Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS3 Jailbreak

More
26 Aug 2010 08:37 #77274 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic PS3 Jailbreak
O Backup manager που χρησιμοποιει το jailbreak εχει συγκεκριμενο game ID (LAUN-12345), αυτο ειναι που εντοπιζει η Sony και μπλοκαρει τις κονσολες.

Απο οτι εχω καταλαβει μπορει να γινει unistall το application, αλλα πρεπει μαλλον να το κανετε αυτο καθε φορα που θα θελετε να μπειτε online και φυσικα δε μπορειτε να χρησιμοποιησετε τα αντεγραμμενα παιχνιδια σας...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Aug 2010 17:54 #77308 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εφοσον ειναι σε USB δεν θα ειναι τοσο δυσκολο. Συμφωνα παντα με τη λογικη. Παντως κατι τετοιο θελει σιγουρα δοκιμη για να μην εχουμε φαινομενα brick οπως στο Xbox 360

More
26 Aug 2010 18:28 #77309 by Dark Azazel
Replied by Dark Azazel on topic PS3 Jailbreak
Αφοy ρε παιδια κανουν λογο για αντιγραμμενα CD. Ποια αποθηκευση σε σκληρο ? BigBoss ποσταρε εκει που το ειδες.

More
26 Aug 2010 18:41 #77310 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Dark Azazel wrote: Αφοy ρε παιδια κανουν λογο για αντιγραμμενα CD. Ποια αποθηκευση σε σκληρο ? BigBoss ποσταρε εκει που το ειδες.

Δεν υπάρχει συγκεκριμενο σημειο. Google, οπου και να κοιταξεις για δισκους λεει.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 Aug 2010 23:10 #77443 by Sotaneg
Replied by Sotaneg on topic PS3 Jailbreak

Sony files lawsuit over PSJailbreak, retailers issue mass refunds

Today, Australian retailers including OzModchips have had to send those that ordered PSJailbreak some unsettling news. The news is that Sony Europe has imposed an injunction on any person selling the PSJailbreak and therefore they have no option but to issue a refund on PSJailbreak. It will take a very brave company to take on Sony! Sony has acted very quickly on the matter and a court hearing between Sony Computer Entertainment Europe and OzModchips is due on August 31st. E-mail revealed inside.

Here's a content of one of these emails:

We regret to inform you that today Sony Australia imposed an injunction against any company / person’s selling the PS Jailbreak devices, so it is with great regret that we have to inform you that we will not be buying or selling any PS Jailbreak devices. We have just issued a full refund to your card for the pre-order made.

We wish to apologize immensely for any inconvenience this may have caused, and hope that you can understand our position on this matter. Please note the refund we have issued can take approx 5-working days to show on your card.

Best Regards,

For those wondering, SCE Europe covers the EMEA region which includes Europe and Australia, hence why they are taking action against an Australian retailer. Within the case, there are multiple parties involved including:

SONY COMPUTER ENTERTAINMENT EUROPE LIMITED
First Applicant
SONY COMPUTER ENTERTAINMENT AUSTRALIA PTY LTD
Second Applicant

OZMODCHIPS PTY LTD
First Respondent

RYAN EMMANUEL CARUANA
Second Respondent

GLOBAL SOLUTIONS INTERNATIONAL PTY LTD T/A QUANTRONICS
Third Respondent

KEN TOLCHER PTY LTD T/A MOD SUPPLIER
Fourth Respondent
This article was originally published in forum thread: Sony Australia imposed an injunction started by SonyWanze View original p

Παμε για πουθενα αλλου!

Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι μπερδευουν την Αγαπη με την Φιλια...
Αγαπη ειναι να προσπαθεις να γινεσαι καλυτερος για τον αλλον, ενω Φιλια να μην προσπαθεις να κανεις τον αλλο καλυτερο για σενα...

Αγαπαμε Alex Petraka και χαιρομαστε που γυρισε εστω και με web radio εκπομπη...

konservoradio.blogspot.com/

More
07 Sep 2010 15:47 #78031 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Η Sony κανει αντεπίθεση στους hackers αφού πλεον ειναι διαθέσιμο το firmware 3.42 το οποίο μπλοκάρει το PS Jailbreak (αλλά και τους κλονους που εχουν κυκλοφορήσει PS Freedom και PS Groove). Μάλιστα το συγκεκριμενο update είναι αναγκαίο αφου δίχως αυτό δεν θα μπορείτε να εχετε πρόσβαση στο PSN.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Sep 2010 16:20 #78036 by ManolisGS
Replied by ManolisGS on topic PS3 Jailbreak
Πωπω πικρα που φάγανε (ισως προσωρινα) όσοι αγοράσανε modchip !!

PATA PATA PATA PON!

More
19 Dec 2010 15:39 #86419 by panosr6
Replied by panosr6 on topic PS3 Jailbreak
παιδια καλησπερα και καλες γιορτες..

θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποιους τροπους για να τσιπαρω το ps3?
μολις το πηρα και λογο "οικονομικης κρισης" δεν με περνει για πολλα καινουργια παιχνιδια γνησια
ετσι θα με βολευε αν μπορουσα να το τσιπαρω ωστε να κατεβαζω παιχνιδια απο το internet
ετσι οπποιος μπορει θα θελα να μου εξιγησει
α)πως μπορω να το τσιπαρω και τιμες

β)απο που θα προμηθευτω οτι χρειαεται για το τσιπαρισμα και τον τροπο που γινεται
και τελος

γ)απο ποια σελιδα θα βρω τιτλους χωρις προβληματα ιους κτλ
και με ποιον τροπο μπορω μετα να τα περασω στο ps3 η να τα γραψω σε dvd

sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι καινουργιος με το θεμα,ο γιος μου ειναι μικρος για
να μου δωσει τετοιες πληροφοριες και μενω και σε νησι αρα μαγαζια που να γνωριζουν καλα το θεμα δεν υπαρχουν

σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και καλες γιορτες σε ολους..!!!!

More
19 Dec 2010 15:57 #86421 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic PS3 Jailbreak
Φίλε μου δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση για κάθε είδος πειρατείας από αυτό το site τουλάχιστον... :wink:

Άσε που θα σου πρότεινα να μην το τσιπάρεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου χαλάσει.

Υ.Γ.:Πότε βγήκε τσιπάκι για PS3; 8O :-k

More
19 Dec 2010 16:02 #86422 by panosr6
Replied by panosr6 on topic PS3 Jailbreak

lavezzi7 wrote: Φίλε μου δεν πρόκειται να πάρεις απάντηση για κάθε είδος πειρατείας από αυτό το site τουλάχιστον... :wink:

Άσε που θα σου πρότεινα να μην το τσιπάρεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου χαλάσει.

Υ.Γ.:Πότε βγήκε τσιπάκι για PS3; 8O :-k

εχω μαθει πως υπαρχει ενα flash ακι με το ονομα Jailbreak που κανει αυτη τη δουλεια με κοστος 50 ευρο περνας εκει μεσα τα παιχνιδια και απο εκει τα παιζεις μολις το συνδεσεις με το ps3