Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSP: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
12 Apr 2007 21:57 #30024 by Γιώργος Πάσχος
Άμα δεν ρίξεις και ένα custom firmware 3.03ΟΕ ή 3.10ΟΕ, με καμιά 2 ή 4 GB flash το psp δεν λέει. Να χαίρεσε τα games του ps1 όποτε γουστάρεις ή ότι άλλο emu θες όπου θες.
Αυτά είναι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Apr 2007 22:10 #30026 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μα την παναγια δεν καταλαβα χριστό απο οτι ειπες.Αν μπορεις κανε 1 explain :lol:

More
12 Apr 2007 22:45 #30027 by Γιώργος Πάσχος
Κακώς. Πρέπει να το ψάξεις το θέμα.
Το psp αρχικά με την firmware έκδοση v1.0 και καλύτερα στην v1.50 υποστίριζε homebrew εφαρμογές, δηλαδή ότι τραβάει η ψυχούλα σου. Απο κάποιες εφαρμογές που ανέπτυξαν κάποιοι ξυπνητήρια, να ελέγχεις με το psp σου το dvd του σαλονιού σου, εφαρμογή internet-radio έως και emulators που

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Apr 2007 00:27 #30029 by a Guest
Μήπως έχουμε πάει προς πειρατεία μερια???

More
13 Apr 2007 01:08 #30030 by Γιώργος Πάσχος
Κοίτα να δεις, η αλλαγή του firmware σου δεν νομίζω να θεωρείτε πειρατεία.
Πειρατεία θα είναι ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσεις το psp σου. Μπορεί εσύ να θες να τρέχεις homebrew εφαρμογές.Γιατί να μου στερήσουν αυτό το δικαίωμα δηλαδή! Αφού και πριν επιτρεπόταν! Αυτό ΔΕΝ είναι πειρατεία. Αν πραγματικά όμως το σκίσεις στους emulator κτλ. Αυτό ναι, θεωρείτε πειρατεία. Όλοι λίγο πολύ, έχουμε τρέξει emulators, και αν έχεις το original παιχνίδι, σε κάποιες χώρες δεν ξέρω αν είναι σε όλες ή σε λίγες, ούτε αν είναι και η Ελλάδα μέσα, επιτρέπονται να τους τρέχεις αν έχεις το original παιχνίδι.

Η επιλογή είναι δική σου. :wink:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Apr 2007 01:19 #30031 by a Guest
Βασικά αναφέρομαι σε psp emulators

More
13 Apr 2007 01:34 #30032 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Κοιταχτε η πειρατεια ειναι καλο πραμα!! Αλλα κ εγω περιμενω να παρω ps3.Εννοειται ομως οτι θα παρω κ το psp. thanks για τις info τωρα ακριβως τι θα κανω δεν ξερω γιατι δεν ξερω κατα ποσο θα χρησιμοποιησω το psp σε συνδυασμο με το ps3 οποτε το ps3 λογω αναβαθμισεων δεν μπορεις να το τσιπαρεις εκτος καν αποφασισεις οτι δεν χρειαζεσαι το live και του βαλεις firmware αλλα κ παλι να χασεις το online???ΔΕ λεει.

Παντως ηπειρατεια καλα κανει κ υπαρχει κ ειναι ανοητο να καθομαστε να υποστηριζουμε ολους αυτους τους κλεφτες.Ειναι κοροιδια ρε απο τη μια τα παιχνιδια 60ευρω κ τα καινουρια 70ευρω οπα ρε φιλε τι εγινε???Ακριβιναν τα computer των εταιριων??? ή μηπως τους ερχεται ακριβα το ρευμα κ μπαινουν μεσα κ σου λενα κατσε να ανεβασουμε 10ευρω την τιμη :mrgreen:
Βεβαια θα μου πεις γιατι δεν κανουν το κολπο

More
13 Apr 2007 02:50 #30034 by Γιώργος Πάσχος
Μυστικά της δουλειάς....
ΑχΑχΑχαχαα

Δεν ξέρω πως, γιατί δεν το έψαξα.
Ήθελα τον cloud, έκανα search στο google images και βρήκα αυτό που είναι 200x200 για forums μετά upload στο photobucket και βουαλά.

Edit: Σου λέω και πάλι ότι οι emulators δεν είναι 100% πειρατεία. Αν έχεις το original νομίζω ότι μπορείς άφοβα και με καθαρή συνείδηση να το παίξεις σε άλλο platform με emu, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει στην ελλάδα.
Άλλη όρεξη δεν είχε η Ελλάδα, να θεσπίσει νόμους για τα games και τους emulator.

Α ΡΕ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!
ΜΠΑΝΑΝΙΑ όπως λέει και ο Κλαουδάτος.

Ξανα Edit(Τώρα μου βγαίνουν):
Αν κατάλαβα καλά Που κολλάει ένα psp me OE firmware me ένα ps3. Δεν είναι chipaki το ΟΕ. Μπορείς να κάνεις τα πάντα ακριβώς όπως και σε ένα "κανονικό" psp, με τη διαφορά το ότι μπορείς να τρέξεις homebrew.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Apr 2007 09:48 #30037 by a Guest
Εντάξει αυτο το παραμύθι με το "εχω το παιχνίδι αυθεντικό, αλλα για να μην το χαλάσω το εχω και σε rom" δεν έχει τέλος. Το 99% ούτε καν ξέρουν το εξώφυλλο τvν παιχνιδιών που εχουν σε roms.
Φυσικά είμαι ένας απο αυτούς!

More
13 Apr 2007 13:36 #30045 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οχι,ναι, ξερεις το ανεφερα μηπως μεσα απο τη συνδεση psp-ps3 επειδη το ps3 μπαινει online μηπως μπορουν να δουν το πειραγμενο software του psp.Λεω μηπως δεν ειναι τιποτα σιγουρο αλλα 1στο εκατομμυριο να γινεται......