Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSP: Γενική συζήτηση/Απορίες

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Aug 2008 01:19 #46123 by a Guest

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Aug 2008 01:21 #46124 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τωρα την αλλαζω! Δεν μου παει! Προσπαθω να βρω banner να λεει Wii Owner
ενα αλλο PSP Owner και ενα αλλο Stupid PC Owner Δεν εχω βρει κανενα!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Aug 2008 14:34 #46165 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Εχω εδω το PSP μου και αρχίζει να μετράει μέρες... Μου λέει ότι είναι μικρό για να πεθάνει, ότι θέλει και μια δευτερη γνώμη και τέτοια...

Πέρα απο τη πλάκα, εδω η Nintendo έβγαζε παραλλαγές του Game Boy για 15 χρόνια χωρίς καμία ουσιαστική διαφορά...

Τι να λέμε...

More
17 Aug 2008 17:41 #46168 by Vassilis
IloveConsoles,

More
17 Aug 2008 19:48 #46178 by Χρήστος Αρχοντάκης
Λοιπον το θεμα ειναι καυτο και καιει.
Η Sony εκανε μια ανακοινωση δια στοματος καποιου διοικητικου της μελους.
Αν παρουμε για παραδειγμα το psx και το ps2 θα δειτε οτι κρατησε την καθε κονσολα στο εμποριο κοντα μια δεκαετια.Το ps2 ακομα ειναι στην αγορα για να λεμε την αληθεια.
Οσο για το psp,αυτο θελει να κανει και για αυτη την κονσολαρα που μονο φραπε δεν κανει που λεει ο λογος.
Το θεμα ειναι αντε και το ειπες σαν εταιρια.
Τιτλοι οι οποιοι θα υποστηριξουν την κονσολα υπαρχουν?Μην μου πειτε τωρα το FF:Crisis Core kai το God of War.
Εννοω οτι το psp δεν εχει πολλες αποκλειστικοτητες.
Αρα για να μεινει κατε με και να εδραιωθει πληρως στην αγορα χρειαζεται exclusive projects,αποκλειστικα και μονο για αυτη την κονσολα.
Τελος να προσθεσω οτι τα updates στο firmware δεν κανουν δουλεια,χρειαζεται κατι πιο δραστικο απο πλευρα εταιριας για να δελεασει τους χρηστες να αγορασουν ενα psp.Οι αναβαθμισεις στο firmware γινονται εξαιτιας του PSN.Δεν εχουν ιδιαιτερα οφελη.
Οποτε κατε με για να καταληξω,
No projects=No lifetime in market

More
17 Aug 2008 21:03 #46183 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Το γεγονός ότι θα είναι στην αγορά, δε πάει να πει ότι θα είναι η μόνη κονσόλα που θα υπάρχει από τη πλευρά της.

Εξάλλου για ποιο λόγο να βγάλει κάτι καλύτερο, όταν βλέπει τη Nintendo να πουλαει σαν τρελή με μια κονσόλα πολύ κατώτερη του PSP

More
17 Aug 2008 23:42 #46186 by Μπάμπης Χαραλάμπους

mafiozos\ wrote: Το γεγονός ότι θα είναι στην αγορά, δε πάει να πει ότι θα είναι η μόνη κονσόλα που θα υπάρχει από τη πλευρά της.

Εξάλλου για ποιο λόγο να βγάλει κάτι καλύτερο, όταν βλέπει τη Nintendo να πουλαει σαν τρελή με μια κονσόλα πολύ κατώτερη του PSP

Πας στα λόγια του HAWK το PSP θέλει αποκλειστικότητες όπως εχει και το DS για ασυτο είναι στην κορυφη..

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Aug 2008 02:21 #46189 by Giannis
Egw kapote eixa kai ta 2 twra den exw kanena gt eina papatzes!!!!

More
18 Aug 2008 12:20 #46200 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Lager\ wrote: Egw kapote eixa kai ta 2 twra den exw kanena gt eina papatzes!!!!

Προλαβες να παίξεις: Metal Gear Solid Portable Ops, Final Fantasy Crisis Core και God Of War? Αν οχι, γι'αυτο δεν σου αρεσε το PSP. Αλλα και πάλι και οταν δεν παίζεις καλο θα ήταν να το έπαιρνες μαζί σου να ακους μουσικη κτλ... Είναι το απόλυτο gadget!!

More
25 Aug 2008 16:16 #46413 by Χρήστος Αρχοντάκης
Παρτε εικονες απο το νεο μοντελο PSP-3000 σε συγκριση με το PSP-2000.
Νομιζω οτι πλεον η χρηση της κονσολας μπορει να γινεται και κατω απο τον ηλιο χωρις προβληματα.