευρώ.

Και να εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να παρουν 10 παιχνιδια το χρονο, δε θα το κανουν, ολοι ξερουμε οτι ερχονται δυσκολοι καιροι, ειμαστε ακομα στην αρχη της κρισης. Επισης, 60 ευρω ειναι πολλα λεφτα για ενα παιχνιδι, αν εχεις και πληρωνεις ιντερνετ τοτε προτιμεστερο ειναι να το κ
ς αν θες την γνωμη μου.

και φυσικά. οι περισσότεροι ανθρωποι θα το κάνουν. Διάβασα μερικά σχόλια πως το FIFA/Pro δεν μας λείπουν αυτό δεν σημαίνει πως εκτός απο αυτό το ένα παιχνίδι έχουν και άλλα παιχνίδια. "Δύσκολοι καιροί φέρνουν δύσκολα μέτρα!"

More
18 Jan 2011 18:16 #88036 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic PS3 Jailbreak
Η γνώμη μου είναι ότι η πειρατεία δεν βοηθάει πραγματικά κανέναν.

Στο PC για παράδειγμα που υπάρχουν σχεδόν όλα σπασμένα φτάνουμε σε σημείο να κατεβάζουμε παιχνίδια που δεν προλαβαίνουμε να τα κάνουμε καν εγκατάσταση όχι να τα παιξουμε!

Ακόμα και όταν τελικά βάζουμε κάποιο παιχνίδι... το ενδιαφέρον μας μειώνεται γρήγορα.

Εγώ πιστεύω ότι απλά πρέπει οι αγορές μας να είναι λιγες αλλά καλές και αφού κάποιος είναι σιγουρος για το ποιον τίτλο αγοράζει. Μπορεί να κατεβάζει demos και να παιζει το παιχνίδι και έτσι να έχει πραγματική ιδέα για το τι είναι. Μετά το αγοράζει και παίζει νομιμα και online.

Απο θέμα κόστους τώρα υπάρχουν και ευκαιρίες, και προσφορές αλλά πολλές φορές μπορούμε να βρούμε και μεταχειρισμένους τίτλους με πολύ χαμηλό κόστος.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
18 Jan 2011 18:29 #88037 by eliminator

beastie wrote: Η γνώμη μου είναι ότι η πειρατεία δεν βοηθάει πραγματικά κανέναν.

Στο PC για παράδειγμα που υπάρχουν σχεδόν όλα σπασμένα φτάνουμε σε σημείο να κατεβάζουμε παιχνίδια που δεν προλαβαίνουμε να τα κάνουμε καν εγκατάσταση όχι να τα παιξουμε!

Ακόμα και όταν τελικά βάζουμε κάποιο παιχνίδι... το ενδιαφέρον μας μειώνεται γρήγορα.

Εγώ πιστεύω ότι απλά πρέπει οι αγορές μας να είναι λιγες αλλά καλές και αφού κάποιος είναι σιγουρος για το ποιον τίτλο αγοράζει. Μπορεί να κατεβάζει demos και να παιζει το παιχνίδι και έτσι να έχει πραγματική ιδέα για το τι είναι. Μετά το αγοράζει και παίζει νομιμα και online.

Απο θέμα κόστους τώρα υπάρχουν και ευκαιρίες, και προσφορές αλλά πολλές φορές μπορούμε να βρούμε και μεταχειρισμένους τίτλους με πολύ χαμηλό κόστος.

Το κοστος ομως ειναι αυτο που τραβαει μερικους στη πειρατεια...Κανεις δεν ειναι ανγκασμενος να τα "σκαει" στην εταιρια και ολοι προτιμανε να γινουν "τροφοδοτες" σε καποιο καλο αρχειο που ανεβηκε προσφατα και ολο αυτο δωρεαν.

More
18 Jan 2011 18:44 #88038 by Κώστας Λεοντιάδης

IloveGames wrote:

eliminator wrote:

ς αν θες την γνωμη μου.

και φυσικά. οι περισσότεροι ανθρωποι θα το κάνουν. Διάβασα μερικά σχόλια πως το FIFA/Pro δεν μας λείπουν αυτό δεν σημαίνει πως εκτός απο αυτό το ένα παιχνίδι έχουν και άλλα παιχνίδια. "Δύσκολοι καιροί φέρνουν δύσκολα μέτρα!"

Παιδιά, συμφωνώ ότι 60 Ευρώ είναι πολλά, αλλά υπάρχει και το εξωτερικό, που από εκεί τα παιχνίδια είναι αρκετά πιο φτηνά...

More
18 Jan 2011 18:58 #88039 by Γιάννης Παναγιωτίδης

IloveGames wrote:

eliminator wrote:

Leo wrote:

ς αν θες την γνωμη μου.

Παιδιά, συμφωνώ ότι 60 Ευρώ είναι πολλά, αλλά υπάρχει και το εξωτερικό, που από εκεί τα παιχνίδια είναι αρκετά πιο φτηνά...

Δεν μπορούν όλοι να παραγγείλουν απο το εξωτερικό αλλα και στην περίπτωση που θα μπορούσαν οι διαφορές στις τιμές είναι μηδαμινές. Θα ήθελα να μου δείξεις κάποια ιστοσελίδα πάντως ώστε να μπορέσω να κρίνω.

More
18 Jan 2011 19:27 #88040 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic PS3 Jailbreak
Οι διαφορές είναι ανάλογα το παιχνίδι πολλές φορές μεγάλες.
εχω πάρει τίτλο για PS3 50 euro χαμηλότερο από ότι στην Ελλάδα.

www.thehut.com/games/platforms/p ... 27829.html
17,93 + 1,15 metaforika

Ελλάδα :
www.bestprice.gr/search?q=SingSt ... dition%29+

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
18 Jan 2011 19:56 #88041 by eliminator
Εγω 60 ευρω για το μονο παιχνιδι που θα εδινα ειναι το GTA και αυτο γιατι το ευχαριστιεσαι ειναι μεγαλο, δε τερματιζει ευκολα, τι σημασια εχει να παρεις το cod με 60 ευρω την επομενη μερη κυκλοφοριας του; Αφου σε 2 μερες θα το τερματησεις και μολις το τερματησεις θα το βαρεθεις να παιζεις τις ιδιες πιστες.

More
18 Jan 2011 22:02 #88050 by reinko24
Replied by reinko24 on topic PS3 Jailbreak
Καλύτερα να χακαριστεί να ηρεμήσουμε να μπορούμε να παίζουμε τα games μας χωρίς να καταστρέφουμε τα δισκάκια μιας και το λιγότερο που αξίζουν τα καινούργεια είναι 60 ευρω!!!

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

More
18 Jan 2011 22:10 #88051 by Βασίλης Δρέττας

Δεν μπορούν όλοι να παραγγείλουν απο το εξωτερικό αλλα και στην περίπτωση που θα μπορούσαν οι διαφορές στις τιμές είναι μηδαμινές. Θα ήθελα να μου δείξεις κάποια ιστοσελίδα πάντως ώστε να μπορέσω να κρίνω.

γενικα οι διαφορες ειναι απο 10 μεχρι και 30€ μπορει και παραπανω. μηδαμινες ειναι μονο στα καινουργια παιχνιδια που μολις τωρα κυκλοφορυσανκαθως ποτε δεν ξεπερνουν τα 10€ . εδω ειναι μια προσφορα ενος μαγαζιου απο εξωτερικο www.zavvi.com/offers/games-for-10/xbox-360.list