Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PSP: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
23 May 2010 13:49 #72613 by Βασίλης Δρέττας
εγώ πιστεύω οτι θα ισχύει παντως θα απογοητευτω πολυ αν βγει καινουριο γιατι ειναι λες και πεταξα το 150 € μου σε μια κονσολα που δεν εβγαλε ουτε 10 καλα παιχνιδια :cry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 May 2010 16:17 #72619 by Μπάμπης Χαραλάμπους

bond wrote: εγώ πιστεύω οτι θα ισχύει παντως θα απογοητευτω πολυ αν βγει καινουριο γιατι ειναι λες και πεταξα το 150 € μου σε μια κονσολα που δεν εβγαλε ουτε 10 καλα παιχνιδια :cry:

Metal Gear Solid: Portable Ops
God of War: Chains of Olympus
Final Fantasy: Crisis Core
Patapon (εμενα προσωπικά μου αρέσει :P )
Resistance: Retribution
Secret agent clank
Killzone
Silent Hill: origins
Medal of honor: heroes
Dragonball ANother Road

Οριστε 10 από τα αγαπημένα μου παιχνιδια τα οποία ειναι αποκλειστικα του PSP. Δεν ειναι αυτα τα παιχνίδια καλα; Και μην ξεχνάμε στο PSP βγαινουν και αλλοι τιτλοι όπως PRO, FIFA, NBA, Smackdown, Dantes Inferno νομιζω και assassins creed και γενικα πολλά αλλα.

Το PSP ειναι επιτυχημενη κονσόλα για μενα αλλά την εφαγε η πειρατια απο τους πρώτους μηνες ζωης της...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 May 2010 18:30 #72622 by Βασίλης Δρέττας

BigBoss wrote:

bond wrote: εγώ πιστεύω οτι θα ισχύει παντως θα απογοητευτω πολυ αν βγει καινουριο γιατι ειναι λες και πεταξα το 150 € μου σε μια κονσολα που δεν εβγαλε ουτε 10 καλα παιχνιδια :cry:

Metal Gear Solid: Portable Ops
God of War: Chains of Olympus
Final Fantasy: Crisis Core
Patapon (εμενα προσωπικά μου αρέσει :P )
Resistance: Retribution
Secret agent clank
Killzone
Silent Hill: origins
Medal of honor: heroes
Dragonball ANother Road

Οριστε 10 από τα αγαπημένα μου παιχνιδια τα οποία ειναι αποκλειστικα του PSP. Δεν ειναι αυτα τα παιχνίδια καλα; Και μην ξεχνάμε στο PSP βγαινουν και αλλοι τιτλοι όπως PRO, FIFA, NBA, Smackdown, Dantes Inferno νομιζω και assassins creed και γενικα πολλά αλλα.

Το PSP ειναι επιτυχημενη κονσόλα για μενα αλλά την εφαγε η πειρατια απο τους πρώτους μηνες ζωης της...

δεν ειμαι λατρεις των ποδαισφαιρικων απο αυτα που ειπες τα μονο που μου αpεσουν ειναι το gow, final fantasy, metal gear, patapon . σε βολευει να παιζεις fps σε psp ?

More
23 May 2010 18:40 #72623 by Μπάμπης Χαραλάμπους

bond wrote: δεν ειμαι λατρεις των ποδαισφαιρικων απο αυτα που ειπες τα μονο που μου αpεσουν ειναι το gow, final fantasy, metal gear, patapon . σε βολευει να παιζεις fps σε psp ?

Ναι εφοσων αλλαζουν τα controls ετσι ωστε να προχωρω με το τετραγωνο , τριγωνο , Χ και κυκλο και να σημαδευω με το αναλογικό.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 May 2010 19:01 #72820 by pReDiCtOR
Ηθελα να ποσταρω στο "Τι κανετε τωρα thread", αλλα ποιος το ψαχνει .... Παιδια κοιταχτε τι βρηκα:
[center:37f10y60][youtube:37f10y60]
[/youtube:37f10y60][/center:37f10y60]

More
27 May 2010 23:49 #72829 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Fail.... Τα tenkaichi δεν εχουν κανονικο Kaio-Ken...

More
09 Jul 2010 12:42 #75019 by Μάνος Γρυπάρης
Για την φορητή της κονσόλα, η Sony ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν τα games: Metal Gear Solid: Peace Walker, Modnation Racers, Ace Combat: Joint Assault, Gravity Crash Portable, God of War: Ghost of Sparta, Dragonball Z: Tenkachi, Hot Shots Tennis: Get a Grip, Madden NFL 11, Patapon 3, Tetris, EyePet, Piyotma, Kingdom Hearts: Birth by Sleep, The 3rd Birthday, Persona 3 Portable, Valkyria Chronicles II και Ys: The Oath in Felgana.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Oct 2010 17:02 #81058 by kotsovolos
Βασικά είχα αγοράσει το PSP για 3 λόγους:
Patapon
Patapon 2
Patapon 3
Οκ, το ξέρω ότι έχω πρόβλημα, αλλά το παιχνίδι είναι απίστεθτα εθιστικό.

More
14 Oct 2010 17:19 #81590 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
1 ερώτηση!
Να πάρω τα χριστούγεννα - μάρτιο psp 3004 ή να περιμένω μέχρι να βγεί το καινούργιο psp?

More
14 Oct 2010 19:21 #81605 by Μπάμπης Χαραλάμπους

rapperdelis wrote: 1 ερώτηση!
Να πάρω τα χριστούγεννα - μάρτιο psp 3004 ή να περιμένω μέχρι να βγεί το καινούργιο psp?

Προσωπικά πιστεύω πως το καλοκαιρι θα ανακοινωθει το PSP2 στην E3. Θα σου προτεινα να περιμένεις.